Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
11
Favori
64.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Arkadaşlar en az 50mbit hangi kampanyayı onerırsınız ? Fıyatlar cok yuksek bune boyle ya.
    Kampanyalar bitti,kazıklar kaldı.1 ocaktan önce nerdeydiniz?

    Netspeed,türknet filan bakın
  • taahhütsüz 10mbit 50 gb aknli kullanıyorduk.son durum nedir bilen var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK nın buna dur demesi gerekiyor AKS dediğin bildiğin AKN harf oyunu ile yasa mı atlatılır ? Durdurulmazssa bunun sonu bütün iss lerin aks ye geçmesi olacaktır .
  • Nasıl ne uyduracaklarini sasirmislar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    1 ocaktan once hıcbır sey bellı degıldı kı. Bızım oturdugumuz yerde kablonet'on fıberı var yıllardır kablonet + teledunya kullanıyoruz o yuzden kablonet yapmamız lazım.
  • Akk(arnavut koyuldum kotası yerine) ASK(Arnavut silkelenmis kotası gelmiş) (ilk iki kelimeyi sisin kayak gücünüze bırakıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de her çoğu sektörde iş yapılmaktan ziyada milleti dolandırmayı tercih ediyorlar şaşırmadım.leş altyapıyla hizmet alıp kaç kur bazında bile avrupa'nın kaliteli internetine göre 2 kat ücret ödüyoruz yetmezmiş gibi internet cafe muamelesi yapıp saatlik açıyorlar.aldıkları paraylada alt yapı ar-geden ziyada karı kızla yiyorlar heralde parayı yazıkları olsun.
  • Hızlarınız normal mi sabah 50 alıyordum su an 20 yi geçmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iLKeR88

    Hızlarınız normal mi sabah 50 alıyordum su an 20 yi geçmiyor
    50mbit akıllı sınırsız tarifesini tatbiki olarak demiyorsunuz ne güzel
  • Kimsenin -heleki bizim gibi son kullanıcı olan birinin- kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum zaten. Eminim ki hayal ettikleri aynı fiyata aynı paketi AKN kısıtı olmadan kullanabilmekti. Keşke öyle olsaydı. Bu noktada servis sağlayıcıların çakallıkları olmadı demiyorum. AKN'li paketleri listeden çıkart ve "AKNyi kaldırdık" de
    Gel gelelim. Bunun bir hayal olduğu belliydi. Çünkü AKN kalkarsa kimse sınırsız tarifelerden satın almayacak daha doğrusu sınırsız tarife diye bir seçenek anlamsız olacaktı ve 100TL ye sattıkları hizmeti 50 TLye satmaya başlıyor olacaklardı. Hükümet bile olsa bir satıcının malını yarı fiyatına satmasına zorlayamaz. En fazla vergiden kısar, teşvik verir vs. Adamlar tüm alt yapı planlamalarını, kar oranlarını buna göre yapmışken pat diye aynı şeyi yarı fiyatına satamaz.
    AKN, az interneti kaliteli kullanmak isteyenler için büyük nimetti. Ben ayda 50GB'ı bile geçmeyecek şekilde 2-3 akşamda bir film izliyorsam neden bir saniye bile durmadan internetten sürekli bir şeyler indirip alt yapıyı dolduran adamla aynı parayı ödeyeyim ki? Bu gibi az ve öz kullananlar için her zaman bir paket bulunması lazım. Hadi benim film keyfim için ödeyeceğim para hiç yoktan iki katına çıkmış olsun, gücüm yetiyor çok şükür, öder yne izlerim. Peki şimdi asgari ücretli Ali amcanın çocukları nasıl internete girsin bu fiyatlarla?
    Bence Hümiyettin vb. diğer kişilerin çalışmaları bu konuda çok önemli değildi. Direk servis sağlayıcıların kendileri bile gönüllü olarak gaz vermiş olabilir AKN kalksın diye. Sonuçta adam aynı kişiye aynı hizmeti artık iki katına satabilecek.

    Seçimler bitmeden önce bir şeyler değişirse değişir. Yoksa bir çok şeyde olduğu gibi bunu da içimize sindirir unuturuz.

    Düzeltme: Hatta ben sadece 20-23 arası dizi film izleyebiliyorum. 50mbit parası ödeyeceğim ama alacağım hizmet 16Mbit olacak. Neden? Gece 12den sonra millet sınırsız film indirebilsin diye
    Düzeltme 2: Bu arada kimse o zaman sınırlı tarifelerden kullan demesin. Bir şekilde limitimi aştığımda eskiden para ödemiyorken şimdi neden para ödüyor olayım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 1 Ocak 2019; 22:13:27 >




  • bence harika olmuş bu paketler.

    bu millete az bile yapıyorlar
  • 100 lükler 35-50 ye 50 ler ise 30'a düşerse anca alırım bu paketlerden
  • Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda akn düşmeyecek kalan kota 0 yazsa bile hızınız düşmeyecek diyor ne kadar doğru bilemiyorum. Bunların ipiyle kuyuya inilmez.


    Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı
  • valla ne yalan söyleyeyim adamlar en azından alternatif yaratmışlar ucuza.

    diğer iss'ler gibi 4 mbps'i 65 tl den satsalardı çok daha beter olurdu.

    Gönül ister ki hem kotalar kalksın hem fiyatlar fahiş artmasın ama gel gör ki burası türkiye.

    yine en kullanıcı dostu fiyatlar ve tarifeler kablonette.
  • Anasini satayim 24mb 50gb kotali kullaniyordum. Su anda aldigim hiz 4mb. Bu nasil istir boyle arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24mb 50gb AKN li paketi kullanıyorum taahhüt yaptırdım 4 gün önce ve merak eden arkadaşlar için söylüyorum AKN sınırını geçtim. Hız düşmüyor. Aynı şekilde 24mb olarak kullanmaya devam ediyorum.
  • Nasıl insan bunlar sınırsız olması lazımdı.
  • gozcelik G kullanıcısına yanıt
    quote:

    Bence Hümiyettin vb. diğer kişilerin çalışmaları bu konuda çok önemli değildi. Direk servis sağlayıcıların kendileri bile gönüllü olarak gaz vermiş olabilir AKN kalksın diye. Sonuçta adam aynı kişiye aynı hizmeti artık iki katına satabilecek.

    Seçimler bitmeden önce bir şeyler değişirse değişir. Yoksa bir çok şeyde olduğu gibi bunu da içimize sindirir unuturuz


    Unutacak kişiler olsaydık bu mücadele 2-3 yıldır kesintisiz devam etmezdi. Bu süreçte birçok kazanımlar elde ettik. Fahiş fiyatlar ile yıldırmaya çalışıyorlar ama İnternette Kalite Hareketi olarak yine kararlı duruşumuz ile bu zorluklarında da üstesinden geleceğimize inanıyoruz.
  • arkadaş akn kalktı, aks geldi, kota geldi, üstüne birde zam geldi, mevcut tarifemi de uzatma hakkımdan oldum, ben halimden memnundum, btk'ya güvenip akn/ akk kalksın diyenler nerede şimdi, üstlenecekler mi benim zamlı ve daha düşük hızda kullacağım interneti? kablo net dışında alternatifim de yok(fiber yok muhitimde), kotalı internet kavramı yok olmadıkça değişen sadece isim olacak.
  • internette kalite hareketi olmasa akk hala 3 mbps idi, adamlar gelmiş laf ediyor üstüne
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.