Şimdi Ara

avcı wing tsun nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu wing tsun cok stili var ,ben eve yakın oldugu için avcı olana gidicem acaba ne farklık var
    ümraniye yakınlarında nerelerde var body e de gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 30 Aralık 2011; 15:15:59 >

• Bildiğin kung fu işte böyle dalıyon aralarına hayvan da öldürebildiğin için bunla avcı koymuşlar.
  • hiç bir fark yok wing tsun stilleri arasında.. hepsinin hocası aynıdır, Salih avcı'nın da , Emin Boztepe'nin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

hiç bir fark yok wing tsun stilleri arasında.. hepsinin hocası aynıdır, Salih avcı'nın da , Emin Boztepe'nin de

3 ay gitsem temel tekniklerini öşrene bilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Mogolo

quote:

hiç bir fark yok wing tsun stilleri arasında.. hepsinin hocası aynıdır, Salih avcı'nın da , Emin Boztepe'nin de

3 ayda öğreneceklerini yazayım : Zincir yumruk, adımlama, tekme ve tan sao .

diğer teknikleri öğrenmen, chi sao 'ya başlaman uzun zaman alır
  • quote:

quote:

quote:

3 ayda öğreneceklerini yazayım : Zincir yumruk, adımlama, tekme ve tan sao .

diğer teknikleri öğrenmen, chi sao 'ya başlaman uzun zaman alır

bayanlar için gercekten etkili bir spor mu wintsun
  • akido gitmek istiyorum ama bilek gücü gerekiyormuş koca adamları bilekleri de gücüm yetmez bileklerim cok zayıf gücsüz tekvandoya gittim saece tekme var tamm güzel spor ama kavgaa pek işe yaramaz gibi şimdi sırada kickboks veya wintsun var karar veremedim önerebileceğiniz spor varmı bayan için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai hakkında sorular
    11 yıl önce açıldı
    Judo mu Güreş mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İpman izleyince gaza gelmiştim bende ama sonra asidi kaçtı.
    Filmde de bayan için uygun bi spor olduğunu söylemişlerdi.
  • quote:

bu wing tsun cok stili var ,ben eve yakın oldugu için avcı olana gidicem acaba ne farklık var

gittimde biliyorum boşuna para harcama cd sini internetten indir izle aynısını evdede yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyzen

akido gitmek istiyorum ama bilek gücü gerekiyormuş koca adamları bilekleri de gücüm yetmez bileklerim cok zayıf gücsüz tekvandoya gittim saece tekme var tamm güzel spor ama kavgaa pek işe yaramaz gibi şimdi sırada kickboks veya wintsun var karar veremedim önerebileceğiniz spor varmı bayan için

bayanlar için hiçbir disiplin diğerinden üstün değil.. güç her şekilde oyunu bozar bu böyledir. Ancak kick boks, Muay thai gibi sporları tercih etmenizi öneririm, kuvvetlenmeniz açısından faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soon

quote:

bu wing tsun cok stili var ,ben eve yakın oldugu için avcı olana gidicem acaba ne farklık var

gittimde biliyorum boşuna para harcama cd sini internetten indir izle aynısını evdede yaparsın.

cd pm bekliyorum hocam birde kickbox ne dersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eyzen

akido gitmek istiyorum ama bilek gücü gerekiyormuş koca adamları bilekleri de gücüm yetmez bileklerim cok zayıf gücsüz tekvandoya gittim saece tekme var tamm güzel spor ama kavgaa pek işe yaramaz gibi şimdi sırada kickboks veya wintsun var karar veremedim önerebileceğiniz spor varmı bayan için

bayanlar için hiçbir disiplin diğerinden üstün değil.. güç her şekilde oyunu bozar bu böyledir. Ancak kick boks, Muay thai gibi sporları tercih etmenizi öneririm, kuvvetlenmeniz açısından faydalı olur.

wingchun bana göre değilse kickbox bakayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: soon

quote:

cd pm bekliyorum hocam birde kickbox ne dersin

http://www.fulldosya.net/2011/08/way-po-tang-inspired-by-wing-chun-dovusu-gorsel-egitim-seti.html

http://www.vuve.net/e-bookse-kitap/62011-way-po-tang-inspired-by-wing-chun-dovusu-gorsel-egitim-seti.html

bunlardan birinden indirebilirisn.

• eline tüfek veriyorlar hem sıkıyom hem wing tsun yapıyon ondan avcı diyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.