Şimdi Ara

Avcı - Toplayıcı dönemine geri dönmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknolojiyede yerleşik yaşamada lanet olsun. eski günlerdeki gibi avcı - toplayıcılığın anarşizmin ve kaosun hakim olduğu dönemlere geri dönmek istiyorum. yerleşik sistemin, devletlerin, arabaların, uçakların, teknolojilerin olmadığı bir sistem. böylelikle nüfusta fazla artmaz ve herkes hayatta kalmak için çabalar. bütün dünya bir survival havasına hakim olur. ve sınırsızca özgür oluruz. modern dünyanın getirdiği psikolojik ve depresif sorunlardanda kurtulmuş oluruz

doğa ve doğadaki canlılarlada nefes almaya başlar. canlılar tekrar üremeye kuşlar tekrardan ötmeye devam eder bufalolar tekrar üreyip özgürce sonsuza kadar koşarlar

mükemmel olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 27 Haziran 2018; 14:51:27 >

• insanlığın çok övündüğü teknoloji günü gelcek insanlığın elinde fena patlıcak
    teknolojinin gelişimi, nüfusun aşırı artışı vs. doğanın dengesini ciddi anlamda bozuyo
    durum böyle giderse- ki gidecek gibi duruyo- bikaç yüzyıl içinde kaynaklar iicene tükenecek
    ve insanlar birbirini yemeye başlıycak...
  • olmaz o döneme dönersek ya açlıktan ölürdüm ya hayvanlar yerdi ya da intihar ederdim şimdi ki devir çok ii ordan burdan hayvan mayvan çıkmıyor karnımız doyuyor dizi falan izliyoz o çağ da olsan rahat uyku bile yok gece yılan mı sokacak aslan mı yiyecek belli değil la dişin ağrısa çözümü yok intihar sebebi resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon tr

insanlığın çok övündüğü teknoloji günü gelcek insanlığın elinde fena patlıcak
    teknolojinin gelişimi, nüfusun aşırı artışı vs. doğanın dengesini ciddi anlamda bozuyo
    durum böyle giderse- ki gidecek gibi duruyo- bikaç yüzyıl içinde kaynaklar iicene tükenecek
    ve insanlar birbirini yemeye başlıycak...
    bunlara yine teknoloji ile çözüm bulucaz işte kısır döngü
  • Eli ayağı sağlam olmayanlar napıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.