Şimdi Ara

##Avatar yenı bölümler eklendi## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: lenyo

3. sezonun 8.bolumune hayran kaldım basta sıkıcı ilerliyor ama sonradan daha ilginc bir hal alıyor.Birde bunu izlerken arkadaslarınız yada cevrenızdekı ınsanlar size kucumser bir bakıs fırlatıyorlar ya ona uzuluyorum cunku ne kadar kaliteli ve surukleyici bir konusu oldugunu bılmıorlar onlar ıcın sadece 0-9 yas izleyicisine hitap eden bır cızgı dizi...

katılıyorum ben de buna eşşek hoşaftan ne anlar deyip geçiştiriyorum...

Avatar, Hint mitolojisine göre tanrıların yeryüzüne indiklerinde büründükleri şekillerdir. Balarama, Sri, Varaha gibi isimler alan avatarlar, hikayelere konu olmuştur. Jetix'te yayınlanan Oban Star Racer adlı animasyon filminde ki gibi avatarlar bazı eski dinlerde inanılan tanrıların değişik bir şekil veya maddenin içine girerek görünmesidi

Agni Kai: Agni hindu dilinde tanrının ateşi,Kai ise japonca buluşma tanısma anlamına gelıyor

Agni kai tanrının ateşi ile buluşma demek buda nerden cıktı derseniz Ateş uluşu duellolarına Agni Kai deniyor ayrıca eski hint mitolojisinde de Agni Kai yapılmaktaymıs ....

• avatarın yeni bölümleri ne zaman başlayacak ?
    hangi gün saat kacta olacak ?

aydınlatın bizi
  • sanırım salı günü yayınlanacak yanlış hatırlamıyorsam

bölüm adı: kara güneş günü part 1

cizgiportal.com adresinden takip edebilirsin.

Türkçe altyazısıda var.
  • bolum 10 The day of black sun

bunu bulabilen vamrı youtube dısında=?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 797numaralıcisim

sanırım salı günü yayınlanacak yanlış hatırlamıyorsam

bölüm adı: kara güneş günü part 1

cizgiportal.com adresinden takip edebilirsin.

Türkçe altyazısıda var.

allah razı olsun
    allah tuttugunu altın etsin :P
  • Silkroad tayfası siz sadece avatar mı izlersiniz azcık daha katılımcı olun anime bölümünde , hadi göreyim sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Silkroad tayfası siz sadece avatar mı izlersiniz azcık daha katılımcı olun anime bölümünde , hadi göreyim sizi

fala mecburiyetten avatare izliom yokki soyle saglam b hhd im milletden alayım naruto felan
  • Limewire dan bölümleri bulabilirsiniz güzel kalitede 170 mblıklar
  • 10. bolumu hala bulamadım kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

10. bolumu hala bulamadım kafayı yicem

bende bulamadım arıyorum ama
  • 10. bölüm hakkında 30 kasım çıkacak diyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razor Buzz

10. bölüm hakkında 30 kasım çıkacak diyorlar

nicklodean 10. bolum standart tarihde yayınlancak demiş ancak uzerinden 2 gun gecmesine ragmen yayınlanmamıs

bende beklıorum cıkınca koyucam en heycanlı bolumde boyle yapmak zorunda deillerdi

• SPOILER

Yeni bölümde istila planları umulduğu gibi gitmiyor.Beklenmeyen istila pekte beklenmeyen değilmiş.
  • 10 ve11. bolumler eklendi kesinlikle izlemelisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 797numaralıcisim

meğer zuko avatar rokunun oğlu mu olmuş oluyor hatta ateş kralı onu rokuya karşı bir tavır sergilemek için mi oğlu olarak alıyor?

bu 6. bölüm dehşet birşey!

ama zuko rüyasında avatar olduğunu görmüştü.

hatta kuzeyin işgali bölümünde avatar zukoya keşke farklı zaman ve mekanlarda karşılaşsaydık o zaman belkide arkadaş olabilirdik dedi.

işte 6. bölümün son sahnesi aang herşeyi açıkladıktan sonra tophun dedikleri.

##Avatar yenı bölümler eklendi##

bence bundan sonra zuko ile aang karşılaşacak

zuko'nun annesi avatar roku'nun torunu oluyor. bu yüzden zuko roku'nun oğlu değil, onun büyük torunu oluyor. ozai gibi birisinin aşk evliliği yapacağını zannetmiyorum. büyük ihtimalle roku'nun soyundan birisiyle evlenerek onun gücünü kendi çocuklerına aktarmayı planlamıştır.

• zuko avatara katılıyor zaten

roku nun torunu zuko nun annesi roku nun kızımış
  • ndn ındıremıyorum :S tıklıyorum ınternet download manager hata verıyo.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.