Şimdi Ara

AutoIt Öğrenmeye Nereden Başlamalıyım? Öğrenmek İçin En İyi Kaynak Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaptığım hobi işinde karşıma hep AutoIt çıkmaya başladı, AutoIt olmadan çoğu dosyada değişiklik yapamayınca AutoIt öğrenip script yazmaya çalışmaya karar verdim. Ama asıl sorun o noktada başladı.

İnternette nereye baksam yetersiz kaynak var. Nereden başlamalıyım? Hangi kaynağı kullanmalıyım? Asıl amacım bahsettiğim gibi dosyalarda değişiklik yapabilmek için script yazmak, ancak nereden başlayacağım hakkında en ufak bir fikrim yok.

Bu konuda bilgili ya da deneyimli arkadaşlar varsa ve yardım edebilirlerse çok süper olur. En azından kafamda bir şeyler oluşmuş olur.

• python kullan
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Nasıl yapacağım hocam, biraz detay verebilir misiniz? Hangi kaynaktan öğrenmeli veya araştırmalıyım Phtyhon'u, bu dosya açma ve kapama işini? Ben AutoIt yaygın olduğundan onu sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 12 Şubat 2021; 16:6:0 >
  • womba W kullanıcısına yanıt
    python için olan kaynak başka hiç bir şeyde yok elini sallasna python kursuna çarpıyor.
  • dosyalarda ne gibi bir değişiklik yapmak istiyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autoit'i indirirsen kaynağı da birlikte inmiyor mu?

En kapsamlı kaynak kendi sitesindedir,

• Önüme çıkan dosyalar hep RAW şeklinde, onları açıp kapayabilmek için tool hazırlayacak beceriye sahip olmak istiyorum. Örneğin RAW şeklindeyken dosya içindeki yazıları değiştirdiğim zaman dosya bozuluyor ve çalışmıyor. Ama RAW şeklindeki dosyayı yazılan script ile açıp ardından düzenlediğimde dosya bozulmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womba -- 12 Şubat 2021; 17:6:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • K110 kullanıcısına yanıt

Yani bir kurs veya ders gibi sormuştum hocam. Türkçe kaynak zaten yok, İngilizce kaynaklar da genelde hep parça parça ya da tam benim yapmaya çalıştığım alana odaklanmıyor.

• Autoit o kadar yaygın bir dil değil ki, dersleri olsun.

• K110 kullanıcısına yanıt

Arkadaşın dediği gibi Python deneyeceğim o halde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.