Şimdi Ara

Autocad Ödevi İçin 3 Boyutlu Bir Cisim Resmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
11.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    elinizde bu tarz başka çizimler var mı? Eğer gönderebilirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar arayış hala sürüyor yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: salim89

@aeronics

Daha zor birşeyler mi arıyorsun?
  • AutoCAD te üç boyut çalışılır mı arkadaşım deli eder adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

quote:

@aeronics

Daha zor birşeyler mi arıyorsun?

İlk mesaja koyduğum şekil gibi bir şey arıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

AutoCAD te üç boyut çalışılır mı arkadaşım deli eder adamı

Ödev olunca yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salim89 -- 9 Ocak 2010; 12:27:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

AutoCAD te üç boyut çalışılır mı arkadaşım deli eder adamı

Deli etmeyi bırak insanı insanlıktan bile çıkarttığı görülmüştür
    Ancak nickten daha üniversite öğrencisi olduğunu sanıyorum. Daha yolun başında. Hele bir CATIA'nın felan tadına varsın bir daha AutoCAD'in yüzüne bakar mı :)
  • @salim89

Eğer o parçanın teknik resmi varsa yolla çizeyim hemen ve diğeri gibi yollayayım sana.
  • quote:

@salim89

Eğer o parçanın teknik resmi varsa yolla çizeyim hemen ve diğeri gibi yollayayım sana.

teknik resmi yok internetten buldum o şekli.

aynısı olmasına gerek yok sadece zorluk seviyesi buna benzer bir şekil olsun yeter.
  •  Autocad Ödevi İçin 3 Boyutlu Bir Cisim Resmi

Sanırım bu işini görür. Seninkinden biraz daha fazla yuvarlak kenar içeriyor ama genel hatlarıyla benzer parça. Ölçülendirmekle uğraşmadım ne yazık ki ancak dxf formatında 3 görünüş ve izometrik görünüş koydum dosyaya.

Dosyanın linki:http://r a p i d s h a r e.com/files/332673228/part1.zip.html

• quote:

Autocad Ödevi İçin 3 Boyutlu Bir Cisim Resmi

Sanırım bu işini görür. Seninkinden biraz daha fazla yuvarlak kenar içeriyor ama genel hatlarıyla benzer parça. Ölçülendirmekle uğraşmadım ne yazık ki ancak dxf formatında 3 görünüş ve izometrik görünüş koydum dosyaya.

Dosyanın linki:http://r a p i d s h a r e.com/files/332673228/part1.zip.html

uğraştığınız, ilgilendiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salim89 -- 9 Ocak 2010; 16:05:36 >

• quote:

Rica ederim. Size tavsiyem AutoCAD ile fazla zaman kaybetmeden 3 boyutlu tasarım programlarına başlamanız ilerisi için daha iyi olacaktır. Sonuçta ileri de 3bir sistem tasarlarken 3 boyutlu tasarlandıktan sonra teknik resim kullandığınız program vasıtasıyla alınacak. Hatta formlu parçalar için yalandan bir resim çizip kalite kontrol amaçlı ölçüleri verip "Detaylar için 3 Boyutlu Modele bakın." ibaresini koymak zorunda kalacaksınız.
  • aobww bu neya:D
  • quote:

quote:

Rica ederim. Size tavsiyem AutoCAD ile fazla zaman kaybetmeden 3 boyutlu tasarım programlarına başlamanız ilerisi için daha iyi olacaktır. Sonuçta ileri de 3bir sistem tasarlarken 3 boyutlu tasarlandıktan sonra teknik resim kullandığınız program vasıtasıyla alınacak. Hatta formlu parçalar için yalandan bir resim çizip kalite kontrol amaçlı ölçüleri verip "Detaylar için 3 Boyutlu Modele bakın." ibaresini koymak zorunda kalacaksınız.

benim bölümüm endüstri mühendisliği yani sanırım anlattığın programları kullanmam

• suanda evde degılım hala ıhtıyacın varsa nx6 da yaptıgım cızımlerı ve snn cızmen ıcın teknık resım yollayabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

suanda evde degılım hala ıhtıyacın varsa nx6 da yaptıgım cızımlerı ve snn cızmen ıcın teknık resım yollayabılırım

Çok iyi olur aslında. Hala bulamayan arkadaşlarım var
  •  Autocad Ödevi İçin 3 Boyutlu Bir Cisim Resmi

Autocad Ödevi İçin 3 Boyutlu Bir Cisim Resmi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.