Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender'ın 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Avatar: The Last Airbender'ın 2. sezonundan ilk fragman yayınlandı
    Netflix'in geçtiğimiz yıl ekrana gelen ilk sezonuyla başarı yakalayan Avatar: The Last Airbender dizisi, önümüzdeki yıl 2. sezonuyla geri dönecek. Dizinin merakla beklenen yeni sezonu için tanıtım çalışmalarına başlayan Netflix, bugün ilk fragmanı paylaştı.

Aang, Katara ve Sokka'nın yine aynı oyuncular tarafından canlandırıldığı 2. sezonda Avatar: The Last Airbender'ın kadrosuna katılacak yeni isimler Terry Chen, Dolly de Leon, Lily Gau, Madison Hu ve Dichen Lachman olacak.

Avatar: The Last Airbender 2. Sezon, 2026'da İzleyici ile Buluşacak

Aynı animasyon dizinin 2. sezonunda olduğu live-action uyarlamasının 2. sezonu da Aang'in toprak bükmeyi öğrenmesini konu olacak. Bu vesileyle serinin sevilen karakterlerinden Toph da hikâyeye dâhil olacak. Tophâ Miya Cech hayat veriyor.

Ayrıca Bkz.Netflix, yeni yerli dizisi Ayrılık da Sevdaya Dahil'in yayın tarihini açıkladı

Netflix, 2. sezonun 2026'da ekrana geleceğini resmi olarak duyurmuş olsa da şimdilik daha net bir tarih vermedi.

Avatar: The Last Airbender toplamda üç sezon sürecek ki 3. sezonun çekimlerine de şimdiden başlanmış durumda.

• izlenir.

• İlk sezonu unuttuk her zamanki gibi....

• Güzel duruyor.İlk sezonu da çok sevmişdim.Umarım para kazanacacaz die sezon sayılarını uzatmazlar.Çünkü Fragmanda canımı sıkan detay sanki bana 2. Kitabın ilk kısmı izlenimi verdi.Matkap bölümü göstermediler.Day Lei ajanlarını göstermesiler Toprak Kreallığı Şehirden detaylar göremediler buda benim canımı sıkıyor biraz açıkcası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Süper bir Haber. Netflix'in live-action (animasyon olmayan) Avatar: The Last Airbender dizisi 2. sezonuyla geri dönüyor. Önümüzdeki yıl izleyici ile buluşacak 2. sezondan ilk fragman yayınlanmış. Kutluyorum.

• katara ve soka alakasız prens zukoda... animasyondaki karakterlere alaka yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bence bu live-action yapım baya iyiydi, yenisini beliyoruz. One Piece ile kapışır ama adam ergenliğe girmiş orası doğru :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.