Şimdi Ara

AVEA 12 TL/ay - General Mobile FOX - Huawei U8350 Boulder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
3.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  AVEA 12 TL/ay - General Mobile FOX - Huawei U8350 Boulder

AVEA 12 TL/ay - General Mobile FOX - Huawei U8350 Boulder

AVEA'nın yeni cihaz kampanyasında en dikkatimi çeken telefon General Mobile FOX oldu.

1. tarife grubuna göre aylık 12 TL ödüyorsunuz, 24 ay tahaddüt ile. Kendim bizzat aldım, cihaz hakkında yorum yapmak için biraz erken. Kağıt üstünde bakacak olursak bu fiyat ve ödeme koşullarına böyle bir Android cihaz bana sıcak geldi.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/GMFoxKampanyasi

http://www.gsmarena.com/huawei_u8350_boulder-4234.php

http://www.generalmobile.com/Product/Fox

http://www.huaweidevice.com/worldwide/productFeatures.do?pinfoId=3108&directoryId=6001&treeId=3745&tab=0

• Şartları tam okumadım ama fiyat iyi gibi. Ürün sizde varsa görüşlerinizi bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile G777 telefon kullanmıştım. O günden sonra bu markanın cihazlarına karşı soğuk davranıorum. Ürünler malzeme kalitesi başta olmak üzere kalitesiz geliyor.
  • Avea'ya kesinlikle bir daha taahhüt vermem ve kimse vermesin derim. Ben C3530 için verdim.30+5 tl olan ücret daha bir yıl yeni doldu 39+5 tl oldu. Müşteri temsilcisi ile konuştuğumda sözleşmede yazdığı söylendi. Yani sizde de 12tl aynı kalır ama tarife ücreti sürekli artar ve de yeni çıkan hiçbir tarifeye geçemezsiniz, bunun yanında sözleşmede olan geçebileceğiniz tarifeler müşreti alımına kapatılır. Ceza yememek için bu şerefsizliğe katlanmak zorunda kalırsınız ya da benim gibi alın başınıza çalın deyip 232tl ceza ödeyip Türkcell yada vodafone'a geçersiniz....
  • 2. hattım için bunu almayı düşünüyordum, en ucuz 300 TL ye bulmuştum. Tarife 2 grubuna giriyorum beklediğim çok iyi olmuş. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler. Çok işime yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palabıyık

General Mobile G777 telefon kullanmıştım. O günden sonra bu markanın cihazlarına karşı soğuk davranıorum. Ürünler malzeme kalitesi başta olmak üzere kalitesiz geliyor.

aynen ben de aynı telefondan kullandım 3 yıl önce.çok kötü bir telefon sürekli bir sorun çıkarttı şarj bile edemiyodum...
  • hocam 24 ay taahhütle telefon için toplamda

12x24=288 tl veriyorsunuz artı olarak en iyi ihtimalle 1. yıldan sonra tarifenize 5 tl daha eklenirse 5x12=60tl ile 348 tl ye telefonu almış oluyorsunuz

trdukkan fiyatı 315 tl -->http://www.trdukkan.com/Products-12647-general-mobile-fox-siyah-32mp-3g-wi-fi-dokunmatik-ekran-android-distributor-firma-garantili.html?ref=akakce&v=1.57.8

(siteden alışverişim olmadı ama güvenilir diye yorumlar okumuştum)

velhasıl kelam avea

edit: linki düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crona -- 14 Ekim 2012; 0:04:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crona

hocam 24 ay taahhütle telefon için toplamda

12x24=288 tl veriyorsunuz artı olarak en iyi ihtimalle 1. yıldan sonra tarifenize 5 tl daha eklenirse 5x12=60tl ile 348 tl ye telefonu almış oluyorsunuz

trdukkan fiyatı 315 tl -->http://www.trdukkan.com/Products-12647-general-mobile-fox-siyah-32mp-3g-wi-fi-dokunmatik-ekran-android-distributor-firma-garantili.html?ref=akakce&v=1.57.8

(siteden alışverişim olmadı ama güvenilir diye yorumlar okumuştum)

velhasıl kelam avea

edit: linki düzelttim

24 ay, kredi kartım bloke olmadan, tarifem ile ödemek cazip geldi bana.

Ama dediğiniz gibi, Avea'ya pek güvenemiyorum, sürpriz çıkarabilir.

Telefonu 3 gündür kullanıyorum. Aynı anda çalışan Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Skype, Whatsapp, Viber, Foursquare telefonu kastırıyor. Mecburen bazılarını kıstım. Pil ömrü ise, pili optimize eden yazılım ile ve GPS'i, WiFi'i kullanmadığınız zaman kapatırsanız, dolu dolu 1 günü çıkarıyor kesin. 2 tam günü çıkarttırmaya çalışıyorum bu aralar.

Kamerası vasat. Ekran da kötü olduğundan pek ne çektiğimi anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegriM

hocam size hayırlı olsun inşallah memnun kalarak kullanırsınız ayrıca o kadar uygulama açık olursa kasması normal gibi(android kullanmıyorum tahminen böyle söyledim)

tabi herkesin hesabı kitabı farklı kredi kartıyla işiniz yok bir kere, ayrıca ben zaten bu tarifeyi kullanıyorum kullanmaya da devam ederim telefonu da alırım etkisi olmaz diyorsanız hiç zararınız yok burada.
  • quote:

quote:

hocam size hayırlı olsun inşallah memnun kalarak kullanırsınız ayrıca o kadar uygulama açık olursa kasması normal gibi(android kullanmıyorum tahminen böyle söyledim)

tabi herkesin hesabı kitabı farklı kredi kartıyla işiniz yok bir kere, ayrıca ben zaten bu tarifeyi kullanıyorum kullanmaya da devam ederim telefonu da alırım etkisi olmaz diyorsanız hiç zararınız yok burada.

Aklım biraz Samsung Galaxy Y Pro'da kalmadı değil. 400 TL civarında bir fiyatı var, bütçemi biraz zorlayıp alabilirdim, özellikler ve kasa hemen hemen aynı fakat ekran kalitesi daha iyi, işlemci 300 Mhz daha hızlı ve Android 2.3 var üzerinde. Hem de tahaddüt altına girmemiş olurdum.

Tarifem aboneliğe kapalı olan Yeni Nesil 500 tarifesi. Aylık 30 TL'ye 500 dakika konuşma, 500 SMS ve sınırsız ama 4GB'dan sonra hızı düşen internet veriyor.
    Yalnız 6 boyunca bu tarifenin fiyatı 30 TL, sonra 35 TL olacak diye hatırlıyorum.

24 aylık tahaddüt, rekabetçi piyasada pek mantıklı değil esasında. Ama tahminen Vodafone'a geçmem, Turkcell de pek hesaplı olmadı hiç bir zaman. Ancak Avea içinde bir tarifeye geçme şansım olur. 24 aylık kontrat boyunca, 1. gruba giren tarifeler arasında geçiş yapma imkanı sunuyormuş Avea. Yani kontratım iptal olmadan, tazminat ödemeden, 1. gruba girecek tarifelere (yeni ya da eski) imkan varsa geçebiliyormuşum. Biraz da buna güvendim.

Esasında en mantıklısı, biraz daha zorlayarak, hiç kontrata girmeden cihazı almak ama işte dediğim gibi 24 aya bölünmesi aklımı çeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: p4mdut

2. hattım için bunu almayı düşünüyordum, en ucuz 300 TL ye bulmuştum. Tarife 2 grubuna giriyorum beklediğim çok iyi olmuş. Haber veren arkadaşa çok teşekkürler. Çok işime yarayacak.

Rica ederim.
  • quote:

hocam müşteri hizmetleriyle görüşüp 2. 6 ay için de aynı fiyattan ücretlendirme isteyin size tavsiyem. daha iyi olur sizin için evet 24 aya bölünmesi güzel tarifeler arası geçiş olanağı da güzelmiş. bende klavyeli telefonları severim ama android telefonlarda şarj sıkıntı buna ve samsung a bakmıştım bir ara şuan tek isteğim nokia e6
  • quote:

quote:

hocam müşteri hizmetleriyle görüşüp 2. 6 ay için de aynı fiyattan ücretlendirme isteyin size tavsiyem.

Deneyeceğim bunu, sağ ol
  • quote:

quote:

quote:

hocam müşteri hizmetleriyle görüşüp 2. 6 ay için de aynı fiyattan ücretlendirme isteyin size tavsiyem.

Deneyeceğim bunu, sağ ol

ne demek hocam siz sağolun

• Vodafone'da böyle bir hataya düşmüştüm ve öğrendiğim şu oldu ki 'telefon ne kadar iyi olursa olsun cihaz kampanyası için operatöre 24 ay taahüt vermek doğru değil'.
  • aynı telefon ew de 250 liraya şartsız şurtsuz satılıyordu,bence iyi bir fırsat değil
  • ben de bir adet gm kullandıktan sonra tekrar almayı düşünmeyenlerdenim.
    kullanırken iyi gibiydi de bozulunca telpa ile ettiğim kavgalar ...

general mobile kullanmayın
    çevrenizdekilere kullandırmayın

o kadar yani
  • quote:

quote:

quote:

Aklım biraz Samsung Galaxy Y Pro'da kalmadı değil. 400 TL civarında bir fiyatı var, bütçemi biraz zorlayıp alabilirdim, özellikler ve kasa hemen hemen aynı fakat ekran kalitesi daha iyi, işlemci 300 Mhz daha hızlı ve Android 2.3 var üzerinde. Hem de tahaddüt altına girmemiş olurdum.

Tarifem aboneliğe kapalı olan Yeni Nesil 500 tarifesi. Aylık 30 TL'ye 500 dakika konuşma, 500 SMS ve sınırsız ama 4GB'dan sonra hızı düşen internet veriyor.
    Yalnız 6 boyunca bu tarifenin fiyatı 30 TL, sonra 35 TL olacak diye hatırlıyorum.

24 aylık tahaddüt, rekabetçi piyasada pek mantıklı değil esasında. Ama tahminen Vodafone'a geçmem, Turkcell de pek hesaplı olmadı hiç bir zaman. Ancak Avea içinde bir tarifeye geçme şansım olur. 24 aylık kontrat boyunca, 1. gruba giren tarifeler arasında geçiş yapma imkanı sunuyormuş Avea. Yani kontratım iptal olmadan, tazminat ödemeden, 1. gruba girecek tarifelere (yeni ya da eski) imkan varsa geçebiliyormuşum. Biraz da buna güvendim.

Esasında en mantıklısı, biraz daha zorlayarak, hiç kontrata girmeden cihazı almak ama işte dediğim gibi 24 aya bölünmesi aklımı çeldi.

galaxy y ekranı berbat bir telefon, hiç bir halta yaramaz 500 civarına galaxy ace alın bari telefon almış olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

aynı telefon ew de 250 liraya şartsız şurtsuz satılıyordu,bence iyi bir fırsat değil

Fox modeli olduğuna emin misiniz?

Q3 veya Q4 olabilir mi?

http://www.electroworld.com.tr/c/cep-telefonu/f/b685/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

aynı telefon ew de 250 liraya şartsız şurtsuz satılıyordu,bence iyi bir fırsat değil

Fox modeli olduğuna emin misiniz?

Q3 veya Q4 olabilir mi?

http://www.electroworld.com.tr/c/cep-telefonu/f/b685/

eminim çünkü fox u bir dönem almak için bayağı incelemiştim..

Ankara ew de gördüm hatta daha 2 hafta anca olmuştur çakılıydı dolapta kutular,ankaradaysanız bakın derim bi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.