Bildirim
autoCad 2008 yüklenmiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sorununu net bir dille daha açıklayıcı şekilde yazabilir misin? -
cd'de bi sorun vardır belki . başka cd ile denemeni öneririm ... autocad i bende kullanıyorum sürekli. vista da xp de kullandım şuana kadar hiç bi problem olmadı. yükleme de sadece flash player hatası verebilio onun haricinde bi sorun yok. dediğim gibi başka bi cd ile dene -
konuyu ortlatacam ama ossun... autocad 2008 i dvd den bilgisayarınıza indirin önce sonra kuruluma geçin disk problemi olmaz o zaman -
Bende 08 kurdum crack bozulmuş bende yerine 2010 kurdum hiçte sorun yaşamadım.Eğer tek cdlik bir programsa 2.yi istiyorsa cd de sorun vardır.Netten indir ya da pc ye at ordan yükle çünkü bende pc den yüklüyorum -
iki disk teki dosyaları da masaüstünde biyere çıkar ordan yükle. cd hatası vermesinin sebebi odur rafık :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X