Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt..Price -- 30 Ocak 2010; 3:28:31 >

• Imax 3D Daha iyidir
  • imax 3d dünyada en çok bilinen en iyi film teknolojisi
    perdesi 7 katlı bina yüksekliğinde
    top atılıyorsa filmde perdeden top çıkar kafana gelir sen eğilmek istersin çok gerçekçi
    dünyadaki en güçlü ses sistemine sahip

imax 3D her türlü basar ve bir salonunun maliyeti 6 milyon dolar

• peki IMAX 3D Experience olanında bilet fiyatları ne kadardır?
  • imax eskişehirde niye yok
  • tam 19 öğrenci 16

aslında normal imax 3d fiyatları 17 tam 15 öğrenci ama avatara özel olarak bu fiyat çünkü avatar TAMAMEN IMAX 3D İÇİN ÖZEL ÇEKİLDİ sonradan studyonun baskısıyla real d xpand digital 3d ye çevrildi imax için 14 senede özel çekildi.

James Cameron diyorki : "FİLMİMDE KAR YAĞIYORSA SEYİRCİ KAR YAĞDIGINI HİSSECEK"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Es_eS_26

imax eskişehirde niye yok

Ewt ya bende Esparka gidicem imax olsa 1 dk düşünmem ama yoq
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

quote:

beraber ağlayalım off off bide avrupai kent felan diye övüyoz neresi avrupai daha imax sineması yok

• quote:

Bizim Real 3D miz var Esparkta onu bulamayanlar da var
  • IMAX LONDON'DA OCAĞIN SONUNA KADAR TÜM AVATAR IMAX 3D BİLETLER BİTMİŞ

çok kıyak sinema ya bu imax london gitmek isterdim

• Arkadaşlar Digital 3D nedir peki? Bulunduğum şehirdeki AFM'de o şekilde gösterileceği yazıyor ama normal 35 mm film oynatan bir sinema yani özel bir perdesi filan yok, basit 3d gözlük mü dağıtacaklar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin Candle

Arkadaşlar Digital 3D nedir peki? Bulunduğum şehirdeki AFM'de o şekilde gösterileceği yazıyor ama normal 35 mm film oynatan bir sinema yani özel bir perdesi filan yok, basit 3d gözlük mü dağıtacaklar acaba?

evet derinlik veriliyor görüntüye arkada ucurum varsa ucurum var diye görüyorsun öyle bir şey , digital 3d nin olayı o zaten maliyeti düşük sineması normal sinemayla aynı
  • yemişim bilet ücretini ya imax 3d bu. onun verdiği zevk için o fiyat hiçbir şey. keşke avatar filmi ankarada çıksa. ulan ne zaman 3. dünya ülkesi olmaktan çıkacağız. topu topu 2 adet imax sinema salonu var ama gel gör ki bir yerde vizyona giriyor. lanet olsun
  • siz yine iyisiniz burda sadece 2 tane sinema var :D koskoca şehirde
  • abi bu 3d olayı nedır ya tam anlayamıyorum hıc gıtme fırsatım olmadıda buralardada yok zaten nasıl bir görüntü oluyo birisi açıklarmı :D çok merak ediyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

abi bu 3d olayı nedır ya tam anlayamıyorum hıc gıtme fırsatım olmadıda buralardada yok zaten nasıl bir görüntü oluyo birisi açıklarmı :D çok merak ediyorum ya

3 boyutlu oluyor.Mesela normalde ekrana doğru gelen şey 3d olunca sana doğru geliyormuş gibi oluyor

Ben bu Avatar'ı bizim Avatar (The Last Airbender) sanmıştım ama değilmiş yav lanet olsun heyecanlanmıştım da ne güzel daha demin filmin açıklamasına bakınca anladım.The Last Airbender olan Avatar 2010'da girecekmiş vizyona.
  • İstanbulda istinye park afm'de varmış arkadaşlar doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

quote:

noq ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

tam 19 öğrenci 16

aslında normal imax 3d fiyatları 17 tam 15 öğrenci ama avatara özel olarak bu fiyat çünkü avatar TAMAMEN IMAX 3D İÇİN ÖZEL ÇEKİLDİ sonradan studyonun baskısıyla real d xpand digital 3d ye çevrildi imax için 14 senede özel çekildi.

James Cameron diyorki : "FİLMİMDE KAR YAĞIYORSA SEYİRCİ KAR YAĞDIGINI HİSSECEK"

James Cameron bunu söylediğinin kaynağı göster , bir daha bu foruma girmeyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

quote:

Orijinalden alıntı: Marvin Candle

Arkadaşlar Digital 3D nedir peki? Bulunduğum şehirdeki AFM'de o şekilde gösterileceği yazıyor ama normal 35 mm film oynatan bir sinema yani özel bir perdesi filan yok, basit 3d gözlük mü dağıtacaklar acaba?

evet derinlik veriliyor görüntüye arkada ucurum varsa ucurum var diye görüyorsun öyle bir şey , digital 3d nin olayı o zaten maliyeti düşük sineması normal sinemayla aynı

3D'nin maliyeti normal sinemayla aynı ? Sallamayalım lütfen. 2 Real D 3D salonunun maliyeti 3.5 milyon dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 17 Aralık 2009; 20:39:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.