Şimdi Ara

Autocad 2014 Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
8.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abim için autocad indirdim kurdum ve boyle bir sorun geldi . Nasıl cözücem bilmiyorum
    Lütfen yardım edin .
    Hatanın fotoğrafını konuya yükledim .
     Autocad 2014 Hata

• Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
  • 1 gün önce güncellemiştim .
  • Yardım etcek birileri yok mu .s
  • Arkadaşım ekrandaki hatayı okuyamıyoruz ki yardımcı olalım
  • user1358 U kullanıcısına yanıt
    hoca ekran kartın ne işletim sistemin ne autocad i kaldırmıyor olabilir pc in..
  • Framework olabilir hata sebebi ama yine de sistem gereksinimlerini bir kontrol et?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Autocad Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hata ve Sistem Gereksinimleri Auto cad 2014 english kurmustum . Abimin o programı çalışması lazım autocadin hangi versiyonlarını kaldırır bunu kaldırmıyosa 2011 2012 2013 bu 3unden birini kaldırcak sistemim varsa onu indireyim

Autocad 2014 Hata

Autocad 2014 Hata

Autocad 2014 Hata

• ekran kartını güncelleyin windowsla geleni kullanıyorsun
  • user1358 U kullanıcısına yanıt
    Liinkteki dosyanın içini
    C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2014\
    içine at sonra pci yeniden başlat.
    Bu bendeki AutoCAD 2014, zaten içinde gene driverler var.
    Bunu yaptıktan sonra tekrar güncelle ekran kartını.
    Dediğim gibi frameworkü kontol et.

Dosya:
    https://app.box.com/s/ipkjf6xbhup3mfihtgys
  • İndirip güncelleyin ekran kartını
  • 2014 kullanmak zorunda değilsin büyük ihtimal. 2012 indir sende.
  • http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista32.aspx
    Burdakileri indirdim kurdum yukardaki rar ı indirip attım . Pc de Net Framework 4.5 ve türkce dil paketi mevcut gine olmadı .
  • slm arakdaşlar autocad 2014 dil paketini yükleme yapamıyorum yardımcı olabilirmisin programı yükledim fakat uyarı olarak autocad 2014 bilgisayarınızda yüklü değildir diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muganlo

bilmiyorum sorunu hallettin mi ama az önce bende aynı sorunla karşılaştım çözümü;
    1- Autocad 2014 kısayoluna sağ tıklayıp özelliklere gir
    2- hedef yazan kısımda acad.exe" den sonra bi boşluk bırakıp /nohardware yazman yeterli.
    yani şu şekilde olucak "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2014\acad.exe" /nohardware. umarım işine yarar.

bu yöntem performansı düşürüyor. başka çözüm bulmaya çalışıyorum.
  • arkadaşlar 2014 crackli full sürüm program arkadaşımdan aldım yalnız install dediğimde bu hatayı veriyor. perşemde günü sınavım var lütfen yardımcı olun. 64-bit işlemci benim bilgisayar. Autocad 2014 Hata

• 32 bit autocadi 64 bit işl sistemine kurmaya çalışıyorsun ya 32 bit işletim sistemini kullan veya 64 bit autocad kur
    bence 64 bit autocad kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 10 Nisan 2014; 19:01:56 >
  • kurmuş olduğun program 32 bit olabilir klasörün içinde x64 klasörü varmı
  • yaa var öyle bi klasörde sorun orda 64 bitle çalıştırılmıyor bana söylenen işlem basamaklarında yükledikten sonra halletmem gerekirdi. yükleyemedim. + 64 bit stup bulamadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.