Şimdi Ara

Avantaj Bizde!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Juve 2 biz 1 puandayiz ama onlar 2 Real maçına çıkacak bizim için zor maçlar bitti Kopengah maçlarından 6 puan alırsak 7 puana çıkıyoruz Juve en fazla bir puan alabilir Real'den o zaman onlar 3 biz 7 puandayız.

tur %70 bizde

son olarak o şerefli! hakemide tebrik ediyorum geçen seneki Real maçı 1 bu iki çok güzel andım hakemi!

• önemli olan kopenhagdan 6 puan alabilmek. Alabilir miyiz acaba?
  • Aynen öyle yine her sene olduğu gibi hakemler büyük takımları taşıyorlar.Ben de juve'nin real'i yenebileceğini sanmıyorum.Eğer kopenhag ile oynadığımız 2 maçıda kazanırsak evimizde de juve'den yine 1 puan alsak 8 puan ile bitiririz.Real maçında da sonuna kadar beraberliğe oynamalıyız.
  • Bizim kalan maçlarımız:

Kopenhag İçerde-Deplasmanda
    Rm deplasmanı
    Juve içerde

kopenhagdan 6 puan aldığımızı rmye yenildiğimizi düşünürsek 7 puanımız oluyor.

Juvenin maçları

Kopenhag içerde
    Rm içerde-dışarda
    Gs deplasmanda

Kopenhagı yendiklerini düşünürsek 5 puanları oluyor,Rm maçları ne olacağı belli olmaz deplasmanda yenilip içerde beraberlik çıkarırlarsa yine biz avantajlıyız.

İş biraz Arenadaki maça bakıyor yani,O maçı yenersek hiç sıkıntı yok berabere kalırsak rm maçlarında olacak gözümüz yenilirsek gg.
  • Kopenhag maçları da zor olacak. Ama şu bir gerçek ki Mancini ile daha gerçekçi, turnuva düzenine daha uygun futbol oynuyoruz/oynayacağız. Umudum arttı bugün, inşallah çıkacağı bu gruptan.

Son bir sözüm daha var, bu gruptan çıkarsak, "Gruptan çıkıp ne yapacağız Avrupa Ligi'ne düşüp kupayı alalım" diyenler sevinmesin lütfen!
  • İçerideki Kopenhag maçını bir şekilde kazanırız da deplasmanda kışın ortasında Danimarka'ya gideceğiz. Orta sıkıntı çıkabilir.
  • %70 çok büyük bir rakam ama dediğin gibi biraz avantaj elde ettik.
    Kopenhag takımını'da çantada keklik görmemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Varya 3 puan alsaydık penaltı falan olmasaydı 1-0 kazansaydık maçı %70 bizde derdimde tur şimdi zor.

Juventus sonuçta bizlede maç yapcak arenada. Juventus bu belli olmaz arenada kendi evimizdede kaybedebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Off bırakın hakem demeyi ya, 10 numara maç yönetti adam.

10 numara maç yönetti demeyelim de ortaydı. amrabatın yaptığı fauldü, penaltı normal. tabii adam ucuzca bıraktı hemen kendini amrabat ayağına dokununca.
  • Umut'un golü 4 puan getirdi ;)

nasıl mı ?

yenilsek 3 puan alacaktı juventus biz 0 alacaktık burdan 3 puan ,

berabere kaldık 1 puanda burdan etti 4..

çok ama çok değerli bi gol oldu bu.
  • quote:

60.dakikaya kadar evet çok iyi yönetti 60dan sonra taraftarın gazıyla Juvenin yanındaydı yalan yok öyle penaltı mı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iki kopenhag maci cok onemli. Havaya girmeden ciddi sekilde cikmamiz lazim maca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopenhag maçları strateji olarak Real ve Juve maçlarından dahada önemli hale geldiğini düşünüyorum , özellikle deplasmandaki maç kritik olacak....

Eğer 6 puan alırsak içeride doğrudan rakibimiz olan juve ile oynayacağız kader maçı olacak büyük ihtimalle , Real maçı formalite maçına dönerse belki 1 puanda oradan alırsak

Şuan bütün hesaplar kopenhag maçlarına bakar
  • quote:

Avantaj Bizde!!!
  • Kopenhag maçlarını almamız şart oldu artık
  • Kopenhag maçlarından biri bence berabere bitecek
  • kopenhag'dan 6 puan almamız gerektiği nereden çıktı?

4 puan kafi... ve şart.

juve madriden sadece 1 puan bile alabilir. 4 puanda... 6 puan zor... biz maximumdan bahsedersek..

biz kopenhag'dan 4 alırsak madrid deplasman yenilirsek, 5 e çıkıyoruz son maçtan önce...
    juve madridden 4 alsa, kopenhagdan 3 alsa, eder 9........

bunlar bizim en azından almamız gereken şart puanlar ve juvenin maximumları ile hesaplandı....

ancak juve madriden 3 ve aşağısı aldığında her şey son maça kalıyor ki zaten böyle olacak mucize olmazsa...
  • Juve fena sıkıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Juve 2 biz 1 puandayiz ama onlar 2 Real maçına çıkacak bizim için zor maçlar bitti Kopengah maçlarından 6 puan alırsak 7 puana çıkıyoruz Juve en fazla bir puan alabilir Real'den o zaman onlar 3 biz 7 puandayız.

tur %70 bizde

son olarak o şerefli! hakemide tebrik ediyorum geçen seneki Real maçı 1 bu iki çok güzel andım hakemi!
    Hakeme ne laf ediyorsun ? BUZZZZ gibi penaltıydı . Git futbol bilmeyen futbolcuna laf et
  • Ben hakemi çok beğendim . Taraftarlık gözlerinizi boyamış .

Not : Başka takım taraftarları samimiyetsizliği başından belli şekilde '' Helal'' vs. gibi alıntılamasın . Adamı hasta etmeyin samimiyetsizler . Ancak işinize geldiğinde ''adam'' oluyoruz zaten ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.