Şimdi Ara

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
289
Cevap
14
Favori
22.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sarı sitede insanlar fiyatları iyice şişiriyor. Yok mu uygun fiyata şu klavyeye ulaşmanın yolu?

• Arkadaşlar bu klavyenin beyaz renkli olanı mı siyah renkli olanı mı daha iyi? Bilginiz var mı?

• Beyler ölücü olmayın 1300-1500e veren varsa pm atsın.

• Arkadaşlar mekanik değil de böyle kaliteli sessiz klavye önerisi olan var mı? Uygun fiyatlı. Mac de kullanacağım. Logitech mx keys denedim lakin pahalı bir cihaz. O çok hoşuma gitmişti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reborned kullanıcısına yanıt

• ?

• Klavye bugün geldi. İlk yorumum, tek kelimeyle "Harika".

Razor, Logitech ve şu an güncel kullandığım Corsair K95'den sonra gerçekten harika ilk izlenimim. İyi ki almışım yedek klavye olarak saklayacağım. Güncel kullandığım klavyeye birşey olursa bunu kullanırım.

• healthypatient H kullanıcısına yanıt
    Beyaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hyperx pudding keycaps ile bu şekilde oluyor. Sesi bu kapaklarla daha da toklaştı kesinlikle. Ben orjinalinden çok daha fazla beğendim böyle.

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır)

AULA F75 RGB Mekanik Oyun Klavyesi vergi dahil 945TL TEMU (Ürün satıştan kaldırılmıştır)

• merhaba,

benim klavyem yeni geldi. yazılımla ilgilenmek için almıştım aslında. ama <,>,@ gibi simgeleri bulamadım. tahmin edersiniz ki bunlar da çok kullandığımız şeyler.

benzer bir problem yaşayan yada çözen var mı? çözemezsem satma niyetindeyim

Edit:

başka bir forumdan öğrendim ctrl +alt + "(1'in solundaki) tuş ile < işareti yapabiliyormuşuz

ctrl +alt + 1 ile > işareti ve

ctrl +alt + q ile @ işareti yapabiliyoruz.

Satma fikrim hala değişmedi düzgün bir teklifle gelen arkadaşa anadolu yakasında elden teslim edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwazsx -- 6 Aralık 2024; 0:2:39 >
  • Arkadaşlar aldığım 1 adet AULA F75 siyah renkteki klavyem satılıktır. Geleli yaklaşık 2 hafta oldu. Kutusu hiç açılmadı. Fiyat 1600 liradır. Dolap ve Gardırop'ta referanslarım mevcuttur. Kırıkkale içerisinde elden teslim edebilirim. Ankara içerisinde ise duruma göre müsait olduğum bazı günlerde elden teslim edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healthypatient -- 6 Aralık 2024; 16:11:45 >
  • bizim milletimiz neden böyle

• Temudan 570 tl ye alıp (vergilerle 900 küsüre geldi) 2 bin tl istemek ne bileyim.

• Burda fiyat verenleri şikayet edin. Çok satış lazımsa buyurun sarı siteye yada ikinci el bölümüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 6 Aralık 2024; 18:29:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Prime da kargo yok hocam.

• Sintai kullanıcısına yanıt

O üründe var.

O gün kontrol etmiştim, kargo seçeneklerini değiştirmişler. Zaten 1099 liradan gümrüğe takılma veya iptal edilme ihtimali yüksekti. Gereksiz risk.

• Bende MageGee yarı saydam keycaps ile değiştirdim tuşları. Çok ucuzdu.

İki kat daha şık oldu klavye. Işıkları net belirgin hale geldi. Ve tabii tuşların ne olduğu. Biraz uğraştırdı ama değdi. Karanlıkta ayrı güzel.

Artıları

- Işıklarda ve tuşlarda çok iyi belirginlik

- Bazı tuşların yüksek orta alçak versiyonlarının olması

- 130 tuşla büyük klavye için tüm tuşların eksiksiz olması

- Bazı medya tuşlarının bile olması (ses yükselt-alçalt)

Eksileri

- Hem malzeme hem yazı baskısı kalitesi düşük

- Türkçe karakter basımlı seçeneği yok

- Tuş tabanına doğru tam saydamlık yok

- Taban saydamlığı tuş yüksekliğinin %20'sinde başlıyor, %3'te yani sadece yüzeyde yani karakterin etrafında siyahlık olmasını isterdim. Kalanı saydam olsaydı daha fazla ışık görselliği olurdu.

Ucuza bulursanız alın. 150-200 liradan fazla etmez değeri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyaz renkli keycaps yok mu hiç bu klavye için?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.