Şimdi Ara

AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
48.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uğraşamadım fazla onunda hazırını buldum eklicem akşama yenisini damlalık kısmı olmadı güzel dümdüz olmaz öyle zaten
    quote:

Orijinalden alıntı: tyrael20

muslugu ıyı oturtmussunda evye sorunlu olmus ıgrenc dememek lazım neyse guzel yınede elıne saglık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Ocak 2010; 12:23:13 >
  •  AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel

şimdi biraz daha iyi
  • 3d s max 2009 te grıd optıons ın yerı neresı
  • üst kısımda snaps toogle kısmından herhangi birine sağ tuş yaparsan açılacaktır.
    quote:

3d s max 2009 te grıd optıons ın yerı neresı
  • anladım saolun buldum tesekkur bu ayarlar ınche goreye duzeltmek ıcın bu arada yenı renderımı gostermek ısterım

AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel
  • ayarların inche göreyse customize / unit setuptan cm yada mm yapabilirsin
  • hallettım saol
  • hocam madem 3ds max kurusna gıdıosun mentral ray hakkında bıraz dokuman tarzı bı sey atamazmısın buraya
  • kursa gitmiyorum dostum ben kursa yeni giden biri onları yapabilirmi sence 2001 yılından beri prof olrak kullanıyorum programı arşivimde var ama 100 gb kadar paylaşamam burda çok dökümanım var yılların birikimi ayrıca zamanımda yok onları eklemeye kalkarsam beynimdeki bilgiler ve tecrübeler ışığında yardımcı oluyorum burdan küçükte olsa senin sormak istediğin bişeyler varsa tabiki yardımcı olurum
    quote:

hocam madem 3ds max kurusna gıdıosun mentral ray hakkında bıraz dokuman tarzı bı sey atamazmısın buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Ocak 2010; 0:04:25 >
  • hocam yınede saol ama sadece mental ray hakkında ufak bı e-book veya ısıklandırma hakkında bı kaynak varsa dıye demıstım ben
  • mental ray hakkında jpeg olrak küçük bi dökümanım vardı sanırım müsait olunca ekliyim ama uzun zamandır kullanmıyorum mentali unuttum sanki biraz bu konunun en başında bi proje var bana ait ev iç mekan ona bakarsan o tamamen mentalde yapıldı mesela renderi
    quote:

hocam yınede saol ama sadece mental ray hakkında ufak bı e-book veya ısıklandırma hakkında bı kaynak varsa dıye demıstım ben
  •  AUTOCAD ve 3DMAX RENDER ÖRNEKLERİ güncel

mental ray kaplama paneli

• saolasın hocam
  • AZ DAHA GERCEKLIGI YAKALADIM GALIBA NE DERSINIZ BEYLER

• evet bu daha bi iyi olmuş fakat o yastığı biraz daha yumuşat turbo smoth falan uygula
  • az once uyguladım da sıgorta attı :D
  • sımdı dedınız gıbı bı de bı sey sorcam bu cameranın onune bı sey geldıgı zamn onun goruntusunu kaybetme gıbı bı sansımız varmı

• soruyu anlamadım ya bi devrikler var soruda kameranın önüne bişey geldiyse görüntüyü bozarmı demek istedin
  • buda benden

• ınsanlar hazır onu anladıkta onun dusunda hazır model olarak ne var burda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.