Şimdi Ara

autocadde alan hesabı yapmak istiyorum bi yardım edin??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
8.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alan hesabı yapmak istiyorum tools-inquiry-area komutundan yapabiliyorum ama ben şu tarz bişe istiyorum
    alanı seçtiğim zaman alan belli olsun üzeri taralı olsun rengi değişsin vs, bu tarz bi komut yada eklenti varmıdır acaba, ikincisi sonuçlar mm2 olarak gözüküyo sanırım, m2 ye ayarlayabilirmiyim, teşekkürler

• Komutumuzun adı '' Area '' yazıyoruz. Hesaplamak istediğiniz alanı baştan sona kadar dönüyoruz. En son noktaya gelindiğinde Enter'a basıyoruz ve komut bölmünde alanın ölçüsü çıkacaktır.

Diğer bir yol ise '' Ployline '' yani (pl) bu komtu ile hesaplamak istediğiniz alanı baştan sona yine dönüyoruz. Artından döndüğünüz alan tek çizgi olacaktır. Tek çizgi olan alana bir kere tıklayın ve (li) komutunu girin sonra Enter'a basın. Karşınıza bir pencere gelecektir. Orda da alan bilgileri yazacaktır . . .
  • autocad sonuçlar m2 olarakmı gözüküyo sende
    ben dediğim gibi seçtiğim alanın iç kısmı belli olsun istiyorum taralı olsun rengi değişsin vs. bu tarz bi komut varmı sormak istediğim buydu
  • Onun yerine yeni layer açıp istediğiniz çizgilerin renklerini değiştirebilirsiniz. Yada Hatch komutu ile seçili alanın içini tarama yapabilirsiniz . . .
  • evet aradığım buydu; hatch
    sağolasın son olarak dikdörtgenin bi uzunluğunu 4.5 vermiş diğer uzunluğu 2 vermiş, alanı 9 br2 olarakmı gözüküyo sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.