Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
11
Favori
64.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfamega

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    100'ünüzü Güldüren Kampanya ayrıca Mevcut Müşterilere Özel 100'ünüzü Güldüren Kampanya versiyonu var onun için de tek şart en az 23 aydır abone olmak onda da aynı paket 75,99 onu gözden kaçırmışım.
  • Hocam bizimkiler yine insaflı. Yabancılar 1Gbps internet verip 7-12 arasında 30Mbps garanti ediyorlar Oradaki orana baktığımız zaman bizimkiler baya iyi kalıyor. Ancak tabii ki sadece oran bazında
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    Şunu eklemek lazım. 2 yıl önce taahhüt yaptım 100 güldüren tarifeye. 100Mbps 100GB AKN 80₺'ye. 50Mbps 250GB AKN ise 90₺ gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yani 250GB AKN ile aynı fiyatta değiller. 100GB AKN ile aynı fiyattalar 2 yıl öncesini düşündüğümüz zaman. Bu dediğim 50 ve 100Mbps hızlar için. 24 için bilmiyorum ne desem yanlış olur.
  • Akıllı sınırsıza dokunma AKN yi ellediniz sonuç :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfamega

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    O zamanda fiyat yükselirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfamega

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    tabi daha iyi olabilirdi ama ben daha kötü paketler bekliyordum diğer firmalarla karşılaştırıldığında daha avantajlı olmuş ayrıca akıllı sınırsız türksatta vardı ama çok öne çıkan kullanılan paket değildi akn kalkınca bu paketlere geçiş yapmışlar. kotalı veya yüksek ücretli sınırsız paketlerden daha iyidir.
  • Onu bilemem ama BGP'de şu an %75 TELLCOM, %25 TT görünmekte...
  • alfamega A kullanıcısına yanıt
    ikinci paragrafınızı en az 5 defa okudum ama yine de anlamadım hocam sorun bende mi bilmiyorum ama. 24mbps 250gb akn 76 lira, akıllı sınırsız 100mbps de akşam saatlerinde 25mbps yani 1mbps daha hızlı, daha az nasıl oluyor anlamadım.

    ben 24mbps 50gb akn kullanıcısıyım 2019 aralık'ta taahhüdüm bitecek modem kirasıyla birlikte 50tl ödüyorum. 24mbps tam sınırsızı 1 sene boyunca 50 liraya kullanacağım yani, birçok kişi de şu son günlerde en düşük akn ile 24, 50 ve 100 paketleri aldı 2 sene rahat olmak için, ki gayet normal. ben 2019 aralık'ta taahhüdüm bitince kesinlikle 100mbps akıllı sınırsız alırım, ki o zamana 23 aydır kablonet kullanıcı olacağım için 5 lira indirimli de olur, 82 lira eder modem kirasıyla. akşam saatlerinde düşecek hız da 25 yerine 30 35 falan olursa çok daha iyi olur.

    akn'nin kalkmasıyla sınırsız internet devri başladı diyorlar ama türk telekom ve superonline fiyatlarına bakıyorsunuz el yakıyor. türksat rakiplerine göre yine iyi yani, hele ülkenin geldiği ekonomik kriz ve yüksek enflasyonla. herkes sandı ki akn kalkınca hızımızı aynı fiyattan sınırsız kullanacağız artık. taahhüdü olanlar için evet böyle, ama ben şahsen firmaların bu yüksek fiyatlarını görünce taahhüdüm bitince nasıl bir paket alırım acaba diye düşünüyordum, türksat'ın bu hamlesi içime su serpti biraz.




  • Tahahhüttüm var bitsin 1 dk bile duramayacağım, TTnetten buraya geçmiştim 4 sene önce,bugüne kadar çok iyi gittiler ama şu olaydan sonra bozulduğunu anladım..
    Şu tarifeler ile yeni abone olmaya kalkan varsa sakın olmasın,milyon tane iss var 16mbps sınırsız 100 tl ne..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni kampanyalarda sınırsız kampanyaların fiyatları çok yüksek. Bu kadar yüksek tutmamaları gerekiyordu. Akıllı Sınırsızı daha ekonomik olsun diye çıkardılar. 76 TL'ye Hepsibirada kampanyasıyla 24 mbps 250 GB AKN satıyorlardı. 20 mbps sınırsız gibi düşük hızın bile çok çok yüksek fiyatı var. 100 mbps akıllı sınırsız kampanyasının fiyatını sınırsızlarla karşılaştırınca çok iyi. Türk Telekom ve Superonline'dan alım yapıldığı söylenmişti sınırsızın toplu alımı yüksek olabilir. Akıllı sınırsız alımının toplu alım fiyatı daha düşük olabilir. En büyük sorun düşük paket kullanan kullanıcıların ödeyecekleri fatura. Onların ödeyecekleri fatura çok yükseldi. 25 mbps akılı sınırsızların fiyatı ile 50,100 mbps akıllı sınırsızlar arasında fark çok yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfamega

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Akşamdan akşama kullanan adam niye akıllı sınırsızı alsın. Akıllı sınırsıza kastınız ne :)
  • Şunu dersen anlarım akıllı sınırsıza alternatif yok. Kullandığım saatlerde hız düşüyor bana uymuyor. kotalı yada duran kotalıya mecburuz. para yok ki sınırsız alalım.
  • Şu an mevcut devam eden, 24Mbps 250gb kotalı Ekosınırsız üyeliğim var. Bizim için ne gibi bir değişiklik olacak, bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.