Şimdi Ara

<AUDIGY 2 VALUE> nereden bulabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • audigy 2 zs ve value arasında çok kararsız kaldım ama value nin ihtiyaçlarım için ideal olduğuna en sonunda karar verdim...

şimdi asıl sorun bu kartı nereden bulabilirim? piyasada çok az bulunuyor ve ben istanbul and. yakasında hiç rastlamadım diyebilirim. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...

şimdiden teşekkürler...

_LOGITECH Z5500 5.1 DIGITAL - CREATIVE AUDIGY 2 ZS_
  • imzandakini kastediyosan onu aramıyorum.

audigy 2 value olacak...
  • yok birader olurmu hic. imzamdaki live value.

ben sana audigy2 value satabilirim. yada dukkandan getirteyim sana. piyasayi arastiririm. uygun bi fiyata buluruz belki. bu arada istanbudanmisin :p

• yardımcı olabilirsen çok sevinirim tabi. eğer bulabilirsen yada dediğin gibi getirtebilirsen pm ile ulaşabilirsin bana.

• kazak gömlek vs.. bir yana bilgisayar parçasına para verirken ihtiyacım olan parça ise fazla acımıyorum paraya bütçem izin verkdikçe
    4 ay önce açıldı
    Siyanür nerden bulabilirim ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Audigy 2 Value Wolverine'in şu an kullandığı kart sanırım merak ettiğin bir şey varsa ondan bilgi alabilirsin kartın çok iyi olduğunu söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    ASUS ROG Swift PG279q 27" IPS Monitor - ASUS Maximus Hero VIII Z170 - Intel i7 6700K 4.0GHz CPU - 16GB DDR4 3200MHz Corsair Dominator - EVGA 8GB GeForce GTX 1070 SC GPU - 256GB SanDisk SSD - CREATIVE Sound Blaster ZX Ses Karti --- PEUGEOT 308 1.2 130hp EAT6 Allure - Premium Pack Tekno Gri (2015)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Audigy 2 Value Wolverine'in şu an kullandığı kart sanırım merak ettiğin bir şey varsa ondan bilgi alabilirsin kartın çok iyi olduğunu söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

evet @Wolvi ve @amac22 kardeşlerimiz de kullanıyor aynı kartı ve farkı sadece DTS çözememesi ve 6.1 olması sanırım,birde DB farkı falan vardır çok az birşey belki,kullanan dostlarımız yanlışım varsa düzeltsin zaten,çok emin değilim çünkü İyi fiyata bulunursa kesinlikle alınabilir bence Audigy 2 ZS'ye HACK lenebiliyor zaten o kart
    Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Affan -- 12 Ocak 2006 4:03:33 >

• kartın zs den farkı dediğin gibi dts çözmemesi ve thx sertifikası olmayışı. birde zs den 2db daha düşük snr değere sahip. fakat 7.1 destekliyor. zs ye hacklemekte güzel olur tabi.

@Wolvi ve @amac22 dostlarımızın bu konuda yorumlarını görmek isterim...
    AMD ATHLON 2800+ EPOX 8RDA3+ 256 MB POWERCOLOR 9600XT 512 MB 400 MHZ KİNGSTON RAM SEAGATE 80 GB SATA HARDDİSK SAMSUNG 793MB CREATİVE 5200 İNSPİRE 5+1 LG 52*32*52 CDRW 16X LG DVD ROM US ROBOTİCS 9105

• ilgilendiğin için sağol.
    sanırım bayram dolayısıyla firmalar kapalı. telefonları cevap vermiyor. bayram sonunu beklemem gerekecek.
    exa da 69usd+kdv fiyatı bana biraz pahalı gibi geldi. 110ytl tutarında birşey yapıyor sanırım. onun yerine 140 ytl civarına zs almak daha mantıklı olur gibi.
    mavi bilgisayar galiba Ankara da. stoklarında kart var sitelerinde yazdıklarına göre. 64usd+kdv fiyatı var ama şu an için online alışveriş yapmayı düşünmüyorum ama ilerde belki düşünebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Ishatar

Kartın sıfırı burada var
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=mfC4Swq4xlHSKn0zhcJ7Pk8D67n8pe&ad=ses_karti&ur_no=138
    burada da
    http://www.eksa.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MS120CRE30

• yanılmıyorsam wolvideki kart düz audigy 2 onun bana söylediğini söylüyorum hatırladığım kadarıyla audigy2 value daha yeni teknolojiymiş düz olandan ayrıca decoderi de var diye biliyorum ben takıp yeniden test etmem gerek
    quote:

Orjinalden alıntı: Affan83

quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Audigy 2 Value Wolverine'in şu an kullandığı kart sanırım merak ettiğin bir şey varsa ondan bilgi alabilirsin kartın çok iyi olduğunu söylüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

evet @Wolvi ve @amac22 kardeşlerimiz de kullanıyor aynı kartı ve farkı sadece DTS çözememesi ve 6.1 olması sanırım,birde DB farkı falan vardır çok az birşey belki,kullanan dostlarımız yanlışım varsa düzeltsin zaten,çok emin değilim çünkü İyi fiyata bulunursa kesinlikle alınabilir bence Audigy 2 ZS'ye HACK lenebiliyor zaten o kart
    Hoşçakalın,saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amac22 -- 12 Ocak 2006 20:53:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AnotheR

audigy 2 zs ve value arasında çok kararsız kaldım ama value nin ihtiyaçlarım için ideal olduğuna en sonunda karar verdim...

şimdi asıl sorun bu kartı nereden bulabilirim? piyasada çok az bulunuyor ve ben istanbul and. yakasında hiç rastlamadım diyebilirim. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum...

şimdiden teşekkürler...

birader bulabildinmi aradigin ses kartini. saka maka zor valla bulmak. allah sabir versin.

• bayram tatili sebebiyle bilgisayar firmaları ne yazıkki kapalı. ama bayramdan sonrada pek umutlu değilim o ses kartını bulma yolunda ancak yinede araştırcam istanbul u biraz. bulursamda fiyatı 100 ytl den fazlaysa value yerine 30-40 ytl fark daha verip zs almaya karar verdim.

Orjinalden alıntı: AnotheR

bayram tatili sebebiyle bilgisayar firmaları ne yazıkki kapalı. ama bayramdan sonrada pek umutlu değilim o ses kartını bulma yolunda ancak yinede araştırcam istanbul u biraz. bulursamda fiyatı 100 ytl den fazlaysa value yerine 30-40 ytl fark daha verip zs almaya karar verdim.

en guzelini yaparsin bencede. ileride thx destekli ileri sistem bir speaker set alirsan simdiden altyapisini kurmus olursun. akilli secim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.