Şimdi Ara

autoexec.bat adlı dosyayı sildim sanırım!!! :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun bilgisayarımı Windows 7 den xp ye çevirdim gayet herşey normaldi sp3 kurdum driverlarımı felan yükledim windows live messengerda çıkan platform hatasını kaldırmayı araştırırken birisinin önerisi flash disk ve sabit dist virus temisleyici bir programdı program flashın ve :C nin içinde olan gizli .exe dosyaları .bat ları gösteriyordu ben yanlışlıkla autorun.exe yada autoexec.bat die bir dosyayı sildim ve pc yi kapatıp açtıgımda pc sürekli yeniden başlıyor tam açılmıyor windowsun dolum yerine gelmeden yeniden başlıyor biosa girebiliyorum calısan bir cd ile format atmayı denedim tekraren işe yaramıyor cd onyukleme bölümünden tuşa basıp giriyorum dosyalar kopyalanıp res atıldıkdan sonra xp kuruluma geçmiyor yani şuan pc de işletim sistemi mevcut degil :S sorunuma yardım ederseniz çok mutlu olurum :S:S:S pc markası Hp Elite 7000MT System recovery diye bir olay var tam olarak ney onuda bılmıyorm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkobra12 -- 30 Temmuz 2010; 19:28:34 >

• ARKADAŞIM SEN NAPMIŞIN YAW
    C DEKİ AUTOEXEC LER HİÇ SİLİNİRMİ
    SİLDİĞİN TARİHTEN ÖNCEKİ BİT TARİHE SİSTEM GERİ YÜKLEME YAP OLMADI FORMAT
  • autoexec.bat 'i silmenden kaynaklanacak bişey olduğunu sanmıyorum. çünkü bu dosya sistem açıldıktan sonra yapılacak işlemleri belirtir.

windows 7'de nasıl bilmiyorum ama windows xp 'de sistem açılırken F8 tuşuna basarak güvenli modda açmayı deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.