Şimdi Ara

Avatar: The Last Airbender (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
13.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Razor Buzz

arkadaşlar sonunda 3.sezonun tarihi belli oldu

http://www.tv.com/avatar-the-last-airbender/show/28841/episode_listings.html?season=0&tag=nav_bar;all

bu site avatarın tüm bölümlerini ve yayınlanma tarihlerini gösteriyor ve ayrıca bölümleri burdanda indirebilirsiniz.
    İşte yeni bölümler ve yayınlanma tarihleri

The Awakening 9/21/2007
    The Headband 9/28/2007
    The Painted Lady 10/5/2007
    Sokka's Master 10/12/2007
    The Beach 10/19/2007
    TBA 10/26/2007
    The Runaway 11/2/2007
    The Puppetmaster 11/9/2007
    TBA 11/16/2007
    TBA 11/23/2007
    TBA 11/23/2007

Alıntıları Göster
    Müthiş bir haber. Şu anda itibaren tv den kaydedip kaçırdığım bölümleri de internetten indireceğim. Gerçekten müthiş bir çizgi film. Bu arada bu anime değildir demiştiniz. Bir çizgifilmin anime olup olmadığını nasıl anlarız, kriterler nelerdir? Bir ara anime kanunları diye okumuştum bir sitede insanın vücudunda şu kadar galon kan olabilir falan yazıyordu ama tam hatırlamıyorum.

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Battousai::

Müthiş bir haber. Şu anda itibaren tv den kaydedip kaçırdığım bölümleri de internetten indireceğim. Gerçekten müthiş bir çizgi film. Bu arada bu anime değildir demiştiniz. Bir çizgifilmin anime olup olmadığını nasıl anlarız, kriterler nelerdir? Bir ara anime kanunları diye okumuştum bir sitede insanın vücudunda şu kadar galon kan olabilir falan yazıyordu ama tam hatırlamıyorum.

Saygılar...Gökhan...

Alıntıları Göster
    bende anime olmadığını duymuştum. anime yasaları içinse şuraya bakılabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MajereTR

bende anime olmadığını duymuştum. anime yasaları içinse şuraya bakılabilir

Alıntıları Göster
    Beyler artık cnbc-e de 17:42 de başlamıyor.Saatimi degisti.Degistiyse soylermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Smirdon

Beyler artık cnbc-e de 17:42 de başlamıyor.Saatimi degisti.Degistiyse soylermisiniz

Alıntıları Göster
    Çok mükemmel dizi.Sokkaya bitiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

Çok mükemmel dizi.Sokkaya bitiyorum

Alıntıları Göster
    Smirdon çarşamba günleri toprak serisi 17:45 de başlıyor. Pazar günleri su serisi sabah 9:40 da başlıyor.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Smirdon çarşamba günleri toprak serisi 17:45 de başlıyor. Pazar günleri su serisi sabah 9:40 da başlıyor.

Saygılar...Gökhan...

Alıntıları Göster
    Cnbc-E de bitirdiler heralde. Geçen baktım ilk bölümüydü. Baştan yayınlamaya başlamışlar. FoxKids de 1 seneyi geçmiştir yayınlanıp biteli. Tamamını izleyemedim. Son bölümünüde görmedim. Gördükçe izliyorum efekeler ve haraketler güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: RurouniKenshin

Cnbc-E de bitirdiler heralde. Geçen baktım ilk bölümüydü. Baştan yayınlamaya başlamışlar. FoxKids de 1 seneyi geçmiştir yayınlanıp biteli. Tamamını izleyemedim. Son bölümünüde görmedim. Gördükçe izliyorum efekeler ve haraketler güzel

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu çizgifilmin sonundaki müziği bulabileceğim bir adres var mıdır.

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Arkadaşlar bu çizgifilmin sonundaki müziği bulabileceğim bir adres var mıdır.

Saygılar...Gökhan...

Alıntıları Göster
    @::Battousai::
    saol ben hergün 17:45 de var sanıyordum T_T
  • quote:

@::Battousai::
    saol ben hergün 17:45 de var sanıyordum T_T

Alıntıları Göster
    Buyur işte bekledim o kadar izlemek için adamlar başka bir program koymuşlar of yaa.

Saygılar...Gökhan...
  • quote:

Buyur işte bekledim o kadar izlemek için adamlar başka bir program koymuşlar of yaa.

Saygılar...Gökhan...

Alıntıları Göster
    ::Battousai:: sanırım sen şaşırdın ben dün avatarın toprak ile ilgili olan bolümünü izledim.Sanırım salı diyecektin çarşamba diye dilin süsştü

The Drill
  • quote:

::Battousai:: sanırım sen şaşırdın ben dün avatarın toprak ile ilgili olan bolümünü izledim.Sanırım salı diyecektin çarşamba diye dilin süsştü

The Drill

Alıntıları Göster
    Olamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz. Böhüüüüü. Tüh yau. Bende şans yokki be abi. Neyse indiririm o bölümünü o zaman.

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mojo Risin

no toprak bükücü hava bükücü o :D bide yeni demişsin bu anime pekte yeni sayılmaz 3sezon bitirdi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

no toprak bükücü hava bükücü o :D bide yeni demişsin bu anime pekte yeni sayılmaz 3sezon bitirdi

benim bildiğim kadarıyla 2 sezon bitti websitesindede 21 eylül 2007 3. sezonun çıkış tarihi demekte youtube da bile arasanız anca trailerını bulursunuz 3. sezonun. Buyurunuz bu da afiş yada her neyse Aang saç bırakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arvydas

quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

benim bildiğim kadarıyla 2 sezon bitti websitesindede 21 eylül 2007 3. sezonun çıkış tarihi demekte youtube da bile arasanız anca trailerını bulursunuz 3. sezonun. Buyurunuz bu da afiş yada her neyse Aang saç bırakmış.

Alıntıları Göster
    imzamdaki linkde var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nman -- 26 Temmuz 2007; 17:04:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nman

imzamdaki linkde var

Alıntıları Göster
    gökhan izleyemedim salı günü bakmadım da çarşamba diye gördüğümden forumda izleyemdim çarşambada baktım şoke oldum başka bi program vardı bari biri noolduğunu sölesin :)
  • quote:

gökhan izleyemedim salı günü bakmadım da çarşamba diye gördüğümden forumda izleyemdim çarşambada baktım şoke oldum başka bi program vardı bari biri noolduğunu sölesin :)

Alıntıları Göster
    Ya şöyle bi baktım konusu güzel gibi geldi şimdi cnbce deki son durum nedir ordan mı izliim yoksa ilk bölümlerini indirip tv dekine yetişiyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John

Ya şöyle bi baktım konusu güzel gibi geldi şimdi cnbce deki son durum nedir ordan mı izliim yoksa ilk bölümlerini indirip tv dekine yetişiyim mi?

Alıntıları Göster
    Ben tv dekileri kaydediyorum kaçırdıklarımı internetten indiriyorum vallahi. Bir ara uydu alıcıdan pc ye aktarmanın yolunu bulmaya çalışacağım.

Bu arada tam saatler belli oldu sanırım furkan. Salı 17:40 - Pazar 9:40 Ben yine de haftaiçi her gün kontrol ediyorum var mı yok mu. Belli olmaz cnbc-e bu ehe (a)

Saygılar...Gökhan...

• quote:

Ben tv dekileri kaydediyorum kaçırdıklarımı internetten indiriyorum vallahi. Bir ara uydu alıcıdan pc ye aktarmanın yolunu bulmaya çalışacağım.

Bu arada tam saatler belli oldu sanırım furkan. Salı 17:40 - Pazar 9:40 Ben yine de haftaiçi her gün kontrol ediyorum var mı yok mu. Belli olmaz cnbc-e bu ehe (a)

Saygılar...Gökhan...

Alıntıları Göster
    az kaldı yarın olsn bi :) izlicem

edit: bu arada 666. msj m ı da attım oyuna girdim HellLord nickim bilen bilir 2kat daha ii oynuyodum bundan mış demek yeni gördüm :D 666 special edition yeni msj atmam artık bunu editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 28 Temmuz 2007; 11:53:32 >

• quote:

az kaldı yarın olsn bi :) izlicem

edit: bu arada 666. msj m ı da attım oyuna girdim HellLord nickim bilen bilir 2kat daha ii oynuyodum bundan mış demek yeni gördüm :D 666 special edition yeni msj atmam artık bunu editlerim

Alıntıları Göster
    Yeni sezon ne zaman başlıyor.Bu arada avatarın filmi için hemen hemen tüm aktörler belli olmuş.Filmi de yakındır heralde...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriptografi

Yeni sezon ne zaman başlıyor.Bu arada avatarın filmi için hemen hemen tüm aktörler belli olmuş.Filmi de yakındır heralde...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kriptografi

eylül sonu... ayrıca arvydas : "benim bildiğim kadarıyla 2 sezon bitti websitesindede 21 eylül 2007 3. sezonun çıkış tarihi .... " demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: MajereTR

quote:

Orjinalden alıntı: Kriptografi

eylül sonu... ayrıca arvydas : "benim bildiğim kadarıyla 2 sezon bitti websitesindede 21 eylül 2007 3. sezonun çıkış tarihi .... " demiş

Alıntıları Göster
    Filmmi?Avatarın filmimi çıkıcakmış?Link verirmisin.Ayrıca güzel olucağınıda zannetmem ama ön yargılı olmamak lazım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.