Şimdi Ara

Aux Kablosu Tek Taraf Çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle hepinize iyi günler benim aracım peugeot 307 2005 model aracımda kamasonic lcd ekranlı teyp var teybin arkasında aux giriş kabloları usb giriş kabloları var zaten teyybin arkasında hepsinin şeması var ama teybimde au yada usb giriş yeri yok malesef böyle bir saçmalık var bende bu gün gidip elektrikciden 1 adet stereo aux kablosu aldım kablonun tek ucunu kesip teybimde bulunan aux giriş kablolarına bağladım teybimdeki aux giriş kabolarının rengi kırmızı sarı ve beyaz ama aldığım aux da kırmızı yeşil ve siyah kablolar vardı deneme amaçlı sadece kırmızıyı kırmızıya yeşili beyaza ve sarıyıda siyaha bağlayıp açtım sadece yolcu koltuğundan yani sol taraftaki hoparlörden se geliyordu ses kalitesi iyi ama tek taraflı kablolarla oynadığımda sağ taraftan hafif bir ses geldi ama hangi kablodan kaynaklı olduğunu bulamadım yani anlayacağınız sadece kırmızı kırmızıya olan kablolardan ses geliyor öbür 2 sini çözemedim bir fikri olan veya ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaba ?

• Bir tanesi ortak hem sağa hem sola bağlanıyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman kablolari teker teker deneyip 2 şer kablo olarak o ses aldığım kırmızı kabloya baglamam gerek mesela beyaza bağladığım kabloyuda kırmızı kabloya baglamam gerek sanırım deneyeceğim teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aynı anda hoparlör ve kulaklık?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.