Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar avatar filminin 720p sini indirdim sonra mkvtoolnix ile alt yazı ekledim olmadı sonra çıkarttım alt yazıyı ve film büyük diy bir iki parçaya böldüm , şimdi tekrar birleştirdim ama uygun alt yazı bulamıyorum. benim filmin rip gurubu cgbg ama hiçbiri uymuyor. bendeki filmde 2:47 de bitiyor son konuşma ama indirdiğim filimlerin hepsinde 2:35 de bitiyor konuşmalar bir tane uzun konuşma olan buldum o da 2:50 de bitiyor yine benim filme umuyor. sanırm birleştirme bölme yaparken filimin süresinde değişiklik -kayıp oldu , bu sorunu nasıl çzerim filmi izleyemiyorum??
    kafayı yiyecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Anlamadım. Sen durduk yerde filmi neden parçaladın böldünki ? zaten inirdiğin filmin altyazısı altyazı sitelerinde vardır. Oralara bakmadınmı ?

ps3 de izliyorum 4 gb nin üstünü görmüyor. ilk önce yazıyı ekledim sonra böldüm ps3 e attım oradan izlerken uymadığını gördüm sonra yeniden birlieştirdim uygun alt yazı aramyaa koyuldum ama bulamıyorum bendeki film 02:47 de bitiyor yani yapımcının ismi filan bu daikkadan başlıyor indirdiğim bütün alt yazılar 02:35 daikka sürüyor. uymuyor yani. birleştirme esnasıda bir problem olmuş da olabilir diey düşünüyorum ama arada 12 dakika boşluk var . uyan alt yazı da bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM PLS
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.