Şimdi Ara

► AURIS FAN CLUB ◄ (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.419
Cevap
105
Favori
1.229.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: demon

Killer Loop tamam anladık sorun yaşadınız ama her yerde karalamaktan vazgeçin bence.
    Benim araç manuel ve memnunum. Olmadı satın gidin manuel alın yada ne bileyim tam otomatik Auris alın yada başka marka alın.
    Bu kadar kendinize dert etmeyin derim.

Selam demon,
    Ne yazık ki hiç birşeyi anlamamışsın.. öncelikle ben neyi karaladım anlamış değilim. doğruları söylemek mi karalamak? Sonrasına gelince, aracı artık satamam.. mesajlarımın hepsini okumuş olsan anlardın. kaldıki satsam bile, satın alanın ahını alamam.. sen bu kadar rahat sat dediğine göre defolu ve üretim hatası bir ürünü başkasına kakalamaktan huzursuz olmayacaksın anlaşılan.. bence akıl vermektense sen git bir mmt al, layıkı ile kullan.. böylece belkide yapamadığın empatiye yaşayarak ulaşmış olursun..
    bu konu toyota hatasından vaz geçene kadar kapanmicak.. toyota kabul edene kadar susmicam.. arada canlı tutucam ki, araç almakiçin gelenler bilgilensin.. kimse topic i baştan sona okumaz çünkü.. okumaktan rahatsızsan benden gelen mesajları bloklama şansın var.. doğruları arada hatrlatmak, tüketici haklarını korumak kimi rahatsız eder bu da düşündürücü tabi..
    saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer Loop -- 22 Haziran 2011; 22:20:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer Loop

quote:

Killer Loop tamam anladık sorun yaşadınız ama her yerde karalamaktan vazgeçin bence.
    Benim araç manuel ve memnunum. Olmadı satın gidin manuel alın yada ne bileyim tam otomatik Auris alın yada başka marka alın.

Selam demon,
    Ne yazık ki hiç birşeyi anlamamışsın.. öncelikle ben neyi karaladım anlamış değilim. doğruları söylemek mi karalamak? Sonrasına gelince, aracı artık satamam.. mesajlarımın hepsini okumuş olsan anlardın. kaldıki satsam bile, satın alanın ahını alamam.. sen bu kadar rahat sat dediğine göre defolu ve üretim hatası bir ürünü başkasına kakalamaktan huzursuz olmayacaksın anlaşılan.. bence akıl vermektense sen git bir mmt al, layıkı ile kullan.. böylece belkide yapamadığın empatiye yaşayarak ulaşmış olursun..
    bu konu toyota hatasından vaz geçene kadar kapanmicak.. toyota kabul edene kadar susmicam.. arada canlı tutucam ki, araç almakiçin gelenler bilgilensin.. kimse topic i baştan sona okumaz çünkü.. okumaktan rahatsızsan benden gelen mesajları bloklama şansın var.. doğruları arada hatrlatmak, tüketici haklarını korumak kimi rahatsız eder bu da düşündürücü tabi..
    saygılar..

Alıntıları Göster
    Arabanın son kullanıcısı sizmi olacaksınız merek ettim? Kaldı ki kimseye zorla araba satılmıyor araba bu fiyat bu dersiniz gelir alıcı ustasına mı servisine mi nereye göstermek isterse gösterir işine gelirse alır sizde bu sayede kurtulmuş olursunuz arabadan haksızmıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: atropin2006

Arabanın son kullanıcısı sizmi olacaksınız merek ettim? Kaldı ki kimseye zorla araba satılmıyor araba bu fiyat bu dersiniz gelir alıcı ustasına mı servisine mi nereye göstermek isterse gösterir işine gelirse alır sizde bu sayede kurtulmuş olursunuz arabadan haksızmıyım.

Dostum olay farklı. Aldın aracı gösterdin ustana birşey yok 2 ay sonra yolda kaldın ne olacak? ya da killer diyelim ki 30 aldı satacağı kişi tamam dedi ama böyle böyle sorunlu 25 e alırım dese bu sefer iyice zarar edecek. Bence doğru olanı yapıyor. Mahkeme sonucunda daha karlı olacağını düşünüyorum.

Bu arada killer hatırlar mısın aurisi sattığımda darılmıştın bana neden 2. el auris almadın yine diye. ben de gelenek demiştim hiç almayız 2. el. şimdi daha iyi anlıyorsundur beni. sen de 2. el almıştın değil mi? sıfır teslim almadığın, kendi bakmadığın araba istediği expertizi alsın temiz değildir benim gözümde :)) o yüzden 2. ele ailecek yanaşmayız. Ne yaşayacaksak bizim elimizde olsun, bize de fabrikadan gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: erincar

quote:

Dostum olay farklı. Aldın aracı gösterdin ustana birşey yok 2 ay sonra yolda kaldın ne olacak? ya da killer diyelim ki 30 aldı satacağı kişi tamam dedi ama böyle böyle sorunlu 25 e alırım dese bu sefer iyice zarar edecek. Bence doğru olanı yapıyor. Mahkeme sonucunda daha karlı olacağını düşünüyorum.

Bu arada killer hatırlar mısın aurisi sattığımda darılmıştın bana neden 2. el auris almadın yine diye. ben de gelenek demiştim hiç almayız 2. el. şimdi daha iyi anlıyorsundur beni. sen de 2. el almıştın değil mi? sıfır teslim almadığın, kendi bakmadığın araba istediği expertizi alsın temiz değildir benim gözümde :)) o yüzden 2. ele ailecek yanaşmayız. Ne yaşayacaksak bizim elimizde olsun, bize de fabrikadan gelsin

Selam erincar,
    Yok canım darılmam. Serzenişte bulunmuştum :)
    bu arada sıfır alsamda bişi farketmeyecekti ki.. araç zaten temizdi. 3 aylıktı.. ha sıfır almışım ha bunu almışım hiç bir farkı yok. nitekim bu mmt li araçtan kurtulunca ki çok az kaldı, yine garantisi olan ikinci el bir araç alıcam. yasal yollar açık, ondada ayıp çıkarsa ki bu sefer çıkmaması için daha dikkatli olucam, tecrübem var, kazanırım :)
    mahkeme sonucunda karlı olcağım %100. bunu birşeyi bilerek söylüyorum.. ikinci el davaların bile sıfır araç değişimi ile sonuçlandığına herkes emin olsun.. bununla ilgili elimde bitmiş yasal süreç dosya numaraları var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer Loop -- 23 Haziran 2011; 7:54:58 >

• quote:

Selam atropin2006,
    Şimdi burada erincar dostumun dediğine ek birşey söylemek istiyorum. Benim araçta, yani mmt lerde sorun olduğunu bilen bir ustaya götürsem, ne dicek? alma. dimi.. yok bilmeyen birinden, yada bildiği halde inkar eden bir yetkili servisten raporu aldım. bu adam 1 haftayı geçmedi yolda kaldı, kime laf edicek? hadi etti, banane satmışın ben aracı.. peki nerede sağ duyu? nerede etik davranışlar? toyota beni kazıkladı kandırdı, ee bende başkasını kandırırım.. oldumu şimdi? yakışırmı bu insanlığa.. belki alan adam bir sürü borca girdi, yıllarca briktirdi emeğini yatırdı bu araca ve elinde kaldı araç.. bende oh paramı kurtardım yaşasın, alan arkadaş toyota ile çözsün sorunun diyip gece rahat uyuyabilecekmiyim?
    nitekim geçen sene satılığa çıkarıp araçta yaşananları söyledim. kimse almadı.. sende de mmt var galiba.. gel yasal süreci başlat, al paranı git başka araç yada düz vites al derim ben.. tabi bu benim fikrim.. taktir senin..

• quote:

quote:

Selam atropin2006,
    Şimdi burada erincar dostumun dediğine ek birşey söylemek istiyorum. Benim araçta, yani mmt lerde sorun olduğunu bilen bir ustaya götürsem, ne dicek? alma. dimi.. yok bilmeyen birinden, yada bildiği halde inkar eden bir yetkili servisten raporu aldım. bu adam 1 haftayı geçmedi yolda kaldı, kime laf edicek? hadi etti, banane satmışın ben aracı.. peki nerede sağ duyu? nerede etik davranışlar? toyota beni kazıkladı kandırdı, ee bende başkasını kandırırım.. oldumu şimdi? yakışırmı bu insanlığa.. belki alan adam bir sürü borca girdi, yıllarca briktirdi emeğini yatırdı bu araca ve elinde kaldı araç.. bende oh paramı kurtardım yaşasın, alan arkadaş toyota ile çözsün sorunun diyip gece rahat uyuyabilecekmiyim?
    nitekim geçen sene satılığa çıkarıp araçta yaşananları söyledim. kimse almadı.. sende de mmt var galiba.. gel yasal süreci başlat, al paranı git başka araç yada düz vites al derim ben.. tabi bu benim fikrim.. taktir senin..

Alıntıları Göster
    Herkese Merhaba
    Dün aracı servise bıraktım ve yakın tüketiminin biraz arttığını söyledim kontrol edilim dediler...
    aracı akşam almaya gittim servisteki yetkili enjektör değerlerini gösterdi bayaa bi artmış daha sonra enjektörleri temizleme ünitesi dedikleri bir cihaza bağlayıp temizlemişler ve değerler normale dönmüş birde enjektör katkısı koymuşlar depoya yapılan işlemler garanti kapsamında fakat enjektör katkısı için 93 tl ödedim yakıtı sürekli petrol ofisinden alıyorum fakat servisteki usta shell den almamı önerdi...
    enjektörlerin akıbeti konusunda endişeliyim 50.000 bakımında tekrar kontrol edeceklermiş bakalım ne olacak...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: callandor

quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

quote:

Orijinalden alıntı: callandor
    İşçilik : 479TL

Toyota da işçilik saat ücreti ne kadar ve bu tamiratlar ne kadar sürmüş ki bu kadar işçilik fiyatı çıkmış...

Selam,
    08:30 giriş 16:30 çıkış. Bence çok değil....

komple şanzıman indirirler bu iş için.. sanayide 150 istemeye utanır ustalar bu iş için.. 120-150 arası..
    hadi son fiyatları bilmiyorum diyelim, 250 tl olsun.
    ama bu toyota..

Alıntıları Göster
    yaklaşık 1 hafta önce 2010 1.6 trendline passat aracımın 1. yıl bakımını 347 tlye yaptırdım.işlemler yaklaşık 3 saat sürdü.
    toyotadaki fiyat ve zaman çok fazla geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: llvrsn

yaklaşık 1 hafta önce 2010 1.6 trendline passat aracımın 1. yıl bakımını 347 tlye yaptırdım.işlemler yaklaşık 3 saat sürdü.

yok yaa. 50 000 km bakımı dizel auris içdış yıkama dahil 2 saat sürdü 150 tl verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz48.5

quote:

Orijinalden alıntı: llvrsn

yok yaa. 50 000 km bakımı dizel auris içdış yıkama dahil 2 saat sürdü 150 tl verdim

Alıntıları Göster
    Ben de 10.000 bakımını 195'e yaptırdım. 1.33 comfort Auris... Bana makul geldi... Yani yüksek tabi yapılan işleme göre, ama diğer firmaların servislerine göre hesaplı geldi bana...

• quote:

Orijinalden alıntı: GökAy54

Ben de 10.000 bakımını 195'e yaptırdım. 1.33 comfort Auris... Bana makul geldi... Yani yüksek tabi yapılan işleme göre, ama diğer firmaların servislerine göre hesaplı geldi bana...

Alıntıları Göster
    Bir konu danaşmak istiyorum bu arada...
    Bizim 1.33 Aurisin Triger seti zincir mi yoksa kayış mı... Zira motor kaputunun altındaki koruma kapağını kaldırdığımda sol alt tarafta görünen kayış triger kayışı mı yoksa o vantilatör kayışı gibi bir şey de iç tarafda göremeyeceğimiz bir yerde zincir mi var...
    Bilgisi olan varsa çok memnun kalırım...
    Bu arada Sayın Killer Loop'un durumunu en baştan hatta aracımı almadan önceden beri takip ediyorum, onun durumu farklı... Yorumlarda bence Killer haklı... Ben de foruma ilk girdiğim zamanlarda onun bu görüşlerinden faydalanarak tercihlerimi belirledim....
    Neyse herkese iyi akşamlar...
    Teşekkürler... Saygılar...

• quote:

Bir konu danaşmak istiyorum bu arada...
    Bizim 1.33 Aurisin Triger seti zincir mi yoksa kayış mı... Zira motor kaputunun altındaki koruma kapağını kaldırdığımda sol alt tarafta görünen kayış triger kayışı mı yoksa o vantilatör kayışı gibi bir şey de iç tarafda göremeyeceğimiz bir yerde zincir mi var...
    Bilgisi olan varsa çok memnun kalırım...
    Bu arada Sayın Killer Loop'un durumunu en baştan hatta aracımı almadan önceden beri takip ediyorum, onun durumu farklı... Yorumlarda bence Killer haklı... Ben de foruma ilk girdiğim zamanlarda onun bu görüşlerinden faydalanarak tercihlerimi belirledim....
    Neyse herkese iyi akşamlar...
    Teşekkürler... Saygılar...

Selam GökAy54,
    Öncelike faydam olduysa ne mutlu bana.. ben doğru olanları hep savunmaya çalıştım.. kimseyi yada kurumu karalamak niyetinde değilim.. öyle yapmakta zaten akıl karı değil.. kaldıki toyota da bir sürü arkadaşım var benim, işsiz kalmalarını istemem katiyen.. gerçekler neyse odur, hep haksızlıklara karşı nefer oldum..
    1.33 leri bilmem, ama diğerlerinde triyer zinciri var. triyer zinciride içerdedir, göremezsin..
    bence 1.33 lerde de zincir vardır. kayış olacağını sanmıyorum..
    bu arada madem tavaiyelerime inanıyorsun, mahçup olmayacağına eminim, bor motor katkısı koydur motora.
    Bir arkadaşa daha koydurmuştum aylar önce zorla. evelki gün geldi iyki koymuşu mdedi.. onda tam otomatik corolla var. şanzımana ve motora koydu.. performans bariz arttı, eskiden 180 e çıkıp sabit kalmakta zorlanırdı şimdi 190 larda çok rahat gidiyorum dedi.. sık sık adapazarına gider gelir.. şimdiye kadar bor koyupta memnun kalmadım diyen yakınımda birini görmedim..

motoru koruduğu gibi performansı arttırıp, yakıt haramasını düşürüyor.. bizzat kendim de test ettim..

• quote:

Orijinalden alıntı: akcelik

Herkese Merhaba
    Dün aracı servise bıraktım ve yakın tüketiminin biraz arttığını söyledim kontrol edilim dediler...
    aracı akşam almaya gittim servisteki yetkili enjektör değerlerini gösterdi bayaa bi artmış daha sonra enjektörleri temizleme ünitesi dedikleri bir cihaza bağlayıp temizlemişler ve değerler normale dönmüş birde enjektör katkısı koymuşlar depoya yapılan işlemler garanti kapsamında fakat enjektör katkısı için 93 tl ödedim yakıtı sürekli petrol ofisinden alıyorum fakat servisteki usta shell den almamı önerdi...
    enjektörlerin akıbeti konusunda endişeliyim 50.000 bakımında tekrar kontrol edeceklermiş bakalım ne olacak...

selamlar akcelik,
    ben petrol ofisini defalarca test ettim.. ne benzinli aracımda, nede dizel aracımda faide görmedim.. bilakis zarar gördüm.. tüm benzincileri kullandım.. son olarak total de kaldım..
    zorda kalırsam opet kullanıyorum..
    total de de kesinlikle excellium. dün depo temizliği var diye normal euro dizel aldım, eskiden 2000 devirden sonra fişek gibi giden araba şimdi yerinden kıpırdamıyor..
    birde hep dediğim gibi, bor motor katkısı.. sonrasında dua mı edersin, gelip teşekkür mü bilmem.. ama benim içim rahat olur o ayrı bir konu

• quote:

quote:

Herkese Merhaba

selamlar akcelik,
    ben petrol ofisini defalarca test ettim.. ne benzinli aracımda, nede dizel aracımda faide görmedim.. bilakis zarar gördüm.. tüm benzincileri kullandım.. son olarak total de kaldım..
    zorda kalırsam opet kullanıyorum..
    total de de kesinlikle excellium. dün depo temizliği var diye normal euro dizel aldım, eskiden 2000 devirden sonra fişek gibi giden araba şimdi yerinden kıpırdamıyor..
    birde hep dediğim gibi, bor motor katkısı.. sonrasında dua mı edersin, gelip teşekkür mü bilmem.. ama benim içim rahat olur o ayrı bir konu

Alıntıları Göster
    bor katkısını koymayı düşünüyorum araç 45 binde 50 bin bakımından sonra alıp eklicem tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa önerilerinizi bekliyorum...

• quote:

bor katkısını koymayı düşünüyorum araç 45 binde 50 bin bakımından sonra alıp eklicem tavsiye edeceğiniz bir ürün varsa önerilerinizi bekliyorum...

üreticisini tanımam.. reklam yaptıım düşünülmesin. bizzat test edip denediğim ve ustam tavsiye ettiği için biliyorum. motor silk en iyisi..

bu arada bi zamanalr akita diye bir arkadaş vardı.. artık taklmıyor sanırım buralara.. o da tavsiyeme uyup bor katkısı kullanmıştı.. sonuçları görücez, yazarım demişti ama uzun zamandır bir yorum alamadık?
  • quote:

quote:

üreticisini tanımam.. reklam yaptıım düşünülmesin. bizzat test edip denediğim ve ustam tavsiye ettiği için biliyorum. motor silk en iyisi..

bu arada bi zamanalr akita diye bir arkadaş vardı.. artık taklmıyor sanırım buralara.. o da tavsiyeme uyup bor katkısı kullanmıştı.. sonuçları görücez, yazarım demişti ama uzun zamandır bir yorum alamadık?

Alıntıları Göster
    motor silk tavsiye ediyorlar da çok pahalı, bor power da aynı ama yerli diye daha ucuz diyorlar... Bilemiyorum...
    Bir de benim araç benzinli, dizellerde çok faydalı olduğunu biliyorum, sesi bile bariz azalttığını söylüyor herkes... Muhakkal almayı düşünüyorum da;
    Şimdi 10.000 bakımını 11.000 de yaptırdım. araç şu an 12.500 de şimdi koysam 20.000 bakımını mı beklesem...

• quote:

quote:

Selam demon,
    saygılar..

Bugüne kadar çok araba aldım ve sattım. Satarkende ne varsa söyledim. Bu aracımı zaten alırken gittim özellikle manuel aldım. 2011 benzinli auris' leride MMT sanıyordum yoksa tam otomatik olduğunu bilsem onu alırdım. Sırf eşim istediği için. Sizde yazdıklarımı iyi okuyun. Kendinize bu kadar dert etmeyin diyorum. Sonuçta bu bir dünya malı. Beğenmezseniz gider satar başka bir tane alırsınız. Aracınızdaki sorun düzelmeyecek birşeymi onuda bilemiyorum ama illaki düzelecek bir durumu vardır. Ben şunu öğrendim. Arabamdan soğursam hiç uğraşmıyorum ve direk satıyorum. Sevmediğiniz bir arabaya binmek kadar kötü birşey yok.
    Vakti zamanında bana iki tane Fiat yetkili servisinin orjinal ve boyasız rapor vermesi üzerine aldığım araç bir ay sonra aynı servis tarafından komple boyalı raporu verildi. Hemde aracı satarken başıma geldi. Elimde iki tane servis raporu ile kalakaldım. Adamlar birde 1 ay içinde sen boyatmışsındır diyerek beni yalancı konumuna soktular. Aracı sattım ve bir daha Fiat' ın kapısının önünden bile geçmiyorum.
    Açıkçası başka servisleri bilemiyorum ama Sonkar' dan memnunum. Başka markalarda görmediğim ilgi ve alakayı sundular. Benim ikinci Toyota aracım. Evet aracımın bazı eksiklikleri var ama diğer markalar ile kıyaslayınca yine elimde en iyisi Toyota kalıyor. Hakkımda ne düşünürsen düşün umrumda değil. Toyota benim babamın markasıda değil. Tüketici haklarınızı korumak için tüketici mahkemesine gittiyseniz mahkemenize bakın gitmediyseniz direk gidin. Ben rahatsız olmam bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demon -- 24 Haziran 2011; 21:33:51 >

• quote:

quote:

quote:

Selam demon,
    saygılar..

Bugüne kadar çok araba aldım ve sattım. Satarkende ne varsa söyledim. Bu aracımı zaten alırken gittim özellikle manuel aldım. 2011 benzinli auris' leride MMT sanıyordum yoksa tam otomatik olduğunu bilsem onu alırdım. Sırf eşim istediği için. Sizde yazdıklarımı iyi okuyun. Kendinize bu kadar dert etmeyin diyorum. Sonuçta bu bir dünya malı. Beğenmezseniz gider satar başka bir tane alırsınız. Aracınızdaki sorun düzelmeyecek birşeymi onuda bilemiyorum ama illaki düzelecek bir durumu vardır. Ben şunu öğrendim. Arabamdan soğursam hiç uğraşmıyorum ve direk satıyorum. Sevmediğiniz bir arabaya binmek kadar kötü birşey yok.
    Vakti zamanında bana iki tane Fiat yetkili servisinin orjinal ve boyasız rapor vermesi üzerine aldığım araç bir ay sonra aynı servis tarafından komple boyalı raporu verildi. Hemde aracı satarken başıma geldi. Elimde iki tane servis raporu ile kalakaldım. Adamlar birde 1 ay içinde sen boyatmışsındır diyerek beni yalancı konumuna soktular. Aracı sattım ve bir daha Fiat' ın kapısının önünden bile geçmiyorum.
    Açıkçası başka servisleri bilemiyorum ama Sonkar' dan memnunum. Başka markalarda görmediğim ilgi ve alakayı sundular. Benim ikinci Toyota aracım. Evet aracımın bazı eksiklikleri var ama diğer markalar ile kıyaslayınca yine elimde en iyisi Toyota kalıyor. Hakkımda ne düşünürsen düşün umrumda değil. Toyota benim babamın markasıda değil. Tüketici haklarınızı korumak için tüketici mahkemesine gittiyseniz mahkemenize bakın gitmediyseniz direk gidin. Ben rahatsız olmam bundan.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende auris 1.4 d 4d elegant var.Ben bu araca blow off taktırmayı düşünüyorum bu konuda tecrübe sahibi kişilerden yardım ve yorum bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallangel -- 24 Haziran 2011; 23:13:35 >

• quote:

motor silk tavsiye ediyorlar da çok pahalı, bor power da aynı ama yerli diye daha ucuz diyorlar... Bilemiyorum...
    Bir de benim araç benzinli, dizellerde çok faydalı olduğunu biliyorum, sesi bile bariz azalttığını söylüyor herkes... Muhakkal almayı düşünüyorum da;
    Şimdi 10.000 bakımını 11.000 de yaptırdım. araç şu an 12.500 de şimdi koysam 20.000 bakımını mı beklesem...

pahalı derken? 150 bin km de bir kullanıldığı düşünülürse bence 60-70 tl civarı bir fiyat çok değil..

ayrıca benzinli yada dizel farketmez.. üstelik sende gaz var galiba? gazlı arabalara daha çok öneriyorlar.. performansı arttırdığı gibi gazın verdiği zararı azaltıyor. 3000 km sonra tam eki gösteriyor. hemen koyabilirsin.. internette bile satılıyor..
    dikkat etmen gereken husus, 4-5 dakika çalkalican, aracın motoru kesinlikle sıcak olacak.. koyup 15 dakika çalıştırcan. tamam.. sonra 3000 km yi beklicen.. 3000 e yaklaştıkça araçtan aldığın keyfi hissettikçe beni hatırlarsın

• quote:

quote:

quote:

Selam demon,
    saygılar..

aramızdaki fark bu.. ben haksızlıklara tahammül edemiyorum.. sen edebilirsin, ama bu bana ters.. benim araç yargı sürecinde.. bitti sayılır.. geçmişi okusan anlardın. yargı sürecindeki araç satılamaz. kendime dert ettiğim de yok.. nasıl bu kanıya vardın anlamış değilim? Senin gibi al sat yaparak çöpe atacak ne zamanım var ne de param.. mmt yi sende bilerek almamışın dediğin gibi.. araçtaki sorunda düzelmeyecek birşey ne yazık ki.. üretim hatası değil, tasarım hatası..
    neyse fazla uzatmicam.. internette multimode zede diye arattır sorunların ne olduğunu öğrenebileceğin bir sürü yer bulursun..

son olarak, senin araç düz vitesmiş, sorun yok.. mmt olan düşünsün..

bu arada mahkemeye gittiyseniz mahkemenize bakın ne demek anlamadım? Gidip bakim mi şimdi mahkemeye? eee bakınca nolcak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selam demon,
    saygılar..

aramızdaki fark bu.. ben haksızlıklara tahammül edemiyorum.. sen edebilirsin, ama bu bana ters.. benim araç yargı sürecinde.. bitti sayılır.. geçmişi okusan anlardın. yargı sürecindeki araç satılamaz. kendime dert ettiğim de yok.. nasıl bu kanıya vardın anlamış değilim? Senin gibi al sat yaparak çöpe atacak ne zamanım var ne de param.. mmt yi sende bilerek almamışın dediğin gibi.. araçtaki sorunda düzelmeyecek birşey ne yazık ki.. üretim hatası değil, tasarım hatası..
    neyse fazla uzatmicam.. internette multimode zede diye arattır sorunların ne olduğunu öğrenebileceğin bir sürü yer bulursun..

son olarak, senin araç düz vitesmiş, sorun yok.. mmt olan düşünsün..

bu arada mahkemeye gittiyseniz mahkemenize bakın ne demek anlamadım? Gidip bakim mi şimdi mahkemeye? eee bakınca nolcak?

Alıntıları Göster
    Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma istersen. Haksızlığa tahammül etmem.
    Araba almak, satmak bunlar zaman kaybı değildir. Çöpe para attığımızda yok çok şükür. Emeğimizle kazandığımızın kıymetinide biliyoruz :) Dünya malı için kendimi üzüp strese sokacak değilim. Bende öyle bir alışkanlık var bir araca en fazla 6 ay biniyorum. Bu huyumdan kurtulmak için sıfır araç aldım. Bakarsınız bundanda sıkılırım satarım giderim başka alırım. O benim bileceğim iş. Zarar etmediğim sürece, işimi aksatmadığım sürece benim için bir kayıp değil.
    Asıl saçma sapan konular için memleket mahkemelerinde zaman harcayanların bence çöpe atılacak parası ve zamanı vardır. Bunu senin için söylemiyorum. Fakat mahkemelerde nasıl bir gereksiz yük olduğundan haberdarım.
    Multimodezede diye açılan saçma sapan bir sitedende haberim var. Sitede şöyle bir ibare var.

___AMACIMIZ___
    Bu web sitesi ülkemizde yaşanan haksızlıkların ve tüketici sıkıntılarının dile getirilmesi için hazırlanmıştır. Hiç bir kişi, kurum, kuruluş, üretici yada satıcıyı karalamak, kötülemek, haksız yere suçlamak amacıyla kurulmamıştır. Gerçekleri ama sadece gerçekleri yansıtmak bizlerin gerçek amacıdır.

Fakat üstte bir banner ve orada bir sürü marka araç yokuşu çıkarken Toyota orada kalıyor. Arkasından Anadol geçip gidiyor. Bildiğin karalama politikası işte. Ondan sonra biz kimseyi karalamıyoruz. Külahımı koydum ona anlatırsınız o sonra bana anlatır. Hak aramak başka birşey karalamak başka birşey.

Madem konu yargı sürecinde o zaman sonucunuzu bekleyin. Aracınız ve o sistem sorunlu olabilir ama burada insanlara markayı kötülemeyin. Herhalde bunca insanda parasını sokaktan toplamıyor. Alıyorsa vardır bir bildiği değilmi? Ben başka markalarıda bildiğim ve yaşadığım sorunlardan sonra Toyota' yıda gördüm. Kesinlikle Toyota kötü bir firma değil. Hatta çok iyi bir firma. Araç alırken ben tam otomatik dışında otomatikleştirilmiş şanzımanları sevmediğim ve hep itici, sorunlu gördüğüm için yanaşmadım bile. Başka markalarada baktım ama onlardada tercih sebebim olmadı. Sevmiyorum. Bana göre değil. DSG' sindede sorun çıkıyor, EasyTronic' tede, MMT' dede hepsinde sorun çıkıyor. Bu bir gerçek. Ayrıca ben Toyota bayisine gittiğimde bana bunun otomatikleştirilmiş şanzıman olduğunu, kendine has bir kullanımı olduğunu , aracın şehir içinde tam otomatik gibi kullanılmayacağını belirttiler. Bunları ben zaten biliyordum ama eşimin otomatik ısrarı sonucunda sorduğumuzda bu bilgiyi adamlar dürüstçe verdi. Bunu bile bile alıp ondan sonrada laf etmek olmaz bana göre.
    Ama benim edindiğim izlenime göre Toyota hatasını kabul edecek ve düzeltecek bir firma imajında.

Bende bir tüketiciyim unutma. Umarım tüketici olarak hakkın varsa alırsın. Hiçbir marka bana para kazandırmıyor. Hiçbir marka benim değil. Bunlardan bir faydada sağlamıyorum. Aksine ben onlara para kazandırıyorum. Fakat gördüğüm kadarı ile siz fazla agresifleşmişsiniz.

Son olarak Bilmem gidip bir bakın ara ara belki kendinize yeni bir meşgale edinirsiniz. Sizin içinde farklı bir zaman öldürme ve hobi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demon -- 25 Haziran 2011; 2:02:15 >

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.