Şimdi Ara

AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
17
Favori
230.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pek fazla ilgi gören bir marka değil sanırım DH de Audi çok fazla mesajlaşma olmamış.
    ben bir kaç şey danışmak istedim.

geçtiğimiz yıllarda valide arabasınnı değiştirdi ve son anda A3 ten vazgeçti boyutlarını tasarımını biraz kaba buldu sanırım imzamdaki opeli aldık kendisine. ama şimdi kafaya koymuş. 2-3 yıl içersinde emekli olunca A1 almak istiyor. geçen günde Yenikapı Audi showrooma uğradık ve biraz inceleme fırsatı buldum aracı. ikimizde çok beğendik. malum valide alınca banada binmek nasip olucak. zaten showroomdaki bayanda bana almak üzere bakıyoruz sanmış. annem kendisine alacağını söyleyince sırıttık baya bi.

neyse. oan aklıma gelmemişti ama bu £ fiyatları yükseldikçe araçlarda pahalılaşıyor. biz 1.4 tfsi Stronic düşünüyoruz. ve bu doviz kurları ile 65.000TL civarına çıkıyor fiyat. sizce de çok değilmi? yoksa firmanın işinemi geliyor dovizin fırlaması? nerden baksak 1 yıl içinde 10.000TL fırladı fiyatlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 9 Ağustos 2011; 0:38:25 >

• merhaba arkadaşlar
    konuya direk daldığı için öncelikle özür dilerim.
    fakat konu audi A3 olunca ve bu arabanın 2004 modelini almayı düşündüğüm için kendimi tutamadım.

aramızda 2004-2005 model A3 olan var ise fikirlerini paylaşabilir mi .

almayı düşündüğüm araç A3 AMBİTİON tek kapı 108.000 km de. düz vites. kazasız bir araç.
    fiyat 28.000 TL civarında.

sizce bu fiyat bu km de A3 için değer mi.
    düşünceleriniz benim için önemlidir.
    saygılar.
  • bu konu ölmüş pek cevap alamıyacaksınız gibi bende 9 ağustostan beri bekliyordum
  • benzinli a3 aldık 65 bine şimdi sanırım 10 bin tl zam gördü son döviz kurlarından sonra
    araba fiyatını kesinlikle haketmiyor
    şehir içi sakin kullanım 9 lt ortalama
    acil satacağız
  • audi sahibi olacağım ya A4 ya A5

Aday listesine yazabilirsiniz
  • 2011 Audi TTS - 272hp
    19' Quattro Jant
    RNS-E Nav.
    fln fln...

Çok memnunum walla S2000 den sonra kaya gibi.
    Beni de ekleyebilirsiniz
  • Merhabalar
    ilk kez bu siteye girdim.
    1996 model audi a6 2.5 TDI bir araba almak üzereyim. Bu yaşta böyle bir araç için doğru düzgün bir bilgiye ulaşamadım. Araç yeni gümrükten çıkıyor.
    Bu konuda birşeyler paylaşmak isteyen olursa sevinirim.

Eğer yanlış yerde yanlış bi konu üzerine mesaj yazdıysam da özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

benzinli a3 aldık 65 bine şimdi sanırım 10 bin tl zam gördü son döviz kurlarından sonra
    acil satacağız

A3 bu kadar yakiyorsa A4 1.8 Tfsi 160 ps ne kadar yakar acaba?
    Tahmin etmek dahi korkutucu :(
  • Arkadaşlar selam,

Elimde AUDI A3 için bir adet ORJİNAL KOL DAYAMA SETİ var siyah renk, bir tanıdığıma hediye etmek için almıştım Audi Şenyıldız'dan, oysa o arabasını satmışmış, 4-5 aydır duruyor alındığı gibi kutusunda, bugün etrafı toplarken farkettim, faturası da var görebilirsiniz, iki kutu halinde, birinci kutuda gövdesi var parça no: 8PO864207B 6PS , ikinci kutuda üst kapağı var parça no:8P0864245P 8E1

İhtiyacı olan bana özel mesaj atar ve mantıklı bir fiyat önerirse teslim edebilirim, SIFIR ÜRÜN, baya pahalıydı açıkçası ben alırken, servisten güncel fiyatını falan da sorun önce, bir de aracınıza uyan parça nosunu öğrenin, yukardakileri ben kutuların üzerinden yazdım, sizin aracınızın döşemesine uyanı öğrenin yani, fotoraf falan da çekerim isteyene, Audi ile bir alakam yok, kusura bakmayın, bilmiyorum bu parça talep gören birşey midir değil midir türkçesi..

Saygılarımla,

• Arkadaşlar merhaba , ben de bir a3 almak istiyorum , 30-35bin tl bütçe ile , 2006-7 sportback modelleri hoşuma gitti , yalnız lpg li olursa sıkntı çıkıyor mu ?
    fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
  • Arkadaşlar yaklaşık 30 bin tl ye otomatik vitesli bir araç almak istiyoruz.
    A3 , Honda Jazz, Toyota Auris den birisi olacak.

Honda ve toyota yı daha önce kullandığımdan biliyorum.

Ancak A3 için fikirlerinizi öğrenmek istiyorum..

2005 model otomatik A3 ler nasıldır.

Sürekli yaşanılan bir kronik sorunu var mıdır?

Çok fazla masraf çıkarır mı ?

Bakımları ağırmıdır ?

Özellikle kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum..
  • 2012'de çıkacak bir Audi arkadaşlar. Paylaşmak istedim.
     AUDI SAHIPLERI VE ADAYLARININ BIRLESTIGI TOPIK

http://arabasal.net/2012-audi-tt-rs-resmi-191
  • Ben de takipçiyim 2003-2004 a4 1.9 tdi düşünüyorum.ilgisi ve bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sociolog

Ben de takipçiyim 2003-2004 a4 1.9 tdi düşünüyorum.ilgisi ve bilgisi olan var mı?

Ben de ilgileniyorum ama piyasanın resmen uçtuğu ortada. Ben 8-9 yaşındaki dizel arabaya
    (eğer mercedes değilse) o paraları vermem. Sadece bakıp-geçiyorum diyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfazeki

quote:

Orijinalden alıntı: sociolog

Ben de takipçiyim 2003-2004 a4 1.9 tdi düşünüyorum.ilgisi ve bilgisi olan var mı?

Ben de ilgileniyorum ama piyasanın resmen uçtuğu ortada. Ben 8-9 yaşındaki dizel arabaya
    (eğer mercedes değilse) o paraları vermem. Sadece bakıp-geçiyorum diyebilirim...

Audi de en az mercedes kadar iyi bir araç bence.
  • Merhabalar,

Ben özellikle 1.2 motor ile ilgili performansı merak ediyorum (1.2 TFSI 105HP) .

Bu aracı kullanan oldu mu? Sizce performansı yeterli olur mu 1.2 motorun?

selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: banabunno

benzinli a3 aldık 65 bine şimdi sanırım 10 bin tl zam gördü son döviz kurlarından sonra
    acil satacağız

Selamlar,

istanbulda mı kullanıyorsunuz? 9 litre ortalama istanbul içinse o kadar kötü değil . katalog değerleri kaçtı aracın?

ben Audi ile çok ilgili değilim aslında ama 9 litre istanbul içi tüketim sebebiyle satacaksanız tekrar düşünün derim...

kaç motor du AUDINIZ? ve kaç model?

selamlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur3000

Merhabalar,

Ben özellikle 1.2 motor ile ilgili performansı merak ediyorum (1.2 TFSI 105HP) .

selamlar...

Hocam selam,
    Benim gibi 1-2 sene kullanirim sonra satarim ancak yine de belli bir performansi olsun diye mi dusunuyorsun yoksa? :)
    Oyle ise 1.4 TFSİ stronic xenon plus+open sky,3 kollu spor diresiyon(vites degistirme ozellikli ) ambition bir arac olmali derim..
    Kampanyalar ile uygun bir fiyata gelirse neden olmasin diyorum ben?
    Bu arada 1.2 TFSİ icin chiple 135-140 ps oluyor mu arastirmak da lazim sanirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: corail

quote:

Merhabalar,

selamlar...

Hocam selam,
    Benim gibi 1-2 sene kullanirim sonra satarim ancak yine de belli bir performansi olsun diye mi dusunuyorsun yoksa? :)
    Oyle ise 1.4 TFSİ stronic xenon plus+open sky,3 kollu spor diresiyon(vites degistirme ozellikli ) ambition bir arac olmali derim..

teşekkürler yorum için

peki 1.2 TFSI alırsam 2 seneden fazla kullanılması durumunda ne dezavantajım olur?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corail

quote:

Merhabalar,

selamlar...

Hocam selam,

teşekkürler yorum için

peki 1.2 TFSI alırsam 2 seneden fazla kullanılması durumunda ne dezavantajım olur?

Merhaba,

Bende yeni 1.2 araç aldım, performansı konusunda şunu net olarak söylemeliyimki mevcut satılan 1.6 motordan daha iyi bir performansı var.
    Ancak tabi performansdan ne beklediğinize de bağlı.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.