Şimdi Ara

Avea 20 TL'ye 60 Hediye 50 TL'ye 250 Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reklamlarda sıkça çıkıyor bu kampanya ama avea sitesinde göremedim herhangi bir şartı varmıdır yoksa 20 tl yükleyince 60 tl hemen gelecek mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: maxim
    Reklamlarda sıkça çıkıyor bu kampanya ama avea sitesinde göremedim herhangi bir şartı varmıdır yoksa 20 tl yükleyince 60 tl hemen gelecek mi??

Faturasız tarifeler, katlayan tarife ayrıntılarına bak.
  • Reklamalrda ayrıntı vermiyordu bende her tarife için sandım :) Dün genc aveaya geçmemiş olsam bugün bu tarifeye geçer 50 lira yüklerdim
  • reklamlarda nerde çıkıyor ben hiç görmedim :)

aslında bu tarifenin sorgulama sorununu çözseler süper reklamı yapılabilir..
  • link var mı ayrıntılara bakabilceğimiz..
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/katkat_kontor_tarifesi.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.katkat
    derken ben buldum numara taşıyanlara mart ayından öncekileri 250 dakika geleceği için onlar uzak dursun ama martdan sonra taşıyanlara 100 dakika yerine 60 TL alırım diyenler yararlanabilir.Zaten avealı olanlara 20 TL 40 TL çok güzel bakalım vodafone ne yapacak altta kalanın canı çıksın..

• quote:

20 TL yükleyene 40, 30 TL yükleyene 90, 50 TL ve üzeri yükleyene 200 her yöne TL her ay hediye! Numarasını Avea'ya taşıyanlar ise 20 TL yüklediklerine 60, 30 TL yüklemelerine 120 TL, 50 TL ve üzeri yüklemelerine 250 her yöne TL hediye kazanıyor
    .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozaman bu tarıfe 6 ay boyunca 20 tl yuklemeye 100 dk dan daha ıyı sanırım(nt).cunku 60 tl ye 150 dk konusulabılıyor sanırım.hem ucretlendırme perıyodu 30 sn. dıgerının kı 60 sn ye.
  • Az konuşanlar ve hattım avea olsun diyenler için tavsiye ettiğim güzel bir tarifedir.
  • quote:

quote:

20 TL yükleyene 40, 30 TL yükleyene 90, 50 TL ve üzeri yükleyene 200 her yöne TL her ay hediye! Numarasını Avea'ya taşıyanlar ise 20 TL yüklediklerine 60, 30 TL yüklemelerine 120 TL, 50 TL ve üzeri yüklemelerine 250 her yöne TL hediye kazanıyor
    .

Şimdi ben hiç bir yere kaydolmadan 20 tl yüklesem 40 tl mi gelecek?
    Gelmiyorsa gelmesi için ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k

quote:

quote:

.

Şimdi ben hiç bir yere kaydolmadan 20 tl yüklesem 40 tl mi gelecek?
    Gelmiyorsa gelmesi için ne yapabilirim?

Bunun olması için katlayan tarifeye geçmen gerekiyor.

• Tamam teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin
    reklamlarda nerde çıkıyor ben hiç görmedim :)

aslında bu tarifenin sorgulama sorununu çözseler süper reklamı yapılabilir..

Valla cnn de ben bugün 5-6 kez gördüm katlayan tarife reklamlarını..

---

Ayrıca bu tarife için Aveaya treşekkür etmek lazım..

Şu an bence piyasadaki en iyi her yöne tarifesi..

Resmen 3 dk sı 30 kuruş diyerek dalga geçen Vodafone'a

3 dk sı 30 kuruş hemde 30 sn bazlı mantığı ile verilecek en güzel yanıttır...

Bu tarifede 30lira yükleyen her abone 90 TL ektra kazanıyor..

Yani 120 tl..

dk sı 40 kuruştan tam 300 dk görüşme şansı hemde 30 SN BAZLI...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 8 Nisan 2010; 19:12:23 >
  • valla ben millete heryöne tarifesini anlatıyorum gün boyu, gerçi kimse anlamıyor deli oluyorum..

2 kere 20 TL yükle, 100'er dk heryöne gelsin, 20'ler ile de 125dk paketi al diyorum; 450dk heryöne hem de 2 ay boyunca istediğin zaman. hem vade uzun hem de dakikalar daha iyi gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

valla ben millete heryöne tarifesini anlatıyorum gün boyu, gerçi kimse anlamıyor deli oluyorum..

2 kere 20 TL yükle, 100'er dk heryöne gelsin, 20'ler ile de 125dk paketi al diyorum; 450dk heryöne hem de 2 ay boyunca istediğin zaman. hem vade uzun hem de dakikalar daha iyi gibi geliyor bana.

Boşver emin bilmesinler

Artık onu bunu bilmem Tarifelerin tarifesi Avea Katlayan Tarife

Süper

• Reklamda 1 ay değil süresiz diyor. Yani hediye tl ler silinmiyor mu? Doğru mu anladım. Ve her yöne mi? Kısa mesajla kullanılıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Reklamda 1 ay değil süresiz diyor. Yani hediye tl ler silinmiyor mu? Doğru mu anladım. Ve her yöne mi? Kısa mesajla kullanılıyor mu

Tarife dahilindeki hediye TL'ler her 30 günde bir ilk geçerli yüklemeye verilir.
    Kulanılmayan hediye TL'ler 30 gün sonunda silinir.
    Hediye TL'lerin 3. şahıslara transferi mümkün değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Reklamda 1 ay değil süresiz diyor. Yani hediye tl ler silinmiyor mu? Doğru mu anladım. Ve her yöne mi? Kısa mesajla kullanılıyor mu

Kısa mesajlarda kullanılmıyor. Sadece yurtiçi ses cağrılarında kullanılabiliyor. Kalıcı diye bahsettikleri tarifenin abone alımına kapanmayacagı ve sürekli olarak devam edeceği.
  • 1 ay değil kalıcı demiş. Bende yanlış anladım tarife kalıcı ise tarife kalıcı deyin arkadaş. Her reklamda rakibe gönderme yaparak nereye kadar. sozum aveaya
  • bu katlaya kayıt olunca tl karışılığı her yöne paket alma devam edıyormu acaba
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.