Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (714. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.418
Cevap
104
Favori
1.227.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu hafta 1350 km yol yaptım 11 mod otomatik tork konvektörlü 310 tl lpg yaktım her istasyonda farklı fiyat olduğundan lt yazamıyorum hız otalama 110 130 arası
    atiker grand takmıştım gayet makul geldi
  • Vasfi hocam.. aylar sonra mesajini gordum cok ozur dilerim. Tesekkur ederim. Baska bir yerle yan sanayi seklinde halletim. Simdilik bir sorun yasamiyorum cok sukur. Acik ve net orjinal ile yan sanayi orani 7 ye 1... Toyotaya hic yakistiramiyorum bu yuksek fiyat uygulamalarini. Orjinalin elbette artilari vardir ama 7 katlik da degildir diye dusunuyorum.
    Tekrar yardimin ve destegin cok gec de olaa coook tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 2018 Manuel 1.6 Touch Corolla aracımı sattım.Eşim çok beğendiği için Auris almaya karar verdim.2016-2017-2018 B segmenti bir çok araca baktım.

Bir tane araç buldum 2013 Model 56000 km de.Active Skypack modeli.

Almaya gidicem aracı.Var mı kronik sorunu?Yukarıda bir arkadaş cam tavandan ses geldiğini söylemiş .buna benzer başka ayrıntı varsa bilmek isterim.

Sanıyorum Hız Sabitleyici yok bu araçta , takılabiliyor mu?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 28 Eylül 2019; 14:52:32 >
  • 2012 Auris otomatik 14.D BEYAZ
    78 BİN KM Az yakar çok kaçar...
    benim güverçinim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinsdikici

Vasfi hocam.. aylar sonra mesajini gordum cok ozur dilerim. Tesekkur ederim. Baska bir yerle yan sanayi seklinde halletim. Simdilik bir sorun yasamiyorum cok sukur. Acik ve net orjinal ile yan sanayi orani 7 ye 1... Toyotaya hic yakistiramiyorum bu yuksek fiyat uygulamalarini. Orjinalin elbette artilari vardir ama 7 katlik da degildir diye dusunuyorum.
    Tekrar yardimin ve destegin cok gec de olaa coook tesekkur ederim.
    Estağfurullah hocam , geçmiş olsun.

Evet servisler malesef gerçekten çok pahalı size bu konuda katılmamak mümkün değil .

iyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RuLazz_

Merhaba arkadaşlar 2018 Manuel 1.6 Touch Corolla aracımı sattım.Eşim çok beğendiği için Auris almaya karar verdim.2016-2017-2018 B segmenti bir çok araca baktım.

Bir tane araç buldum 2013 Model 56000 km de.Active Skypack modeli.

Almaya gidicem aracı.Var mı kronik sorunu?Yukarıda bir arkadaş cam tavandan ses geldiğini söylemiş .buna benzer başka ayrıntı varsa bilmek isterim.

Sanıyorum Hız Sabitleyici yok bu araçta , takılabiliyor mu?

Teşekkürler
    Selam 2017 Benzinli Auris kullanıyorum cam tavandan herhangi bir ses duymadım şimdiye kadar
    Açıkçası kronik bir sorun ile de karşılaşmadım henüz. Biz de eşim beğendiği ve konforlu kullanımdan ötürü tercih etmiştik.
    Hız sabitleyici benzinli olanlara takılabiliyor dizele takılamıyor diye biliyorum.

youtube üzerinde montaj videoları mevcut.

• ne zamandır toyotayı takip ederim.
    pazartesi yani 3 ekim 2019'da bende 2010 1.4 d-4d Elegant Auris alarak aranıza katıldım diyebilirim.
    merhaba.
  • 9 ay önce aldığım auris e bu hafta detay lı temizlik göçük düzeltme cam filmi boya koruma pasta cila yaptırdım araba fabrikadan çıktığı gibi olmuş  ►  AURIS FAN CLUB  ◄  ►  AURIS FAN CLUB  ◄  ►  AURIS FAN CLUB  ◄  ►  AURIS FAN CLUB  ◄  ►  AURIS FAN CLUB  ◄  ►  AURIS FAN CLUB  ◄  ►  AURIS FAN CLUB  ◄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 8 Aralık 2019; 12:6:19 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 8 Aralık 2019; 0:37:25 >
  • Merhabalar arkadaşlar, uzun araştırmalar sonrasında 1.6 elegant 2008 auris(LPG li) alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Henüz iki hafta oldu alalı ve kesinlikle doğru karar vermişim dedirtti bana bu zaman zarfında.
  • merhaba arkadaşlar 2012 auris 1.33 comfort aracım var. Aracın çakmaklığını değiştirmek istiyorum fakat nasıl söküleceğini bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?
  • Fthcyr F kullanıcısına yanıt
    Yalnız koltuklar ve döşemeler çok temiz duruyor. Çok hoşuma gitti. Nerede temizlettirdiniz acaba? Detaylı temizlik masrafınız ne kadar tuttu?
  • SerhatMadenoğlu S kullanıcısına yanıt
    Detaylı iç temizlik 400 tl civarı sakarya ben komple temizlik vs yaptırdım 1250 tl verdim
    (arn deateling instagramda bakın)

• Herkese merhaba. 2013 d4d otomatik premium auris kulanıyorum 5 yıldır. Ayrıca 1.33 ve 1.6 benzinli kullanan arkadaşlarım mevcut ve çeşitli bilgiler edindim. Tecrübelerimden faydalanmak isteyenlerin sorularını alabilirim :)
  • Aurislerde gizli özellikleri nasıl öğrenebiliriz. Yada var mı?
    Örneğin şunu yaparsan sadece kapı kapanır, şunu yaparsan tüm kapılar kapanır vs.

2.si aracım dizel hangi yağ filtre marka vs kullanıyorsunuz? Hangi markaları almayalım yada alalım, teşekkürler.
  • Benim ogrendigim kışın buzlanmalarda kapilari actigimizda aynalarin otomatik acilmasini onlemek icin ayna acma kapama tuşu ile aynalari yukari hareket ettirme tusuna kontak kapaliyken 3 sn basili tuttugunuzda iptal oluyor. Bu sekilde ayna motorlarini koruyabilirsiniz.
    İlginc bir sekilde kapilarin harekete gecildiginde kendi kendine kilitlenmesi ve anahtar kilit dugmesine basili tuttugunuzda camlarin kapanmasi malesef yok. Bunu direksiyon altindaki beyin obd soketine bir cihaz takarak cozuyorlar.
    Aractan inmeden sellektor yapip kapilari kilitlerseniz follow me home denen farlarin 30 sn kadar acik kalip sonra kapanmasi durumu var. Aklima gelen baska bir sey yok gelirse yazarim.
    2. sorunuz bakim icin benim kullandigim malzemeler mann filterdir. Arastirmalarim sonucu rixenberg, sardes, bosch, Asakashi ( Toyota Tem de var ) vs... en iyi markalari denedim. Bir fark yok gibi gozukse de ozellikle hava filtresinin kaliteli olusu arabanin motorunu rahatlatiyor ve cekis artiyor. Polen filtresini karbonlu kullanmaniz cok iyi olur. Ama mann gibi orijinal urunler pahali geliyorsa sadece polen filtresinde karbonlu sardes tercih edebilirsiniz. Mazot, hava ve yag filtresinde kesinlikle kaliteden odun vermeyiniz.
    Motor yagi olarak ise Toyotanin onerdigi specleri karsilayan veya gecen her motor yagini kullanabilirsiniz. Ben liqui moly molygen ve 4200, mobil1 esp ve motul 8100 xclean efe ( su an kullandigim ) 5w30 olarak hepsini denedim bir fark goremedim. Yalniz size tavsiyem motor yagini degistirmeden once yag sicakken wurth veya liqui moly motor yag temizleyicisi ile 15 dk rolantide calistirin. Sonra yagi bosaltip ucuz sardes yag filtresi ve ucuz en az 3 litre 5w30 yag koyup 15 dk daha calistirip durulama yapin. Sonrasinda mann yag filtresi ve kaliteli koyacaginiz yagi koyun. Karter tapa contasini da yeni takin. Motir yaginiz cok daha gec kararacaktir ve motorunuz uzun sure temiz kalacaktir. Tabi bunlari yapmaniz icin kafaniza uyan bir usta bulun sonra cok kafa sisiriyorlar ne gerek var vs... :)

• Merhabalar 2013, 2014 arası CVT şanzıman auris düşünüyorum.

Belirttiğim yıllar arasındaki , sirası ile en dolu modelleri hangileridir ?

(cam tavan haric)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNDaR -- 25 Nisan 2020; 23:39:44 >
  • Merhabalar. 2013 ten itibaren kasa degisiyor ve full olan premium oluyor. Fakat cam tavan premiumda standart. Eger cam tavan istemiyorsaniz bir alt donanim olan advance modeline bakmalisiniz. Ayrica Advance skypack var cam tavanli. Siz cam tavansiz en dolu paket istiyorsaniz advance size uygundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkeriscan

Merhabalar. 2013 ten itibaren kasa degisiyor ve full olan premium oluyor. Fakat cam tavan premiumda standart. Eger cam tavan istemiyorsaniz bir alt donanim olan advance modeline bakmalisiniz. Ayrica Advance skypack var cam tavanli. Siz cam tavansiz en dolu paket istiyorsaniz advance size uygundur.
    Cevabiniz için tşk ederim.. cam tavan istememe sebebim baska bir marka araçta biraz sikinti olmustu

Not: 2014 model premium yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNDaR -- 25 Nisan 2020; 23:58:32 >
  • 
Sayfa: önceki 712713714715716
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.