arkadaslar ben 1 aydir zone alarm proyla avasti kullaniyorum fakat ikisi sistemi cok kasiyor ve baslangicta yavas bas;iyor..sizce yukarida yazdiklarimdan hangisi daha iyi cozum olur...
yok mu yaw yardim
Yaa avast kullanıp da PC'mi kasıyor diyeni ilk defa görüyorum. Sorun avast da değil bence Zone alarm kasabilir. Ama ben şimdi Avastdan sonra NOD32 kullanıyorum avast kadar güzel ve etkili denemeni davsiye ederim.www.nod32.com
evet avast kesinlikle kasmaz ama bi işe de yaradığı yok bence
quote:
Orjinalden alıntı: karizzmma
evet avast kesinlikle kasmaz ama bi işe de yaradığı yok bence
İşe yaıyor da ben hala virüs silemedim onunla ya da sildimi tam silio hiç birşey çalışmaz hale gelior ayrıca onarma özelliğide yok ben şimdi dediğim gibi NOD32 kullanıyorum memnunum. Ama service pack2 nin tanıdığı antvirüs programlarını kullanın bence
Bende norton dan mcafeeye nod32 den kasperskye çeşit çeşit antivirüs var ama sistemimde zone alarm security suite kurulu ve memnunum. Yinede sen bilirsin
AntiVir'i dene,,, sistemi hiç kasmıyor, ayrıca çok da güzel bir program,,,
yok abi avast kasmaz büyük ihtimal zone alarm pro kasıyordur sen bi onu değiştir avast ı değiştirmeden önce avasttan memnun olan çok kişi var ama antivir i de bayadır duyuyorum bir ara onu deniyecem bende ya da en iyisi sen avast ıda değiştir antivir i yükle biraz kullandıktan sonra bizle paylaşırsın avast a göre kıyaslarsın
zone alarm PRO kullanıyorum, hiç kasmıyor. Zone Alarm kasmaz.. Ama security suite olunca iş değişir. Genede ben Suite kullanmanı tavsiye etmem, çünkü zonalarm firewall alanında en iyisi diyebiliriz belki, ama antivirüs olarak o kadar iyi değildir. bide yanına başka bişey dene. nod32, bitdefender.. gibi.
zone + bit defender kasmıyor su ana ve cok temiz iş yapıyolar
simdilik sadece zone alarm suit kullaniyorum ve deneme olsun diye avastin bulamadigi parorat virusunu rar layip bi klasore koydum arama yaptim aninda buldu...1 ay kadar test edecegim sorun yasamazsam burda yazarim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme