Şimdi Ara

Avea 30 tl yükleme 7 gün geçerli 120 dk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki linkte lira yüklemesi yapmak isteyenler için fırsat ne kadar sıcak bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir.....

https://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=sifresizLiraYukleme

Avea 30 tl yükleme 7 gün geçerli 120  dk

• haber verdiğin için tşklr arkadaşım
  • Yükledim teşekkürler
  • bimcell olmuyor denemiştim daha önce. bimcell yükleme bölümünde de bu yazı çıkıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joeblacker J kullanıcısına yanıt
    120 dakika geldi değilmi güle güle kullan
  • Ben de Gecende 20 TL Yükleme yaptım 250 MB ve 250 sms hediye verdi. Niye verdi bilmiyorum ama hediye hediyedir

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

30 tlye kamu mega var arkadaşlar forumdan 50 tlye referans alıp kaydolsanız grup içi 3400 her yöne 1000 dk 1000 sms 4 gb internet var..

Şu bahsettiğiniz olayı biraz daha acarmisiniz faturalimi faturasizmi bu dediğiniz olay

Bu referans olayini sadece kamu calisanlarimi verebiliyor yoksa kamu calisaninin referans olduğu biriside baskasina olabilirmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu geçen sene de aralıklarla yapıyorlardı ama 120dk 1 ay geçerli idi. 7 güne düşürmüşler kötü olmuş. Teşekkürler paylaşım için...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskidn kral kampanya yapardi avea artik faturasiz hatlara avantaj yapmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: okitai

detaylar buradahttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/KamuMega.. faturalı hat taahhüt verince 29,72 mi ne oluyor aylık..polis olan birisi davet edebilir davet ile kaydolan birisi sizi davet edemez..forumda 50-60 tl arası satıyorlar referans bulamazsanız oradan alırsınız...bence bu devirde böyle bir tarife varken 30 tl kontör yüklemek mantıklı değil tabi bu görüşüm ayda 30t tl kontör tüketen insanlar için..

Zaten bu sürekli 30 tl yükleyenler için çok avantajlı değil sadece zaten 23-25 tl yükleyenler için 5-7 tl farkla artı 120 dakika 7 günlük konuşma avantajı sağlıyor.

• xtrax kullanıcısına yanıt
    Aynen geldi tesekkurler

• zamanında (2-3) yıl önce avea daydım. 30 TL yüklemeye 120 dk heryöne veriyordu yine ama 1 ay dı süresi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.