Şimdi Ara

Aura Kingdom (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
6
Favori
25.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pyraviane

Gördüğüm en iyi anime mmorpg diyebilirim.Skill efektleri ve combo sistemi çok güzel.Tek sıkıcı tarafı çok fazla görev olması ve görevlerin çoğu konuşma tarzı.Yani şu haritada git şunla konuş sonra gel sana exp vereyim gibisinden.Yürütüyor baya :D Onun dışında herşey güzel çokta kalabalık bir oyun.50 level Duelist/Gunslinger yaptım şuana kadar 1 tane türk ile karşılaştım devamlı trade kanalından yazıyorum belki türk guildi falan vardır diye bulamadım.Chimera serverındayım recommend olduğu için girdim yani yenidir diye.Başka serverda varsa guild topluluk v.s oraya hemen geçebilirim.

Oyunu deneyip denememekte çok kararsızım izlediğim videolarda grafikler bulanık ve çizgili görünüyor yani hiç hoş gözükmüyor. Oyun boyutu kaç gb denenmeye değer mi eden eternal vb. oyunlar oynadıysan kıyaslayabilir misin ?

• quote:

Gördüğüm en iyi anime mmorpg diyebilirim.Skill efektleri ve combo sistemi çok güzel.Tek sıkıcı tarafı çok fazla görev olması ve görevlerin çoğu konuşma tarzı.Yani şu haritada git şunla konuş sonra gel sana exp vereyim gibisinden.Yürütüyor baya :D Onun dışında herşey güzel çokta kalabalık bir oyun.50 level Duelist/Gunslinger yaptım şuana kadar 1 tane türk ile karşılaştım devamlı trade kanalından yazıyorum belki türk guildi falan vardır diye bulamadım.Chimera serverındayım recommend olduğu için girdim yani yenidir diye.Başka serverda varsa guild topluluk v.s oraya hemen geçebilirim.

osmanlı diye bir guild var bazen 50 lvl maplerinde görüyorum arkadaşları
  • Arkadaşlar; oyunun grafiksel olarak bana göre bir sıkıntısı yok. Gayet yeterli seviyede. Biz iki arkadaş aktif olarak Siren'de oynamaktayız kalabalık diye buraya tercih ettik. levellerimiz şuan 48/50 seviyesi.. zaten 45'e kadar kasmak gayet hızlı kolay.

Ayrıca skillerin optimize edilmesi güzel; karakterler arasında farklı tarzlar yapmak için ideal. (Gw2 tarzı). Statların ve Pasif skill ağacı diyebileceğimiz kısmın kolaylıkla resetlenebilmesi güzel. Yanında pet ile oynamak da güzel bir detay. İtemler bol bol düşüyor; item sıkıntısı yok.

Kısmen kötü tarafları şu şekilde; Hplerin ve statların açık açık görünmesi bence biraz kötü. Buildimin merak edilmesini tercih ederim. Action House sadece ana şehirden takip edilmesi git gel sıkıntısı yaratıyor. Oyunda questlerde bariz buglar mevcut; düzeltilemeyecek şeyler değil. Bence bu oyunun ana ihtiyaclarından bir tanesi de Archer.

Şimdilik bu şekilde. Oyun içinde aktif olan arkadaşlarla beraber oynamayı tercih ederiz. Nickler: Claymore47 ve Sharkyn .. oyun yokluğunda idare edilebecek bir oyun.

İyi günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: aAmiQo

Arkadaşlar; oyunun grafiksel olarak bana göre bir sıkıntısı yok. Gayet yeterli seviyede. Biz iki arkadaş aktif olarak Siren'de oynamaktayız kalabalık diye buraya tercih ettik. levellerimiz şuan 48/50 seviyesi.. zaten 45'e kadar kasmak gayet hızlı kolay.

Ayrıca skillerin optimize edilmesi güzel; karakterler arasında farklı tarzlar yapmak için ideal. (Gw2 tarzı). Statların ve Pasif skill ağacı diyebileceğimiz kısmın kolaylıkla resetlenebilmesi güzel. Yanında pet ile oynamak da güzel bir detay. İtemler bol bol düşüyor; item sıkıntısı yok.

Kısmen kötü tarafları şu şekilde; Hplerin ve statların açık açık görünmesi bence biraz kötü. Buildimin merak edilmesini tercih ederim. Action House sadece ana şehirden takip edilmesi git gel sıkıntısı yaratıyor. Oyunda questlerde bariz buglar mevcut; düzeltilemeyecek şeyler değil. Bence bu oyunun ana ihtiyaclarından bir tanesi de Archer.

Şimdilik bu şekilde. Oyun içinde aktif olan arkadaşlarla beraber oynamayı tercih ederiz. Nickler: Claymore47 ve Sharkyn .. oyun yokluğunda idare edilebecek bir oyun.

İyi günler..

HPni görebiliyorlar da buildini kapatabiliyorsun görülmeye.

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.

• Ben de oyunu baya beğendim. Uzun süre sonra oynama isteği veren bir mmorpg buldum sonunda. Grenadier/Gunslinger var ama pek sevmedim açıkçası. Yeni karakter açacağım. Eidolonlar da hesaptaki tüm karakterler için ortakmış sanırım. O olay da güzel.

Orijinalden alıntı: Nightful

quote:

Oyunu deneyip denememekte çok kararsızım izlediğim videolarda grafikler bulanık ve çizgili görünüyor yani hiç hoş gözükmüyor. Oyun boyutu kaç gb denenmeye değer mi eden eternal vb. oyunlar oynadıysan kıyaslayabilir misin ?

Animede zaten grafiğe pek dikkat edilmez.Efekt ve çizimler önemli.3d unsurlar pek göze çarpmıyor anime konusunda ama gayet başarılı oyun zaten oyuna başladığında farkedeceksin.Çokta fazla online oyuncu var kimi zaman şehirde adım atmaya yer bulamıyorsun herkez iç içe oluyor.Bahsettiğin oyunlar ile kıyaslanır.Bence 1 adım önce.Şuanda diskte baktığımda 4.11gb boyutu var.3gb küsüratında indirmişti sanırım.

Arkadaşlar herkez dağınık oynuyor gördüğüm kadarı ile.Seviye olayı zaten 45-50 ye kadar kolay.Sadece 1 gecede 47 level karakter yaptım.Hepimiz beraber aynı serverda başlasak ? Guildi kurarız her class ihtiyacını karşılayacak şekilde birbirimizi tamamlayacak sınıflar ile oynarız.En azından zindan görevlerinde yada boş zamanlarda hell mode zindan falan beraber gireriz arayış içine düşmeyiz oyunda.Birbirimize yardımcı oluruz görevlerde item yapmada v.s kafam çok karışmış durumda kimisi hydra diyor bazılarınız siren falan diyor.Organize olmak lazım,yabancılar ile guild ortamı kuruyoruz ama 3.cü adam muamelesi görmemiz kaçınılmaz oluyor malum zaten yakınlar birbirini daha çok düşünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyraviane -- 4 Şubat 2014; 21:50:52 >

• Sirendeydim Eustas 54lvl yaptım sonra arkadaşlar chimera baslayınca yanlarına gıttım suan yabancı guıldtteyız 4kısıyız ve guıldten sirendeki Turk guıldınden aldıgım yardım ve ılgıden fazlasını aldım eger chimerada oynayan varsa iletisime gecebilir Pixies :)

Arkadaşlar; oyunun grafiksel olarak bana göre bir sıkıntısı yok. Gayet yeterli seviyede. Biz iki arkadaş aktif olarak Siren'de oynamaktayız kalabalık diye buraya tercih ettik. levellerimiz şuan 48/50 seviyesi.. zaten 45'e kadar kasmak gayet hızlı kolay.

İyi günler..

guild seviyesi yeterli bir guilde girersen tek tuşla guild halla geçip AH e ulaşabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SnPDoGG

Sirendeydim Eustas 54lvl yaptım sonra arkadaşlar chimera baslayınca yanlarına gıttım suan yabancı guıldtteyız 4kısıyız ve guıldten sirendeki Turk guıldınden aldıgım yardım ve ılgıden fazlasını aldım eger chimerada oynayan varsa iletisime gecebilir Pixies :)

Enyalios 50 level Duelist/Gunslinger. Chimerada oynuyorum bende guildinize gelmek isterim

oyunu biz de yavaş yavaş öğreniyoruz :) oyuna girince kontrol ederim. Siz aktif oynuyor musunuz?

"c" ye bas silah/zırhların görüldüğü ekranda aşağıda bir kutucuk göreceksin oradan açıp kapayabilirsin

Hydra serverındayım günde 4 saat falan oynayabiliyorum hafta içleri.

Mamba out.....

• Selam bende başlamak istiyorum, çoğunluk hangi serverda?

Server konusnda ise yukarda arkadaşların da belirttiği gibi bir dağınıklık söz konusu. Her servera dağılım söz konusu. Bir oyuna yeni başlarken genelde iki kriter söz konusu. Bunlar; 1. En kalabalık server ve 2. En yeni server.

Ben en kalabalık olan sireni seçtim (ilk açılan bu server oldgundan; kalabalık olan da budur diye düşünüyorum yanılabilirim) En yeni server hangisi?

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aAmiQo -- 5 Şubat 2014; 12:49:28 >

Bilgilendirmeler için teşekkür ederim;

Server konusnda ise yukarda arkadaşların da belirttiği gibi bir dağınıklık söz konusu. Her servera dağılım söz konusu. Bir oyuna yeni başlarken genelde iki kriter söz konusu. Bunlar; 1. En kalabalık server ve 2. En yeni server.

Ben en kalabalık olan sireni seçtim (ilk açılan bu server oldgundan; kalabalık olan da budur diye düşünüyorum yanılabilirim) En yeni server hangisi?

undefined

Chimera en son açılan server.

Mamba out.....

• Chimera en son açılan server.Ama epeyde kalabalık şehir merkezinde kimi zaman karakteri göremiyorsunuz.Ve banka,müzayede gibi npcleri açmanız neredeyse imkansız hale geliyor kalabalıktan dolayı :) Gördüğüm kadarı ile hydra veya siren'de karakter oluşturmak gerekiyor sanırım.Dağılımlar bu yönde.

Chimera en son açılan server.Ama epeyde kalabalık şehir merkezinde kimi zaman karakteri göremiyorsunuz.Ve banka,müzayede gibi npcleri açmanız neredeyse imkansız hale geliyor kalabalıktan dolayı :) Gördüğüm kadarı ile hydra veya siren'de karakter oluşturmak gerekiyor sanırım.Dağılımlar bu yönde.

Ekranda sağ en üstte "Diğer oyuncuları gizle/göster" butonu mevcut. Kalabalık alanlarda bu seçenek ile Npclere kolaylıkla ulaşabilir; pc yavaşlamasının önüne de geçebilirsiniz. İyi oyunlar.

Orijinalden alıntı: SnPDoGG

Chimeradayız 6-7 kişiyiz guild kurduk bekleriz Pixies

Aynı guilddeyiz Nick : Ceku

Ama henüz sadece birinizle tanışma fırsatım oldu oda sensin

Guildden kimseye rastgele pm atmıyorum çoğunluk yabancı diye
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.