Şimdi Ara

avansas.com ilk alışverişe (75 TL ve üzeri) Logitech Kablosuz Klavye Mouse seti hediye ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.avansas.com dan yapacağınız 75 Tl ve üzeri ilk alışverişte Logitech klavye mouse setine bedavaya sahip olabilirsiniz.

Aşağıdaki linkten kampanya bilgilerine ulaşabilirsiniz.

http://www.avansas.com/campaign/epd1.html

Kampanya Koşulları

Kampanyamızdan sadece ilk kez alışveriş yapan müşterilerimiz bir kez yararlanabilir.
    Kazanılan hediye en geç 7 gün içinde, kayıt esnasında bildirilen adrese teslim edilecektir.
    Kampanyamız hediye stokları ile sınırlıdır. Kampanyadan yararlanmak için hediye ürünü sepetinize ekleyiniz.
    Kampanyadan yararlanabilmek için siparişinizin en az 75 TL (KDV ve Kargo ücreti hariç) veya üzerinde olması gerekmektedir.
    Avansas.com kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    Bu Kampanya avansas.com'un sunduğu diğer kampanyalarla birleştirilemez.
    Daha detaylı bilgi için 444 20 22 Müşteri Hizmetleri hattımızı arayabilirsiniz.

avansas.com ilk alışverişe (75 TL ve üzeri) Logitech Kablosuz Klavye Mouse seti hediye ediyor

• bunlar da hediye veriyoruz diye düdükleme amacı güden netvariyuma dönmüşler arkadaş tamam kampanya yapıyorsun da niye fiyatları baya yükseltiyorsun. eski alacaklarımdan fiyatları yazayım siz kıyaslayın

http://forum.donanimhaber.com/m_69095129/mpage_1/key_/tm.htm

13 Aralık 2012; 22:19:51

alıp uygun bulduklarımı yazayım:

55043
    DOĞUŞ KEYFİDEM ÇAYI 1000 GR
    2 8,19 TL 16,38 TL %18,00
    54027
    Papia Kutu Mendil 80 Yaprak
    2 1,25 TL 2,50 TL %18,00
    52567
    Sır Kireç Ve Pas Çözücü (Por Çöz) 1 Litre
    3 1,99 TL 5,97 TL %18,00
    57533
    Domestos Çamaşır Suyu Dağ Esintisi 4 Kg
    1 7,49 TL 7,49 TL %18,00
    52184
    Çaykur Tomurcuk 125 Gr Teneke
    4 2,27 TL 9,08 TL %8,00
    57534
    Domestos Çamaşır Suyu Kar Beyaz 4 Kg
    1 7,49 TL 7,49 TL %18,00
    52669
    Avasoft Kağıt Havlu 8'Li
    4 3,99 TL 15,96 TL %18,00

• Çay , Soda , Nescafe , Kola , Deterjan olarak

76 + KDV lik sipariş verdim.

Bir tek Nescafe 3 4 lira pahalı geldi o nada ihtiyaç var diye pek önemsemedim.
    Nescafe Gold Poşet 200Gr 16,89 TL
    Çaykur'lüx Filiz Çay 1000 Gr 1 15,49 TL + KDV
    LİPTON YELLOW LABEL DEMLİK POŞET 100'LÜ 7,99 TL + KDV
    Cocacola Zero Kutu 330Ml 6'Lı Paket 7,79 TL
    Sırma Sade Soda 200Cc 6 Lı Paket 1,99 TL

...

Fiyatlar çok abartı değildi bunlarda.

Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Bu MK260 Klavye seti nasıldır peki güzel bir setmidir.
  • ups fiyaları iyi
    100TL, 650w tunçmatik
  • Fiyatları biraz uçuk geldi bana...
  • 75 tl ve üzeri alışveriş yapıp bir de kargo ücreti mi vereceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersin123

75 tl ve üzeri alışveriş yapıp bir de kargo ücreti mi vereceğiz?

bir de kdv ve kargo hariç. İstanbul içi kargo yoktu en son noldu bilmiyorum ama baya kazık fiyatları. Belki ucuz bir kaç ürün bulursanız ihtiyacınız olan değerlendirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi de çiçek kampanyası varmış ikisi bir arada oluyor mu. kampanyalar birleşmez demiş ama yine de bir sorayım dedimhttp://www.avansas.com/campaign/hp21.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bi de çiçek kampanyası varmış ikisi bir arada oluyor mu. kampanyalar birleşmez demiş ama yine de bir sorayım dedimhttp://www.avansas.com/campaign/hp21.html

aradım sordum ikisi bir arada olmuyor arkadaslar.

mouse setinin modelide : LOGİTECH COMBO MK260 MODEL SETMİŞ. PİYASADA 50 LİRAYA BULUNABİLİYOR...
  • Geçenki kampanyadan aldık. Set güzel iş görür. 40-50 Lira civarı satılıyor zaten. Sürekli tüketilen çay vb şeyler alınabilir. Ben 5 paket çay 2 kutu da şeker almıştım. Hala kullanıyoruz
  • İlk kapmanyadan bir set almıştım, o seti evde kullanıyorum. Bir tane de şirkette kullanmak için almak istiyordum, şimdi de eşimin adına bir hesap açıp 1 adet daha sipariş verdim. Setin piyasa değeri 50 lira ve klavyesini çok beğeniyorum, şirkette Logitech'in daha pahalı bir klavyesi var ama bu ucuz klavyenin basma hissi benim için daha iyi.

Şöyle bir sipariş verdim :

Aldığım ürünlerin piyasa fiyatlarını 1-2 siten araştırdım, usb bellek dışında araştırdıklarım içinde "fahiş" fiyatlı ürün yok. Ankara'da market market gezsem bu siparişi en ucuz 75-80 liraya alabilirdim ki hediye set ve kapıya teslim kargoyu da hesaba katınca bu farka değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 4 Şubat 2013; 11:21:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bi de çiçek kampanyası varmış ikisi bir arada oluyor mu. kampanyalar birleşmez demiş ama yine de bir sorayım dedimhttp://www.avansas.com/campaign/hp21.html

aradım sordum ikisi bir arada olmuyor arkadaslar.

mouse setinin modelide : LOGİTECH COMBO MK260 MODEL SETMİŞ. PİYASADA 50 LİRAYA BULUNABİLİYOR...

hmm. ama ikisi de sepete atılabiliyor bu durumda ikisinni de koşullarını sağlarsak hangisini sayacaklar acaba

• http://www.avansas.com/nescafe-gold-pst-200-gr-6-li.html
    Yukarıdaki ürünün pakedi 17 liraya geliyor. İnternetten baktığım kadarıyla Migros'ta da bu civarlarda fiyat. Bu kahveyi sık tüketen biriyseniz buradan almak avantajlı olacaktır diye düşünüyorum, yanındaki hediyeyle yarı yarıya geliyor.
  • Hep 20li 25li çay alıyordum marketten.
    Klavyeyi almak için 100lülerinden aldım.
    Belki marketten pahalıya almış olabilirim ancak marketten hiç 100lü almadığım için birim fiyat olarak kar ettim galiba

Bu arada almadan aradım klavyeyi sormak için bir bayan çıktı ve ben 3-4 kez üstüne basa basa söyledikten sonra "tabi klavyeyi de sepetinize eklerseniz göndeririz" dedi.
    Sanki kendi klavyesini gönderiyor enteresan
  • ya arkadaşlar bi yardım edin ben ikisinide ekleyip onayladım acaba iptal mı etsem göndermezler mi ikisinide_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender10000

ya arkadaşlar bi yardım edin ben ikisinide ekleyip onayladım acaba iptal mı etsem göndermezler mi ikisinide_?

iikisini de göndermeme değil de birini göndermeme durumu olabilir. ama üstte bi mesajda yazmışarkadaş birleşmiyor diye. ama yine de biraz karışı durum. hangisi geçerli olacak belli değil
  • birşey dikkatimi çekti bazı çaylarda kdv'yi yalandan %18 yazarak kdv'siz fiyatı düşük göstermeye çalışmışlar normalde %8 olması lazım.

ama yine de güzel bir sepet yapmaya çalışıyorum kampanya güzel hakkını vermek gerek.
  • bazı ürünlerde acayip uçmuşlar komik yönü de şu kek bölümünde sattıkları bir kekin resminde adeti 50 krş yazıyor.24 adet olarak satılıyor yani 24*0,50 tl : 12 tl yapması gerekir hatta koli şeklinde olduğu için genelde 10 tl civarı olur ama bunlar 14.03 tl'ye satıyor.
  • hasan şaşmış sitenin sahibi doğru mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pablomurty

ups fiyaları iyi
    100TL, 650w tunçmatik

Hafta sonu kipa'da 86 liraydı bu ups

Kartuş alın, kartuş fiyatları iyi. İstanbul'da olsam öyle yapardım, kargo da bedava ohh, miss
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.