Cevaplarınız benim için önemlidir ikiside son sürümdür.
ben avira kullanıyorum.. tavsiye ederim..
Tam 1 sene avast kullanmıştım. Fena değildi,kullanabilirsin. Bence seçimini hangisi daha az resource yiyorsa ondan yapmalısın. İkisi de free antivirus sonuçta
benim önerim avira avasta göre daha iyi
2sinide kullandım şuan nod32 kullanıyorum fakat geri dönücek olsam avastı tercıh ederdim kolay ve sade arayüzü aviraya göre daha seyrek fakat en az onun kadar etkili veri tabanı sürüm güncellemeleri ayrıca bu güncellemeler sırasında sag alt köseden zırt pırt çıkıp aviradaki gibi dikkat dagıtıcak bi şey yok.Kısacası aynı görevi görüyolar işlev bakımından aynı fakat avast hem sistemi yormuyor hemde kolay kullanım saglıyor.
ben avira kullandım ve de hiç pcde yorma sorun görmedim ama avast iyi degil bana göre şu an mcafee kullanıyorum hiç sorun yok
ben avast kullanıyorum şimdiye kadar iç avast ile ilgili bir sorun yaşamadım tavsiye ederim bence ikisinide dene hangisinden memnun kalırsan onu kullan gördüğün gibi beğeni kişiden kişiye farklılık gösterir
avast ev sürümünü kullanıyorum. gayet de memnunum
Avira tercihimdir
ilk tercihim avira olur.. koruma düzeyi avasta oranla daha iyi..
avira'yı öneriyorum...
avast bilgisayaı zorlayan bi virüs programı o yüzden avira yı tercih etmelisin
avira yı öneririm
avast bilgisayarı kasan bir program avira daha iyi bence avirayı öneririm....hem koruma düzeyi acısından hem pc de çalışma açısından tercihim avira......
Türkçe antivirus istiyorsan avast 5i tercih edebilirsin. Diğer konularda ise avira ile avast birbirine pek bir üstünlük sağlayamazlar.
Hem Türkçe Hemde sistemi kasmaz birde iyi korur benim paylaşımım ayrıca hala test ediyorum sonuçlar olumlu
Bende diğer bilgisayarımda kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Tek sorun internete baklı olmadığı zaman koruma sağlamaması. Bu zamanlarda ya virüs bulaştıracak işlerden kaçınmak ya da bilgisayarı sadece internetteyken kullanmak lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
Hem Türkçe Hemde sistemi kasmaz birde iyi korur benim paylaşımım ayrıca hala test ediyorum sonuçlar olumlu
Bende diğer bilgisayarımda kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Tek sorun internete baklı olmadığı zaman koruma sağlamaması. Bu zamanlarda ya virüs bulaştıracak işlerden kaçınmak ya da bilgisayarı sadece internetteyken kullanmak lazım.
şimdi şöyle dostum ilk kurduğunuzda yaklaşık 1 saat kadar internetinizi kesmemeniz gerekiyorki arka planda update yapsın benim diğer bilgisayarda panda cloud kurulu ve internete bağlı değil ve yine koruma sağlıyor ama haftada bir update yapsın diye internete bağlıyorum