Şimdi Ara

## AUZEN X-FI PRELUDE 7.1 SES KARTI ## (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
493
Cevap
1
Favori
15.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CWaRRioR

NOT :
    Benden önce biri daha gelmiş. Darkchild sen miydin Teşekkürlerinizi de ilettim arkadaşlar

Slm arkadaşlar... bugün ben gittim oraya konuştum adam bana güven verdi sağolsun.. ama benim acelem old.dan arkadaşım yanında olduğundan bazı soruları sormak aklıma gelmedi.. mesela kutulumu kutusuz mu diye sormadım ama kutulu yoksa almam... ki aksi halde kutusz gelecek olsa satıcı söylerdi biz.e..

neyse sonuç olarak bana güven verdiler... nasıl geldiği bana göre önemli değil... ses kartını bize satıyosa bi satıcı bunun garantisini de verir bi şekilde... hepimiz aklı başında adamlarız paranoyaklığa gerek yok.. yok garantisi yoktur yok kaçaktır gibi muhabbetler resmen paranoyaklık bana göre.... inş. 8-10 gün sonra kart elimize gelicek... elimize faturasını da verdimi tamamdır.. garanti belgesi yerine geçer... bunu da burda ileri geri laf edip satışın iptal edilmesine neden olan arkadaşlara kapak olsun diye gösteiriz artık... kartın TR ye nasıl girdiğini bilmiyorum ama anormal yollardan gireceğini hiç zannetmiyorum... dediğim gibi bilmeden konuşmasın kimse hele kart almicaklar hiç konuşmasın bu yüğzden kart alacakların hakkını etkiliyosunuz..adam sizin yüzünüzden siparişi iptal etti... ben akrt gelirmi ve garantisi olurmu buna bakarım ki var.. gerisi hikaye arkadaşlar....

gEREKSİZ yorum yapmasın bazı arkadaşlar.... mis gibi kartı getirmeleri engel oluyosunuz !!

• quote:

Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion
    .............................................tüm yazdıklarızı burada varsayın................................
    Diğer başlıkta da yazdığım gibi alanlara hayırlı olmasını umut ediyorum ancak DFS ile sorun yaşama ihtimaliniz diğer firmalara oranla çok çok daha fazla özellikle müşteri hizmetleri ile garanti iade koşulları berbat ötesi

Ben bu kartı TR. sınırları içinde Tr. deki geçerli Tüketici Yasaları
    Çerçevesinde faturasıyla satın alıyorum. Eft mi banka araclığıyla yaptım; yani belgeli.
    Siz bana bu kartı TR. de satan
    ve daha iyi müşteri memnuniyeti sunan bir yer gösterebiliyorsanız buyrun gösterin

gösteremiyor musunuz ?

Peki Distribütör vasıtasıyla getirilmesini sağlayın.
    Yapamıyor musunuz ?

Gölge etmeyin yada;
    Çomak sokmaya devam edin, başka davranışlar gösterin, ne yaparsanız buyrun yapın içinizde kalmasın.

Çünki sizin yapacaklarınızı ben belirleyemem.

Ben kendi yapacağımı size sormadan belirleyerek; siparişimi verdim ödememi yaptım.

• Daha iyi yer gösteremiyorum çünkü ürün Türkiyeye gelmiyor.
    Distribütor vasıtasıyla getiremiyorum çünkü 1 kişinin yapabileceği bir şey değil. AUZEN firmasının ve TRden bir firmanın talebi doğrultusunda gerçekleştirilebilir!
    Gölge etmiyorum DFS nin 2 kişilik bir firma olduğunu ve tüketici politikasının berbat olduğunu belirtiyorum. ALICILARIN bunu bilmesi en doğal hakları!
    Sipariş veren verir ben sadece uyarırım, sizinde canınız yanarsa yada mağdur olursanız karşılaştığınız tavrı görünce benim gibi davranırsınız emin olun.

Direk DFS ile konuşmaktansa daha profesyonel bir firma ile konuşulabilir ve getirtilebilirdi DFS bile yapabiliyorsa bunu kimle yapamaz.

Daha fazla yorum yok verdiğim linkte @cafesnet (DEDE SEZGIN) beyin cevaplarını okuyun kararı siz verin zamanla okundukça eski DFS mağdurları yorumlarını yazacaklardır zaten

• @Darkchild
    newegg.com alınıyormuş ürün, biraz önce de yazmıştım. Kutusuz gelme gibi bir ihtimal olmamalı...

Ayrıca arkadaşlar, tartışmanın sonu hiç de hayırlı görünmüyor... Bu saatten sonra tartışmanın anlamı yok. Ama belirtmeden geçemeyeceğim, eleştirilere bir firma olarak daha profesyonel yanıtlar verebilirlerdi diye düşünüyorum...
  • böyle bir girişimde bulunduğuma pişman ettiler hevesimizi kursağımızda bıraktılar ayıp ama ya yazıklar olsun sıcak fırsatlara konuyu açarak ben kimsenin bu konu hakkında fikrini sormadım alan alır almayan almaz almayı düşünen zaten garantidir ıvır zıvırdır satıcıyla muhatap olur ben bu işe öncülük ettiğim halde sipariş veremedim bravo başarılı oldunuz alkışlıyorum sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa*

böyle bir girişimde bulunduğuma pişman ettiler hevesimizi kursağımızda bıraktılar ayıp ama ya yazıklar olsun sıcak fırsatlara konuyu açarak ben kimsenin bu konu hakkında fikrini sormadım alan alır almayan almaz almayı düşünen zaten garantidir ıvır zıvırdır satıcıyla muhatap olur ben bu işe öncülük ettiğim halde sipariş veremedim bravo başarılı oldunuz alkışlıyorum sizi

arkadaşım üzüldüm valla alamadığına

bi kere sorun! yaşamışlar ya artık tamamen kötü o firma. ne kadar sığ bir düşünce biçimi. ne diyeyim allah akıl fikir versin

sorsan belki de üniversite mezunuyum! diyeceklerdir şişine şişine

• mustafa arkadasımız benım gıbı bır hb magduru
    ses kartlarımızı alamayınca mustafa arkadasımızda cok daha kalıtelı bır kart olan auzen x-fi getırtmeyı aklına koymus
    bır fırmaya danısmıs fırma getırtebılırım cevabını ıletınce oda ıyılık olsun dıye bızlerede bıldırdı ısteyenler olursa getırıyorlar dıye haberdar ettı
    bızlerde kendı kararlarımızı alarak sıparıslerımızı ıletmısız
    son duruma bakıldıgında gelen kart degıl laf atısmalarına donen bır hal almıs konu
    bır arkadasımız dusuncelerını bıldırmıs fırma hakkında gayet ıyı bır durum sergılemız fıkrını dusuncesını yazmıs ama bırakalım ınsanlar kendı kararlarını alsınlar zaten alabılecek konumdalar
    burda fırmayı kotuleyecek kadar ılerıye gıdılmıs
    kart geldıkten sonra yasanacak sorunlar sadece kartı alan arkadasları ılgılendırıyor
    zaten fıkrını belırtmıs olan arkadasın dusuncelerıne katılanlar sıparıs vermeyeceklerdı katılmayanlar yollarına devam edıp sıparıs vermeye devam edeceklerdı
    konu bu kadar buyutuldu ve sıparısten kaldırıldı kart sonuc ne oldu alan aldı almayan alamadı
    varılan nokta nedır ...

• ARKADAŞLAR SİPARİŞ TEKRAR AÇILDI ALMAK İSTEYENLER ALABİLİRLER HEMDE BOL MİKTARDA GETİRECEKLER
  • quote:

Daha iyi yer gösteremiyorum çünkü ürün Türkiyeye gelmiyor.
    Distribütor vasıtasıyla getiremiyorum çünkü 1 kişinin yapabileceği bir şey değil. AUZEN firmasının ve TRden bir firmanın talebi doğrultusunda gerçekleştirilebilir!
    Gölge etmiyorum DFS nin 2 kişilik bir firma olduğunu ve tüketici politikasının berbat olduğunu belirtiyorum. ALICILARIN bunu bilmesi en doğal hakları!
    Sipariş veren verir ben sadece uyarırım, sizinde canınız yanarsa yada mağdur olursanız karşılaştığınız tavrı görünce benim gibi davranırsınız emin olun.

Direk DFS ile konuşmaktansa daha profesyonel bir firma ile konuşulabilir ve getirtilebilirdi DFS bile yapabiliyorsa bunu kimle yapamaz.

Daha fazla yorum yok verdiğim linkte @cafesnet (DEDE SEZGIN) beyin cevaplarını okuyun kararı siz verin zamanla okundukça eski DFS mağdurları yorumlarını yazacaklardır zaten

Yaw arakadaşım senin yaşadığın sorunlar bizi ilgilendirmez (tray işlemci almışta üstünde çizikler varmışta neden box almadın abane senin tray ilemcin aldığın tray işlemci bozuldu garantide sorunmu yaşadın)

Lütfen bu konuya ve
    sıcakfırsatlardaki bu konuya bir daha yazı yazmahttp://forum.donanimhaber.com/m_20410475/tm.htm

Burda millet ülkemizde temin edilemeyen ses kartını almaya çalışıyor sizin dfs ile sorunlarınız bizi ilgilendirmez.Adresleri belli gidin gidin sorununuzu yüz yüze haledin

• quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

quote:

Yaw arakadaşım senin yaşadığın sorunlar bizi ilgilendirmez (tray işlemci almışta üstünde çizikler varmışta neden box almadın abane senin tray ilemcin aldığın tray işlemci bozuldu garantide sorunmu yaşadın)

Lütfen bu konuya ve
    sıcakfırsatlardaki bu konuya bir daha yazı yazmahttp://forum.donanimhaber.com/m_20410475/tm.htm

Burda millet ülkemizde temin edilemeyen ses kartını almaya çalışıyor sizin dfs ile sorunlarınız bizi ilgilendirmez.Adresleri belli gidin gidin sorununuzu yüz yüze haledin

evet Burayı kirletmeyin sorununuzu birebir çözün

• quote:

ARKADAŞLAR SİPARİŞ TEKRAR AÇILDI ALMAK İSTEYENLER ALABİLİRLER HEMDE BOL MİKTARDA GETİRECEKLER

yuksek mıktar derken sıparıslerın dısında gelecek olan stoklu kartlardan mı bahsedıyorsun
  • duruma göre fazladan getirebileceklerini söyledi Sezgin bey
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

quote:

Lütfen bu konuya ve

Hocam abartmaya gerek yok. Adamlar kötü niyetle eleştirmediler. Sorun yaşamışlar başkaları da yaşamasın istemişler. Ben bu durumu saygıyla karşılıyorum....
    Ama tartışma ortamının oluşması kötü olmuş. Saygı çerçevesinin dışına çıkılmış. Tek sorumlu arkadaşlar değil yani, günah keçisi aramayın arkadaşlar. Olgun davranalım lütfen... Tamam tekrar siteye de gelmiş, artık bu konuda yorum yapmayın, kapansın konu

• Hayırlısı ile Elinize Geçsede Test Etseniz Görüşlerinize Göre Belki Bende Geçerim Auzen e
  • 10 gün geçmek bilmez şimdi
  • evet o konu kapandı kaldırıldı zaten biz işimize bakalım
  • Arkadaşlar bu dfs ye konuyu açmadan önce auzentech sitesine mail göndermiştim ürünü nasıl alabiliriz diye onlarda Türkiyede mağazaları olmadığını ancak internet üzerinden alışveriş yapabileceğimizi söylemişlerdi :)

Dear Mustafa,

Thank you for contacting Auzentech.

We do not have store in Turkey yet, but you can purchase our product through Auzen online store.

http://store.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=auzentech&StoreType=BtoC&Count1=870189845&Count2=787330269&CategoryID=2&Target=products.asp

We appreciate your support and kind interest in our product line.

Should you have any questions or comments, do not hesitate to let us know.

Sincerely,

Sales Team

AuzenTech, Inc. (www.auzentech.com)
    USA tel 408.727.6212/ fax 408.727.6275/

KOREA tel +82-31-259-7461 /

fax +82-31-259-7463 /mobile +010-6257-4423

*Any information transmitted by means of this e-mail (and any of its attachments) is intended exclusively for the addressee or addressees and for those authorized by the addressee or addressees to read this message. Any use by a party other than the addressee or addressees is prohibited. The information contained in this e-mail (or any of its attachments) may be confidential in nature and fall under a duty of non-disclosure and the attorney-client

• quote:

Arkadaşlar bu dfs ye konuyu açmadan önce auzentech sitesine mail göndermiştim ürünü nasıl alabiliriz diye onlarda Türkiyede mağazaları olmadığını ancak internet üzerinden alışveriş yapabileceğimizi söylemişlerdi :)

Dear Mustafa,

Thank you for contacting Auzentech.

We do not have store in Turkey yet, but you can purchase our product through Auzen online store.

http://store.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=auzentech&StoreType=BtoC&Count1=870189845&Count2=787330269&CategoryID=2&Target=products.asp

We appreciate your support and kind interest in our product line.

Should you have any questions or comments, do not hesitate to let us know.

Sincerely,

Sales Team

AuzenTech, Inc. (www.auzentech.com)
    USA tel 408.727.6212/ fax 408.727.6275/

KOREA tel +82-31-259-7461 /

fax +82-31-259-7463 /mobile +010-6257-4423

*Any information transmitted by means of this e-mail (and any of its attachments) is intended exclusively for the addressee or addressees and for those authorized by the addressee or addressees to read this message. Any use by a party other than the addressee or addressees is prohibited. The information contained in this e-mail (or any of its attachments) may be confidential in nature and fall under a duty of non-disclosure and the attorney-client

Adamların cevabına bakarmısınız ne kadarda kibarca , yurt dışındaki firmalar nasıl müşteri kazanılacağını cok iyi biliyorlar

• Bi dakka ben bugün gittiğimde Sezgin Bey asılsız yorumlar yüzünden sinirlenip yeni sipariş almicaklarını söylemişti... şimdi sipariş almaya devam mı yani. ?? Eğer öyleyse çok sevindim arkadaşlar...
  • siparişe devam isteyen alır isteyen almaz..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.