Şimdi Ara

Autocad hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler autocad i açıyorum biraz kullandık dan sonra görüntü çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nasıl duzeltebilirim acaba . Ekran kartı 2 gb amd 7670 ,8 ram bar laptopta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılımı kaldır tekrar kurmayı deniyin kardeşim olmazsa program kurulumun setupı bozulmuş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

Yazılımı kaldır tekrar kurmayı deniyin kardeşim olmazsa program kurulumun setupı bozulmuş olabilir

Onu denedim olmadı setup da sıkıntı yok çoğu kişi yükledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emretas205 -- 25 Mart 2015; 11:58:30 >
  • Anladım kardeşim peki nasıl oldu da bu hatayı verdi ne gibi işlemde

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul01

Anladım kardeşim peki nasıl oldu da bu hatayı verdi ne gibi işlemde

Aslına bakarsan hiçbirşey de yapmıyorum ne 3 boyutlu ağır çizim ne başka birşey 2 boyutlu basit çizimler yapıyorum sadece. autocad i yeni yeni ögreniyoruz başlangıçta ne çizidiyorlarsa 2 boyutlu onları çiziyoruz daha . ne zaman verecegi de belli olmuyor bazen 1 saat kullanıyorum bişey yok bazen 5 dk de hata alıyorum :/ ekran kartını güncelleyim dedim ekran kartıda güncel vallaha bi bulamadım neden böyle yaptıgını.
  • bence ekran kartı driverdan.. muhtemelen çift ekran kartlı ise birinden birine geçiş yapmıyor.. ondan da olabilir. yada bu amd ekran kartları genelde bu tarz programlarda hata verebiliyor. kesin bişey konuşmak zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

bence ekran kartı driverdan.. muhtemelen çift ekran kartlı ise birinden birine geçiş yapmıyor.. ondan da olabilir. yada bu amd ekran kartları genelde bu tarz programlarda hata verebiliyor. kesin bişey konuşmak zor..

Aynen öyle bencede driverden geçiş yapamıyor nasıl duzeltilirki böyle birşey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Autocad 2017 Loading hatası
    9 yıl önce açıldı
    JAVA - HATASI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emretas205

quote:

Orijinalden alıntı: GrounD_ZerO

bence ekran kartı driverdan.. muhtemelen çift ekran kartlı ise birinden birine geçiş yapmıyor.. ondan da olabilir. yada bu amd ekran kartları genelde bu tarz programlarda hata verebiliyor. kesin bişey konuşmak zor..

Aynen öyle bencede driverden geçiş yapamıyor nasıl duzeltilirki böyle birşey

yanlış hatırlamıyorsam programın exe sini ccc ye tanıtabiliyordunuz. o program çalışınca ati ekran kartında çalışıyor. bu seçeneği gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz. olmazsa hp sitesinden güncel driverlerinizi bulup yükleyin. Pc nin bios un son sürüm olmasına dikkat edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.