Şimdi Ara

AUZEF Sınıfta kalma-tecil bozulma var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben AUZEF İşletme okuyorum. Okulda kalma olayı var mı acaba? Mesela alttan kalan bir sürü ders var diyelim, bunları bir süre veremeyince okulla ilişiğimin kesilme durumu var mı? Ya da herhangi bir sebepten dolayı okuldan atılma durumu var mı arkadaşlar? Tecilliyim, bir sürü borcum var bunlar bitmeden askere gidemem, okula zaman ayıramıyorum günde 14-15 saat çalışıyorum + iki otobüs değiştiriyorum. Ne şekilde tecilim bozulur ya da okulla ilişkim biter? Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Mesela örgün eğitimde 4 yıllık lisans okul 6 yıl içerisinde bitirilemezse okul ile öğrencinin ilişkisi kesiliyormuş. Bizde de böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kül Tablası -- 27 Kasım 2015; 21:06:57 >

• Güncel
  • Güncel hala sonuç alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her dönem kayıt yenileme şartıyla 7 yıl lisans bölümünde öğrencilik hakkınız devam eder ! Dikkat edin kayıt yenileyin ve her sene öğrenci belgenizi askerlik şubesine götürünüz ... İsterse 20 ders olsun altttan hiç bir sorun olmaz ... Allah kolaylık versin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kül Tablası

Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben AUZEF İşletme okuyorum. Okulda kalma olayı var mı acaba? Mesela alttan kalan bir sürü ders var diyelim, bunları bir süre veremeyince okulla ilişiğimin kesilme durumu var mı? Ya da herhangi bir sebepten dolayı okuldan atılma durumu var mı arkadaşlar? Tecilliyim, bir sürü borcum var bunlar bitmeden askere gidemem, okula zaman ayıramıyorum günde 14-15 saat çalışıyorum + iki otobüs değiştiriyorum. Ne şekilde tecilim bozulur ya da okulla ilişkim biter? Yardımcı olursanız çok makbule geçer. Mesela örgün eğitimde 4 yıllık lisans okul 6 yıl içerisinde bitirilemezse okul ile öğrencinin ilişkisi kesiliyormuş. Bizde de böyle mi?
    quote:

Orijinalden alynty: Kül Tablasy

Arkada?lar bir sorum olacak. Ben AUZEF Y?letme okuyorum. Okulda kalma olayy var my acaba? Mesela alttan kalan bir sürü ders var diyelim, bunlary bir süre veremeyince okulla ili?i?imin kesilme durumu var my? Ya da herhangi bir sebepten dolayy okuldan atylma durumu var my arkada?lar? Tecilliyim, bir sürü borcum var bunlar bitmeden askere gidemem, okula zaman ayyramyyorum günde 14-15 saat çaly?yyorum + iki otobüs de?i?tiriyorum. Ne ?ekilde tecilim bozulur ya da okulla ili?kim biter? Yardymcy olursanyz çok makbule geçer. Mesela örgün e?itimde 4 yyllyk lisans okul 6 yyl içerisinde bitirilemezse okul ile ö?rencinin ili?kisi kesiliyormu?. Bizde de böyle mi?

eskiden 6111 sayyly kanun varken okuldan atylma kaldyrylmy?ty 170-173 maddeler ile kaldyrylma yoktu
    ancak bo?aziçi ,hacettepe ankara odtü gibi üniversiteler bu kanun kendilerince zararly gördüler. 2011 yylynda gelen kanunu 2015 yylynda kaldyrylmasy için yök ve hükümete istekte bulundular
    2015 kanun kaldyryldy. onun yerine atylma yök onayyna tabii.oldu. 170tane üniversitenin sessiz kaldy 3 tane üniveersitenin dedi?i oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 2 Haziran 2016; 15:10:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.