Şimdi Ara

Aura Kingdom (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
6
Favori
25.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En az 1.5 senedir oyun oynamıyorum oyunsuzluktan, ben de indirmeye başladım.Umarım sarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: Nyks7

Herhangi bir fark yok sadece herkes bir serverda toplanip lag olmasin diye 3 adet server acmislar ve gayetde güzel yaptilar cünki herkes sirendeydi ve sirende lag cok oluyordu simdi dagildilar yeni acilanlara ve lag bayagi bir azaldi.Ve yeni basliyan arkadaslar bana pm atabilirler her sorunuzu cevapliyabilirim Nick : Thea

fark var çünkü chimerada açtığım karakteri diğer serverlerda kullanamıyorum :( siren de filan türk guildi açmışsınız katılamıycaz haliyle.

bir de item mall çok saçma değil mi sizce de, envanter arttırıcı dışında para vermeye değer hiçbir şey yok gibi. alınabilecek diğer şeylerde olması gerektiğinden baya bir pahalı gibi.

+ basma scrollu var item mall'da. Oyun içinde düşürdüklerin +9a kadar çıkartıyor. +9dan itibaren kullanabileceğin scroll çok nadir düşüyor. Eğer çok düştüğü bir yöntem varsa da bilmiyorum ama pek düşüremedim açıkçası. +9a kadar olanı 60-70 tane düşürürken +9 sonrası scroll 5-6 için.

aynen advanced olanları alınabilir. sadece bazı questlerde veriliyor diye biliyorum, yaratıklardan da düşmüyor sanırım. normal olanlarının yaratıklardan dropu var bana 20 kere filan düşmüştür. henüz hiç kullanmadım hiç birini, warhouseda biriktiriyorum, level 60 weaponlarına ulaştığım an hepsini basacağım

bu arada chimerada oynuyorum, levelim 50. duelist/gunslingerim, varsa buralarda olan oynayabiliriz arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 5 Eylül 2015; 13:56:31 >

• Chimera da olan arkadaşlar nicklerini özel mesajdan atarlarsa sevinirim.
  • silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 25 Nisan 2020; 10:5:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

1 saattir yükleme ekranındayım bir ilerleme yok.

Aura Kingdom

2 saate yakındır bu şekilde, 2014 yılında bu ne rezillik anlamadım.
  • silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 25 Nisan 2020; 10:4:58 >
  • silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 25 Nisan 2020; 10:4:39 >
  • Bu oyun tutar, dungeon sistemi ve şu pvp olayı güzel olmuş. Oyunu geliştirirlerse tutar yani. Daha fazla dungeon daha fazla item şeklinde. İndiriyorum bakalım
  • Ben de Siren'de oynuyorum arkadaşlar.50 level duelist/guardian nickim demosty isteyen varsa ulaşabilir.
  • 2014 yılında çıkan bir oyunda binek olarak son derece itici bir devekuşu var.
    İtemler stok yapılamıyor, inventory slot sayısı az ve bu parayla artırılabiliyor.
    Durduk yere dc hatası alıp öyle kalabiliyorsunuz, çıkış simgesi falan da çıkmıyor.

Bayadır oynamadığım için beklentim mi yükselmiş acaba? Bunların aynısı Flyff gibi oyunlarda da yok muydu?
  • Oyuna dun basladim 25 lv oldum fakat begenmedim birsey var.25 lv e kadar su gorevi yap bu gorevi yap diye gecti o birine o baska birine yolluyor.Surekli gorev yaparakmi gecicek oyun anlamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Oyuna dun basladim 25 lv oldum fakat begenmedim birsey var.25 lv e kadar su gorevi yap bu gorevi yap diye gecti o birine o baska birine yolluyor.Surekli gorev yaparakmi gecicek oyun anlamiyorum.

Level 50'den sonra görevler azalıyor epey. Fame quest ve her gün tekrar eden birkaç görev haricinde zindanlarda kasarak level atlamaya başlıyorsun.
  • Hydra serverında oynayab varsa beni bulsun Ladyhun 60 Bard / Wizard.... ofline olursam maille ulaşabilirsiniz.
  • Beni pek sarmadı, tabi oyun beta da, yinede cok eksik ve cok bug var. Zıplarken akıcı değilde böyle tık tık şeklinde zıplıyo falan garip. Devekuşu olan bineği hiç sevmedim. Bilmiyorum ya bana video da ki gibi gelmedi. Devam etmicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Beni pek sarmadı, tabi oyun beta da, yinede cok eksik ve cok bug var. Zıplarken akıcı değilde böyle tık tık şeklinde zıplıyo falan garip. Devekuşu olan bineği hiç sevmedim. Bilmiyorum ya bana video da ki gibi gelmedi. Devam etmicem

20 level oldum oynarken oyunu kapatınca izleyeceğim diziyi düşünüyordum acaba ne olacak diye, daha sıkıcı yapamazlardı sanırım.
    Görev al, kes, topla, görev ver olayı bence eskide kaldı yada kalması gerek artık.
    2005 yılının oyununu yeni diye piyasaya sürmüş adamlar.
    Oyunsuzluktan iyi şeyler bulmaya çalışıyorum ama oynatacak hiçbir şey yok oyunda.

• Blade and Soul CN tavsiye ederim. En efsane oyunlardan birisi. Dövüş sistemi cok zevkli, öyle 20 tane skill yok falan. Cok hoş birşey ben şimdi patch atıyorum bitmek üzere oynıcam. İngilizce patchide var oh mis Bi tek lag sıkıntısı var sanırım onun içinde boosterlar var 5-6 tane cogu paralı ama trial versiyonları var idare eder yani. Bakalım bi boostersız denicem aşırı lag olursa boosterlı denerim.
  • Oyuna ilgi azaldı sanırım :) Türk arkadaşları bir türlü online yakalayamadım dün
  • Hydra serverındayım ben de. Level 57 Wizard/Bard (Nick : Gump) var ama Guardian'a döndüm level 36 şu an. Guardian/Ravager (Nick : IAmForrest) olacak char.
  • Gördüğüm en iyi anime mmorpg diyebilirim.Skill efektleri ve combo sistemi çok güzel.Tek sıkıcı tarafı çok fazla görev olması ve görevlerin çoğu konuşma tarzı.Yani şu haritada git şunla konuş sonra gel sana exp vereyim gibisinden.Yürütüyor baya :D Onun dışında herşey güzel çokta kalabalık bir oyun.50 level Duelist/Gunslinger yaptım şuana kadar 1 tane türk ile karşılaştım devamlı trade kanalından yazıyorum belki türk guildi falan vardır diye bulamadım.Chimera serverındayım recommend olduğu için girdim yani yenidir diye.Başka serverda varsa guild topluluk v.s oraya hemen geçebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.