Şimdi Ara

Avatar 2 filminin vizyon tarihi açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Azıcık tutan filmin 10 senede 3 versiyonunu çıkartırlr. En çok tutan filmi bu devirde 9 senede 2 film anca yapıyorlar

Ne yapıyorsunuz 9 yılda avatar mı ekip yetiştiriyorsunuz toprakta.
  • Geçen başrol oyuncusuyla konuşmuştum. Gelecek 2 yıla kadar falan demişti. Demek doğruymuş.
    Avatar 2 filminin vizyon tarihi açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProsesMuhendisi -- 27 Kasım 2016; 22:58:59 >
  • Galiba bir tek ben sevemedim bu filmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Görsel olarak 10 numara, konu olarak çöp bir filmdi. İkinci filmde biraz konuya da odaklanırlarsa iyi olur. Bir de çok geciktirdiler 2.filmi.

Konu olarak çöp bir film olduğuna katılmıyorum. Bu güne kadar uzaylılar %99 hep güçlü olan,teknolojik olan veya canavarımsı taraf olarak gösterildi hw sinemasında. Bu film gişe yapmak için buna gerek olmadığını gösterdi. Evrimsel olarak tutarlı ve büyüleyici bir doğa yaratılmış. ayrıca sinirsel bağlantı gibi metaforlar hoştu. İnsanın doğaya yaptıklarına bir takım eleştiriler getirilmişti. Yalnızca anakıma hitap etmek için ''aile filmi'' kıvamına sokmak için bir şeyleri ekleyip bir şeyleri çıkardılar. Bu bir tercihtir buna saygı duyuyorum sonuçta ''Europa Report'' diye bir film var bu filmin hitap ettiği kesim başka,kazanabileceği hasılat başka ''Life'ın'' başka. 1.sini büyük bir ihtimalle siz izlememişsinizdir ama 2.sini izlemeniz olası. Önemli olan filmin vadettiğini vermesi ki verdiği de açık.
    Gördüğüm kadarıyla sinemayla uzaktan yakından alakası olmayan yılda 5-6 film ancak izleyen insanlar bu filme çöp falan yazmış orası komik. Sinemayı seven iyi takip eden insan bu filme çöp yazmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr999

quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Görsel olarak 10 numara, konu olarak çöp bir filmdi. İkinci filmde biraz konuya da odaklanırlarsa iyi olur. Bir de çok geciktirdiler 2.filmi.

Konu olarak çöp bir film olduğuna katılmıyorum. Bu güne kadar uzaylılar %99 hep güçlü olan,teknolojik olan veya canavarımsı taraf olarak gösterildi hw sinemasında. Bu film gişe yapmak için buna gerek olmadığını gösterdi. Evrimsel olarak tutarlı ve büyüleyici bir doğa yaratılmış. ayrıca sinirsel bağlantı gibi metaforlar hoştu. İnsanın doğaya yaptıklarına bir takım eleştiriler getirilmişti. Yalnızca anakıma hitap etmek için ''aile filmi'' kıvamına sokmak için bir şeyleri ekleyip bir şeyleri çıkardılar. Bu bir tercihtir buna saygı duyuyorum sonuçta ''Europa Report'' diye bir film var bu filmin hitap ettiği kesim başka,kazanabileceği hasılat başka ''Life'ın'' başka. 1.sini büyük bir ihtimalle siz izlememişsinizdir ama 2.sini izlemeniz olası. Önemli olan filmin vadettiğini vermesi ki verdiği de açık.
    Gördüğüm kadarıyla sinemayla uzaktan yakından alakası olmayan yılda 5-6 film ancak izleyen insanlar bu filme çöp falan yazmış orası komik. Sinemayı seven iyi takip eden insan bu filme çöp yazmaz.

Filmle ilgili olan yorumunuza ve hafif fanlıktan doğan savunmanıza saygı duyuyorum ama yorumunuzun sonunda yazdıklarınıza söyleyecek bir iki cümlem var. Sinema ile uzaktan yakından ilgili olmayanlar ya da senede 5-6 film izleyenler bu filmin konusuna çöp demez çünkü az film izleyen bu klişeyi fark etmez. Ben sinema ile bir hayli iç içeyim. Hem bu işin bir hayli teknik konularına da hakimimdir. Neyse, burada sinemadan ne kadar anlayıp anlamadığımı size kanıtlamak zorunda değilim. Ben konusu Avatar gibi olan onlarca film izledim, bu nedenle konu olarak çok vasat olduğunu düşünüyorum. Bir filmi izlerken olay örgüsünü ve sonunu kestirebiliyosanız bence o film konu olarak başarılı değildir. Filmin görsel yapısı ile ilgili yorumum açık zaten. Durum bundan ibarettir. Sizin gibi düşünmeyen insanları hemen cahillikle, sinemadan anlamamakla yaftalamayın. Bu da nacizane bir tavsiyemdir.

• ilk 2016 demişlerdi şimdi 2018 diyorlar çekecekleri teknoloji eskiyecek :)) 2009 daki film şimdi çizgi film gibi geliyor

• darkdiva D kullanıcısına yanıt
    Fan demeseydiniz iyi olurdu neyse sanırım tam anlaşılmadım hadi uzatmayalım ona yoralım. ''Sinema ile uzaktan yakından ilgili olmayanlar ya da senede 5-6 film izleyenler bu filmin konusuna çöp demez çünkü az film izleyen bu klişeyi fark etmez.'' zaten dertleri klişeleri fark etmek,beğenmek,beğenmemek değil zirvedekini veya popüler olanı ucuzca,taş çatlasın bir cümleyle eleştirip biz bu işlerin adamıyız görüntüsünü vermeye çalışmaları klişeleri yutarlar zaten ben ona bir şey demiyorum. (ayrıca o ve bu eleştirim başka bir üyeye/üyelere belirtmeden yazınca üzerinize aldınız ben sadece konunun kötü olmadığı konusunda karşıydım size)

''Ben konusu Avatar gibi olan onlarca film izledim, bu nedenle konu olarak çok vasat olduğunu düşünüyorum.'' Konunun özgün olmadığını mı vurguladınız burada tam anlamadım?
    ''Bir filmi izlerken olay örgüsünü ve sonunu kestirebiliyosanız bence o film konu olarak başarılı değildir.'' Kesinlikle katılmıyorum başta filmin nasıl biteceği tahmin edilebilen onlarca taş gibi film var tabi sizin fikriniz ''iyi film ters köşe yapar''sa ben bir şey diyemem.

''Sizin gibi düşünmeyen insanları hemen cahillikle, sinemadan anlamamakla yaftalamayın.'' Beğenmedim deyip sebebini az buçuk açıklayabilene lafım kesinlikle yok zaten. Kimse beğenmek zorunda değil. Ama kimse kusura bakmasın bu filme çöp de yazılmaz sonuçta bu film Celal ile Ceren değil. Ben mesela klasik müzikten anlamam bu konuda cahillim. Çıkıp da ''abi Mozart'ın müziği teneke gürültüsü beethoven on numara'' demem dersem birinin beni cahillikle suçlamasında da bir beis görmem.

İşin bir de Cem Yılmaz'ın verdiği İstanbul-Yahya Kemal BEYATLI örneği var kimi bakar şiir yazar kimi bakar anlamaz küfreder. Bilinç aktarımıyla ilgili kitap okuyan insanın bu filmde gördüğü hissettiği şeyle okumamış daha önce bu konuda hiç düşünmemiş insanın hissettiği şey aynı olmaz. Bu arada bu filmin fanı değilim onu da son olarak bu da yazıp bitireyim.

• çok saçma film

• sinemada izlemiştim 2009 kaç sene geçmiş.

• 2 yıl var of of
  • Filme saçma diyenler neye dayanarak bunu yazıyor anlamıyorum sevmemek ayrı kötü demek ayrı şeyler Şu filmi sinemada İmax izleyip kötü diyecek kişi filmden anlamıyordur bu kadar basit nasıl bir beklentiniz var anlamış değilim
  • 10 numara filmdi.
    3D'nin en iyi uygulandığı filmdi.

Yukarıda söyleyen olmuş, ilk 3d film değil.
    Sanırım sevgililer günü katliamıydı ilk 3d film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Journey to the Center of the Earth diye hatırlıyorum 2008 yapımı.

2008 se doğru olabilir hocam.
    Benim dediğim belki TR'de ilk gösterime giren 3D dir.
    Belki de alakası yoktur benim gittiğim ilk3D'dir.
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    Bende 3d değilde Imax olarak gelen ilk film diye biliyorum
  • en iyi 3d filmdir, görselllik renkler manzara ve yaratılan dünya falan muhteşemdi. ama fazla animasyonsu olmasını sevmedim. elbette bu hayali dünyayı animasyonsu olmadan yapamazlar. benim merakım avatar 2 de birinciden farklı ne gösterecekler. ilkinin bu kadar çok izlenmesinin nedeni konusu veya senaryosu değil, insanların yaratılan bu hayali dünyayı merak etmesi ve o zaman yeni olan 3 boyutun heyecanıydı. 3 d artık eskidi. pandoranın gizemini herkes gördü. ha gözlüksüz 3d diye bişey uydurup yine gişe yapar insanlar meraktan gider bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok varmış yahu
  • Tam bu filmi benden başka sevmeyen varmı diyecekken olduğunu gördüm hiç sevemedim şu filmi nedense
  • darkdiva D kullanıcısına yanıt
    tartışmaya katılmak amacı ile yazmıyorum ama sormadan geçemiyeceğim. konusu avatar gibi olan onlarca film seyrettim demişsiniz. acaba insanlığın başka bir gezegene gidip sömürdüğü bir film çekildide mi biz izlemedik. böyle 10 larca film ismi versenizde seyretsek.
    evet 10 larca konusu uzaylı olan alien olan film oldu ama dikkatinizi çekerim burda alien olanlar insanlar.
  • Her yıl tarihi değişiyor bununda 2016 dediler, 2017 oldu, şimdi 2018'in sonunda. Acaba sıradaki tarih ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar ovduler ovduler izlemedim zamaninda. Gecen film bulamadım izleyecek. Dedim bakayim bi suna nedir ne degil diye. Turk filmi yapmis adamlar resmen. Esas oglan gidiyor mavilere. Sonradan onlardan oluyor vs vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.