Şimdi Ara

August underground 2 mordum tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

august underground mordum 2001 de çekilen august underground un devam filmi olup gelmiş geçmiş en vahşi filmler arasında gösterilmiştir

çekilen ilk filmin çeşitli film festivallerinde yarattığı deprem etkisi yönetmenin tutuklanması ve film materyallerinin polis tarafından incelenmesi gibi etkenler bu seriyi oldukça popüler yapmış yönetmen fred vogelide bu konuda cesaretlendirmişti.

ilk filmde kullanılan el kamerasıyla çekim tekniği bu filmdede kullanılmış fakat bu sefer 2 değil tam tmaına 3 adet seri katilin yaşamını konu alıyor

ilk filmdeki seri katilimiz bu filmdede var aynı zamanda kız arkadaşı ve onun abiside filme eşlik ediyor ve cinayetlerini birlikte işliyorlar. Filmde konu yok film polisin eline geçen cinayet materyalleri tadında olduğu için gerilim ve şiddet dozu oldukça artmış vaziyette

not midesi kaldırmayanlar spoileri okumasın

filmdeki şiddet dozu o kadar yüksek ki sağlam bir mideye sahip olmanız gere çünki yapılan eziyetler akla hayale sığmaz örnek vermemiz gerekirse adamımız uyuşturucu bağımlılarının evini basıp oradaki bir bağımlının kafası çekiçle dağıtıyor. Kaçırdıkları bir arkadaş grubu üzerine önce kusmalı iğrenç bir cinsel işkence sonrası bağırsakları çıkartılıp o yerden cinsel penetrasyon uygulanıyor. Bir ailenin evi basılıp ailenin öldürülen çocuğuna tecavüz ediliyor ölü ve kurtlanmış bebek cesedinden kurt yeniyor. baş aşağı sarkıtılan kadının boğazı kesilip kanıyla yıkanıyor. bir adamın penisi kesilip kesik penise oral seks yapılıyor ve bunun gibi bir çok olay var

sonuç olarak oldukça sert ve şiddeti seven biri iseniz bu filmi kaçırmayın derim

filmden görseller

August underground 2 mordum  tanıtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 10 Ekim 2018; 15:42:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.