Şimdi Ara

Automata (2014) | Antonio Banderas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk uzunmetrajlı filmi Hierro'nun ardından beş yıllık bir sessizliğe bürünen yönetmen Gabe Ibanez yeni projesi Automata ile birlikte bilimkurgu sularını kulaçlıyor!

En kaba tabirle Mad Max konseptinin District 9 ile evlendirilmiş hali olarak adlandırılan proje, son yıllarda kıyamet sonrası konseptine sırt dayayan başarılı sinemasal ürünlerle karşımıza çıkan İspanya dolaylarından salonlarımıza konuk olacak!

Şı sıralar The Expendables 3 ile birlikte tozu dumana katan Antonio Banderas'ın, alışılmışın çok dışında bir imajla bizlere selam çakacağı film, önümüzdeki sezonun sürpriz bilimkurgusal hadiselerinden biri olacak gibi görünüyor!

Kaynak: Beyazperde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 12 Ağustos 2014; 20:32:42 >

• adamı desperado serisinden sonra adam akıllı bitane filmde göremedim bide o karizması yok oldu gitti kafası büyümüş yüzü sarkmış boyu kısalmış
  •  Automata (2014) | Antonio Banderas
  • güzel bir şey çıkacak gibi..
  • Mad max ve fallout gibi konuları çok seviyorum bu da hoş gözüküyor bakalım.
  • antonio yu expendables te seyrettim çok hoşuma gitti. bu filmi sırf ordaki performansı için seyredebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anterman

adamı desperado serisinden sonra adam akıllı bitane filmde göremedim bide o karizması yok oldu gitti kafası büyümüş yüzü sarkmış boyu kısalmış

Aynen. Bir de Puss in Boots'ta seslendirmesi çok iyiydi. Normal şartlarda günümüz animasyon seslendirmelerinde Türkçe dublajı tek geçen ben bu animasyonda tam tersi olduğunu farkettim. Adamın sesi çizmeli kediye cuk oturmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmak gibi olcak ama filmi geçen gün izledim. Banderas'tan gram hazetmem ama Cidden iyi bi film.
    imdb: 6.2http://www.imdb.com/title/tt1971325/

Will Smith'in I,Robot filmine benzerliği gözardı edilemez ama
  • Bayılıyorum haberim olmadan, beklemeden böyle filmlee denk gelip direk indirip izlemeye.

Automata.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.5.1-iFT

Attım torrente bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

İlk uzunmetrajlı filmi Hierro'nun ardından beş yıllık bir sessizliğe bürünen yönetmen Gabe Ibanez yeni projesi Automata ile birlikte bilimkurgu sularını kulaçlıyor!

En kaba tabirle Mad Max konseptinin District 9 ile evlendirilmiş hali olarak adlandırılan proje, son yıllarda kıyamet sonrası konseptine sırt dayayan başarılı sinemasal ürünlerle karşımıza çıkan İspanya dolaylarından salonlarımıza konuk olacak!

Şı sıralar The Expendables 3 ile birlikte tozu dumana katan Antonio Banderas'ın, alışılmışın çok dışında bir imajla bizlere selam çakacağı film, önümüzdeki sezonun sürpriz bilimkurgusal hadiselerinden biri olacak gibi görünüyor!

Kaynak: Beyazperde

quote:

adamı desperado serisinden sonra adam akıllı bitane filmde göremedim bide o karizması yok oldu gitti kafası büyümüş yüzü sarkmış boyu kısalmış

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

güzel bir şey çıkacak gibi..

quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

Mad max ve fallout gibi konuları çok seviyorum bu da hoş gözüküyor bakalım.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huso44

antonio yu expendables te seyrettim çok hoşuma gitti. bu filmi sırf ordaki performansı için seyredebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Aynen. Bir de Puss in Boots'ta seslendirmesi çok iyiydi. Normal şartlarda günümüz animasyon seslendirmelerinde Türkçe dublajı tek geçen ben bu animasyonda tam tersi olduğunu farkettim. Adamın sesi çizmeli kediye cuk oturmuş.

quote:

Orijinalden alıntı: go-suto

Konuyu hortlatmak gibi olcak ama filmi geçen gün izledim. Banderas'tan gram hazetmem ama Cidden iyi bi film.
    imdb: 6.2http://www.imdb.com/title/tt1971325/

Will Smith'in I,Robot filmine benzerliği gözardı edilemez ama

quote:

Orijinalden alıntı: senki

Bayılıyorum haberim olmadan, beklemeden böyle filmlee denk gelip direk indirip izlemeye.

Automata.2014.1080p.BluRay.REMUX.AVC.TrueHD.5.1-iFT

Attım torrente bekliyorum

Arkadaşlar filmi orjinal dilinde 720p HD kalitesinde web sitemden izleyebilirsiniz:http://www.filmyoner.net/automata-2014-turkce-altyazili.html

Teşekkürler :)

• film güzeldi...
    son 20 dakikadaki diyaloglar için izlenir...
    siz robotlar neden itaat etmeyi bıraktınız ?
    siz insanlar neden ağaçtan indiniz ?

• I, Robot'tan ziyade Yapay Zeka filmine benzemiş. Film pek hoşuma gitmedi. Başlarda iyi güzel ama sonlara doğru batırıyorlar. İzlense de olur izlenmese de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla beklediğim filmlerden biriydi ama beklentilerimi karşılamaktan uzaktı. İşlenen konu derin olmasına rağmen fazla yüzeysel kalmış. Tabi bir de film gerek ana konu gerekse mekanlar bakımından Ergo Proxy'nin proxy'ler olmayan hali, direkt bir esinlenme söz konusu; GitS'ten aşırılarak hazırlanan Matrix gibi olmuş biraz. Konuya biraz ilgi duyanlar Ergo Proxy'ye başlasınlar, çok daha fazla keyif alırlar.
  • quote:

Doğru 2. kısım pek değil.Sonuçta yaşlanıyor insan.Yaşın getirdiği şeyler.Filmin trailerına bi bakıyım.Bayadır izlemiyorum Antonio Banderas'ın filmlerini.Interview with the Vampire'de de iyiydi
  • Melanie Griffith i oynatmasi,ona verdigi rol ve kadinin zerre haz vermeyen sesi ve oyunculu bile bu filmden igrenmeme yetti.

Super efektlerle dolu bir film yapmaya gerek yok. Ortalama bir kac robot efekti ile kotaralabilecek bir filmi oyuncular abartarak kotu yonde etkilemisler.

Malesef buyuk bir vakit kaybi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.