3. sezonun 8.bolumune hayran kaldım basta sıkıcı ilerliyor ama sonradan daha ilginc bir hal alıyor.Birde bunu izlerken arkadaslarınız yada cevrenızdekı ınsanlar size kucumser bir bakıs fırlatıyorlar ya ona uzuluyorum cunku ne kadar kaliteli ve surukleyici bir konusu oldugunu bılmıorlar onlar ıcın sadece 0-9 yas izleyicisine hitap eden bır cızgı dizi...
katılıyorum ben de buna eşşek hoşaftan ne anlar deyip geçiştiriyorum...
Avatar, Hint mitolojisine göre tanrıların yeryüzüne indiklerinde büründükleri şekillerdir. Balarama, Sri, Varaha gibi isimler alan avatarlar, hikayelere konu olmuştur. Jetix'te yayınlanan Oban Star Racer adlı animasyon filminde ki gibi avatarlar bazı eski dinlerde inanılan tanrıların değişik bir şekil veya maddenin içine girerek görünmesidi
Agni Kai: Agni hindu dilinde tanrının ateşi,Kai ise japonca buluşma tanısma anlamına gelıyor
Agni kai tanrının ateşi ile buluşma demek buda nerden cıktı derseniz Ateş uluşu duellolarına Agni Kai deniyor ayrıca eski hint mitolojisinde de Agni Kai yapılmaktaymıs ....
avatarın yeni bölümleri ne zaman başlayacak ? hangi gün saat kacta olacak ?
aydınlatın bizi
sanırım salı günü yayınlanacak yanlış hatırlamıyorsam
bölüm adı: kara güneş günü part 1
cizgiportal.com adresinden takip edebilirsin.
Türkçe altyazısıda var.
bolum 10 The day of black sun
bunu bulabilen vamrı youtube dısında=?
quote:
Orjinalden alıntı: 797numaralıcisim
sanırım salı günü yayınlanacak yanlış hatırlamıyorsam
bölüm adı: kara güneş günü part 1
cizgiportal.com adresinden takip edebilirsin.
Türkçe altyazısıda var.
allah razı olsun allah tuttugunu altın etsin :P
Silkroad tayfası siz sadece avatar mı izlersiniz azcık daha katılımcı olun anime bölümünde , hadi göreyim sizi
quote:
Orjinalden alıntı: mai_mai
Silkroad tayfası siz sadece avatar mı izlersiniz azcık daha katılımcı olun anime bölümünde , hadi göreyim sizi
fala mecburiyetten avatare izliom yokki soyle saglam b hhd im milletden alayım naruto felan
Limewire dan bölümleri bulabilirsiniz güzel kalitede 170 mblıklar
10. bolumu hala bulamadım kafayı yicem
quote:
Orjinalden alıntı: orionsguard
10. bolumu hala bulamadım kafayı yicem
bende bulamadım arıyorum ama
10. bölüm hakkında 30 kasım çıkacak diyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: Razor Buzz
10. bölüm hakkında 30 kasım çıkacak diyorlar
nicklodean 10. bolum standart tarihde yayınlancak demiş ancak uzerinden 2 gun gecmesine ragmen yayınlanmamıs
bende beklıorum cıkınca koyucam en heycanlı bolumde boyle yapmak zorunda deillerdi
SPOILER
Yeni bölümde istila planları umulduğu gibi gitmiyor.Beklenmeyen istila pekte beklenmeyen değilmiş.
meğer zuko avatar rokunun oğlu mu olmuş oluyor hatta ateş kralı onu rokuya karşı bir tavır sergilemek için mi oğlu olarak alıyor?
bu 6. bölüm dehşet birşey!
ama zuko rüyasında avatar olduğunu görmüştü.
hatta kuzeyin işgali bölümünde avatar zukoya keşke farklı zaman ve mekanlarda karşılaşsaydık o zaman belkide arkadaş olabilirdik dedi.
işte 6. bölümün son sahnesi aang herşeyi açıkladıktan sonra tophun dedikleri.
bence bundan sonra zuko ile aang karşılaşacak
zuko'nun annesi avatar roku'nun torunu oluyor. bu yüzden zuko roku'nun oğlu değil, onun büyük torunu oluyor. ozai gibi birisinin aşk evliliği yapacağını zannetmiyorum. büyük ihtimalle roku'nun soyundan birisiyle evlenerek onun gücünü kendi çocuklerına aktarmayı planlamıştır.
zuko avatara katılıyor zaten
roku nun torunu zuko nun annesi roku nun kızımış
ndn ındıremıyorum :S tıklıyorum ınternet download manager hata verıyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme