Şimdi Ara

Avast Kaldırma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba şu illet avast programından bıktım aşağıda fotoğraflarınıda atıcam programı başlangıçta devde dışı bırakamıyorum avastın önerdiği kaldırma programından kaldıramıyorum bütün uninstall programlarını denedim olmuyor yerel disktende dosyalarını silemiyorum ne yapmalıyım nasıl kaldırabilirim ? Lütfen yardımcı olun
     Avast Kaldırma Sorunu Avast Kaldırma Sorunu Avast Kaldırma Sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Avast Kaldırma Sorunu: Çözüm Adımları

Avast antivirüs yazılımını kaldırmakta sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:

1. Avast Kaldırma Aracını İndirin ve Çalıştırın:

Avast Kaldırma Aracını Avast'ın resmi web sitesinden indirin. Aracı çalıştırın ve ekrandaki talimatları izleyin. Araç, Avast'ı bilgisayarınızdan tamamen kaldıracaktır.

2. Kayıt Defteri Düzenleyicisini Kullanın:

Avast'ın kayıt defteri girişlerini manuel olarak kaldırmanız gerekebilir. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açın ve aşağıdaki anahtarları arayın:

• HKEY_CURRENT_USER\Software\AVAST Software
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\AVAST Software
    • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\AVAST Software

Bu anahtarları ve alt anahtarlarını silin.

3. Program Dosyaları Klasörünü Kontrol Edin:

Program Dosyaları klasörüne (genellikle C:\Program Files) gidin. Avast klasörünü bulun ve silin. Ayrıca, Program Dosyaları (x86) klasörünü de kontrol edin ve varsa Avast klasörünü silin.

4. Başlangıç Programlarını Kontrol Edin:

Görev Yöneticisi'ni açın ve Başlangıç sekmesine gidin. Avast ile ilgili herhangi bir başlangıç öğesi varsa devre dışı bırakın veya kaldırın.

5. Sistem Geri Yükleme Noktası Oluşturun:

Bu işlemleri gerçekleştirmeden önce, bilgisayarınızın bir sistem geri yükleme noktasını oluşturun. Bu, bir sorunla karşılaşırsanız bilgisayarınızı önceki bir duruma geri yüklemenize olanak tanır.

6. Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın:

Yukarıdaki adımları tamamladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu, değişikliklerin etkili olmasını sağlayacaktır.

Tüm bu adımları uyguladıktan sonra, Avast yazılımı bilgisayarınızdan tamamen kaldırılmış olmalıdır. Sorun devam ederse, Avast teknik destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunuda denedim bütün dosyaları seçiyorum sonra hepsini sil yapıyorum yine duruyorlar
  • Lyrenis L kullanıcısına yanıt
    Avast ı tekrar kur. İobit Uninstallerın sağ tık menüsünde güçlü kurulum kaldırma seçeneğini kullan. O da olmazsa kaspersky rescue diski iso olarak indirip cdye ya da flaş a yazdır. Pcyi aynı format atar gibi bu aygıttan başlat. Linux masaüstü açılınca c program Filesx86,program Files, c-kullanıcılar-appdata ve alt klasörlerinde Avast ait ne kadar klasör dosya varsa sil. Sonra tekrar linux masaüstünde registry editör var, yani kayıt defteri. Ona gir ve Avast ı ara. Bulduğun herşeyi sil. Sonra istersen, hazır bu diski açmışken bir de uptade yaptıktan sonra detaylı bir virüs taraması yap. Tabi bu sana kalmış. Son olarak C-D-E yani ne kadar disk ve bölüm varsa hepsine bak. İçlerinde System volume information ve RECYCLE.BİN olması lazım, adında iki klasör oluşmuş olacak, onları da linux açıkken sil. Yoksa Windows'ta silinmiyor. Bunu da yaptıktan sonra pcyi normal olarak aç bakalım ne olacak..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avastı tekrar kuramıyorum aynı kaldırma yaparken silerken ki hatayı veriyor aşağıya fotoğrafını bırakırım İobit indirsemde bilgisayarda bir avast dosyası yada avastı bulamıyorum sadece D de dosyalar duruyor ve Görev yöneticisinde hayla etkin son yaptığın yorumdaki linux olayını biraz açıklarmısın ?
     Avast Kaldırma Sorunu
    Bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevap seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin yani cevap verdiğinden haberdar olsun...

Görev yöneticisinde çalışan avast işlemine sağ tıklayıp dosya konumuna bak. O klasörü sil. Kayıt defterinden de avastı sil. Eğer bunu yapabilirsen Linux'a gerek kalmaz.

Bir de CCleaner programını bilgisayarına indir, full olanını kurduktan sonra açılınca sol menüdeki boş alanı temizle hariç tüm tikleri işaretle ve temizliği öyle yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avg Kaldırma Hatası Çözüm
    8 yıl önce açıldı
    McAfee güvenlik duvarı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte dosya konumuna git dediğimde silemediğim dosya geliyor Kayıt defterinden silmeye çalışırkende silinemiyor silinirken hata diyor bir kod gibi bir şey veriyor Avast ile ilgili bir şey silmeye çalıştığımdada belirtilen değerler silinemedi diyip uyarı veriyor . CCleaner olayınıda yaptım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrenis

Öncelikle merhaba şu illet avast programından bıktım aşağıda fotoğraflarınıda atıcam programı başlangıçta devde dışı bırakamıyorum avastın önerdiği kaldırma programından kaldıramıyorum bütün uninstall programlarını denedim olmuyor yerel disktende dosyalarını silemiyorum ne yapmalıyım nasıl kaldırabilirim ? Lütfen yardımcı olun
     Avast Kaldırma Sorunu Avast Kaldırma Sorunu Avast Kaldırma Sorunu

Avast programına ait klasörlerin yerini not al.Ubuntu iso kalıbını indir ve rufus ile flaş belleğe yazdır.Pcyi flaş ile başlat ve ubuntuyu dene seçeneğini seç.Diskin içine gir ve avasta ait klasörleri silerek kurtul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebim59 -- 31 Aralık 2015; 23:05:25 >

• recebim59 kullanıcısına yanıt
    EfeYakupKarahanlı Deniycem teşekkürler
  • recebim59 kullanıcısına yanıt
    Birde bu ubuntu ile açmayı falan boot menüsünden flaşı seçipte yapıcam dimi ?
    Şuraya bak. Takıldığıb yer olursa sorabilirsin :

http://www.programlar.com/egitim/kaspersky-rescue-disk-kullanimi/

Kaspersky mantığı recebim in dediği gibi linux tabanlı live cd mantığıdır.

Avast'ın önerdiği programı güvenli modda dener misiniz? Olmazsa güvenli modda yönetici olarak çalıştırıp deneyin. Kullanım talimatı o şekilde.
  • Şimdi deniycem güvenli moda nasıl geçilir bakım öyle yapmayı deniyorum olmazsa recebin önerdiği fikirden yapıcam teşekkürler herkese
  • Dediğinizi yaptım ve aynı hatayı verdi tekrardan ne illet bir program bu ya bıktım sıkıldım valla 3 4 saattir bunun üstüne uğraşıyorum
  • Kafayı yemek üzereyim bir şey yapamaya çalıştığımda avast her şeyi engelledi numaralandıramadı diyipte sonra geliyor ve kendisiyle ilgili bir şeyde yapmıyor sinirden ağlıycam şimdi kafayı yiyicem yeter be
    Revo olayı çözmeliydi fakat your uninstaller dene birde.
    ikiside iyidir. Aslında kendi uninstall seçeneği sorunsuz kaldırıyordu geçmişte, yeni versiyonlarında bir değişiklik olmuş heralde.
  • arenasss kullanıcısına yanıt
    Hepsini denedim zaten indirsem bile uygulamalarda avastı bulamıyorum sadece dosyası silinmiyor duruyor orda ve başlangıçta avast var sağ altta falan hiç bir yerde göremiyorum recebin ubuntu diye önerdiği şeyi deniycem indirilmesini bekliyorum
  • Herkese teşekkürler recep arkadaşımızın söylediği yolu uygulayarak yaptım sildim ve sonrada avast clear açıp bir daha kaldırmayı denedim hepsi oldu teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.