Şimdi Ara

auris d-4d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2012 auris dizel 9700 km de. Çok çok dikkatli ve sakin kullanmama rağmen ortalama 5.9 lt 6 lt den aşşağı düşmüyor. Bir sıkıntı olabilir mi.??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• istanbul şehir içi ise bence normal... Sıkışık trafikte tüketim artıyor, hele istanbul içi için fabrika verisinden kafadan 2 litre bile farkedebiliyor...
  • hangi il hangi güzergah saat kaç aralığı genelde bunun gibi bilgiler verirseniz daha gerçekçi değerler elde edilebilir
  • yeni sayılır, 15 bin km yi geçince yarım litre ile 1 litre civarında düşer , kullandığınız güzergahta önemli ona göre değişir daha az yakma ihtimalide var daha fazla yakma ihtimalide . dur kalk fazla yapıyorsanız 8 litreye çıkabilirde , uzun yolda rahat 4 litrelere düşer. ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum .
  • Arkadasimin dizel corollasi vardi 13.000 km de pert oldu. Ortalamasini 6.7 den assagida hic görmedim aldigindan beri 2 kez sifirlasti Araba agir sehir ici trafigi hic gormedi. Bir kez Bursa-Balikesir arasi 90 km hizla sifitlayip denemistik 3.9 yakmsti. Gerci benik benzinli ASX ayni parkurda 4.5 yakiyordu buda bi anektot

• Şehir bursa.
    Aracı alalı 1 yıldan fazla oldu ve ortalamayı hiç sıfırlamadım.
    Kullanımın % 80 i şehir içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bemsar -- 4 Kasım 2013; 17:53:18 >
  • benim aracım da aynı.1.4 tdi fabia şehir içi çok sık trafik yok ama çok dikkatli kullanmama rağmen 6-6,50 lt yakıyor.
  • Benim corolla dizel de ortalama 5.6-5.7 falan yakıyor... Endişe etmeyin gayet normal...

• Mmt şanzumanlısı şehir içi sakin kullanımda 6.5 litre yakıyor.
  • normal yakıyor. bakmayın o fabrika verilerinde 4.5 yazdığına falan
  • Sehir ici normal bir tuketim bence. Ortalamayi sifirlayip 1 haftalik bir gozlem daha yapin bence..
  • Sıfırladım ve görünen 5.8 sanırım normal bi şekilde takılıyoruz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.