Yeni bir A3 aldım. 2004 model 1.6 Ambition. Torpidosunda cd çalar olduğu için ekstra cd çalar almak istemiyorum. Bu seriye uyan kasetçalar satın almak istiyorum. Bose mi chorus mu concert mi artık ne kullanıyorsa.
Eli yüzü düzgün çalışan birşey varsa talibim. Teşekkürler.
Hocam renk berbat, birde çok oynamış süslemişler bunu, orjinal bi tarafı kalmamış.
Arkadaşlar meraba, 55-65 bin TL'lik bir bütçem var, 1.4 A3 5kapı 2010 ya da 2011 model paketlerinden hangisini önerirsiniz? Niçin? Yardımlarınız için şimdidek sonsuz tşk.ler.
beyler, audi forumunda a3 1.6 tdi s-tronic ile ilgili bir ayrı bölüm göremedim. ben bugün bu araçla bir test sürüşü yaptım ve performans anlamında gayet güzeldi. acaba bu motor ile ilgili kullananlar ne diyebilirler? herhangi bir olumsuzluğunu gören varmı, şanzımanla bağlantılı olarak yada ne bileyim a3 sportback ile ilgili gördüğünüz olumsuzluklar varmı? daha önce biryerde a3'ler yol sesi alıyor diye okumuştum fakat bugün pütürlü yolda yaptığım terahatstte rahatsız edici bir ses duymadım ben.
arkadasim allah kazadan beladan korusun güzel bir araba almissin bende iki hafta önce a6 quattro aldim kombi abi super bir araba gercekten
arkadaslar a6 4f quattro da elektronik aksamindan anlayan varsa ben sd okuyucu usp okuyucu taktirmayi düsünüyorum bana güvenilir bir ustasi olan varmi ben su anda avusturyadayim nasip olursa 7 inci ayda yola cikacam iznin yolu yaklasik bir ay izin kullanacagim bana yardimci olursaniz sevinirim [DHTUBE=audi a6 quattro
Kartdere selam,
Oncelikle sd ve usb okuyucu hangi sekilde baglatmak istiyorsun? Uzerinde mm2g var 3g mi taktirmak istiyorsun? Bu tip isler icin Maslakda gumusok servis oldukca iydiir...
Arkadaşlar q5 için aşagıdaki ürünü aldım. bunu nerede takmamı önerirsiniz. fiyatı uygun ve temiz iş yapan bir yer önerirmisiniz.
1998 model a3 üm var, arka silecek suyu çalışmıyor , ne yapmam gerek,teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: psykopat81
1998 model a3 üm var, arka silecek suyu çalışmıyor , ne yapmam gerek,teşekkürler
tamir ettirmen...
Merhaba, aracim imzamda yaziyor link mevcut.. İnsallah bu sene uniyi kazanirsak peder beyin sozu var, a5 coupe..
merhaba.2002 model a3 var bende.kolçağı ( kol dayama) arızalandı.yeni orjinal kolçak nerden bulabilirim.kolay gelsin
merhaba arkadaslar audi tt 1.8 t quatro bu arac hakkında bıldı almak ıstıyorum aracın kronık sorunları nelerdır yakıtı ve gıdısı nasıldır gıbı tesekkulrer
Gençler peşinen söylüyorum, çaylağım ve foruma bugün üye oldum sonra kızmayın ;)
Henüz ilk arabasını almayı düşünen biri olarak, 27 bin TL'ye Audi alınabilecegini daha bugün farkettim :)
şu ilanlardaki gibi bir araba hakkında yorumlarınızı istesem,
Marka ve modele diyecek yok,yalnız; İlan 9 aylık, resimler fabrikada kaplanan koruma kağıtları üzerinde olan, bayiideki sıfır bir araca ait. Arabayı yerinde görmek ve emsalleri ile fiyat mukayesesi yapmak gerek.
Arkadaşlar benim de A3 2.0 TFSI Quattro Ambition 200 BG bir aracım var, şükür, keyifle kullanmaktayım...
Artık ben de aranızdayım 2001 Audi A4 1.8T (clio dan sonra süper oldu:))
Audiye Dair her türlü yedek parçanızı bana yazabilirsiniz.
selam bir iki gün önce bende bir 2000 MODEL AUDİ A4 1.8 T S LİNE ALDIM ARAÇTA KULLANIM KLAVUZU YOK BURDA İNTERNETTEN İNDİREBİLECEĞİM BİR YER VARMI BİRÇOK ŞEYİNİ ÖĞRENDİM AMA YİNEDE KLAVUZ OLMAMASI EKSİKLİĞİNİ HİSSEDİYORUM. BİDE BAZEN GEÇ ÇALIŞIYOR(4-5 SN)MARŞA BASINCA ALIYOR ÇALIŞINCA MOTOR DEVRİNİ 3000-4000 YAPTIRIP STOP EDİYORUM ANAHTARI ÇIKARTIP TEKRAR MARŞ YAPINCA ANINDA ALIYOR . BU GEÇ ÇALIŞMA NEDEN OLUYOR ACABA FİKRİ OLAN YAZSIN LÜTFEN. ŞİMDİDEN TŞKLER.