quote:Orijinalden alıntı: yedikeresekiz ilk gün mk260 dı. sonra herhalde bitti mk220 ye geçtiler galiba. sipariş takibi yapılamıyor mu acaba?
Hediye seti satmak isteyen olursa pm ile ulassin. Ankara'dayim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: melifkaya quote:Orijinalden alıntı: yedikeresekiz ilk gün mk260 dı. sonra herhalde bitti mk220 ye geçtiler galiba. sipariş takibi yapılamıyor mu acaba? gerek kalmadı. cuma gecesi verdiğim sipariş az önce elime ulaştı.
quote:Orijinalden alıntı: yedikeresekiz ilk gün mk260 dı. sonra herhalde bitti mk220 ye geçtiler galiba. şimdi de A4 tech 6100H kablosuz vermeye başlamışlar
pazartesi şipariş vermiştim çarşamba elime ulaşti tavsiye ederim iyi firma bu arada klavye mouse çok iyi.
quote:Orijinalden alıntı: Balbes pazartesi şipariş vermiştim çarşamba elime ulaşti tavsiye ederim iyi firma bu arada klavye mouse çok iyi. firma vergi no diyor bu ne olacak ki?
quote:Orijinalden alıntı: Deitel quote:Orijinalden alıntı: Balbes pazartesi şipariş vermiştim çarşamba elime ulaşti tavsiye ederim iyi firma bu arada klavye mouse çok iyi. firma vergi no diyor bu ne olacak ki? T.C numaranı yaz.
quote:Orijinalden alıntı: cancantürk quote:Orijinalden alıntı: Deitel quote:Orijinalden alıntı: Balbes pazartesi şipariş vermiştim çarşamba elime ulaşti tavsiye ederim iyi firma bu arada klavye mouse çok iyi. firma vergi no diyor bu ne olacak ki? T.C numaranı yaz. evet tc no yazın
hayır türkçe, 75 tl lil alışveriş için oldukça iyi bir hediye, diğer ürünlerinde fiyatı epey uygun aslında.