Audi Q7 kadar güzel bir suv daha görmedim. Muhteşem bir tasarımı var. Büyük boyutlarına rağmen hantal değil aksine çok dinamik ve sportif görünüyor. Performansı da bunu desteklemekte. Güvenlik üst düzeyde. Kör noktada araç olduğunda aynada uyarı ışığı ve takip mesafesini koruma gibi üst düzey özelliklere sahip. Kalite ve güven duygusu için ambleme bakmak yeterli. Sonuç olarak çok iyi bir suv ile Audi bu segmentte başarılı olacağa benziyor. Tek üzüntüm, Cayenne veya X5 gibi sırf moda oldu diye almaya çalışan, akılsızca para saçan tiplerin eline geçeceğe benziyor. Bunu söylemek boş belki de çünkü herhangi birinin yüz milyarın üstünde bir parayı jipe bağlayaması için imkanlarının oldukça geniş olması gerekiyor. Sadece izlemekle yetinecek çoğunluğa dahiliz maalesef. Audi Q7http://www.audi.com.tr/q7/
Audi Q7 hakkında yorumlarınızı ve diğerleri karşısındaki değerlendirmenizi merak ediyorum...
Mukemmel araba , estekik konfor guvenlik vs 4 4lük. Cok satar bu arac.X5 lerinde onunu keser gibime geliyor.
mükemmel bir araç....tek geçerim.bmw falan filan .....bunun yanında fos..en azından görünüş olarak ...
toureg den ne farkı var bu aracın?
görünüş olarak bence sınıfının en iyisi
ilk defa balmumcuda görmüştüm ve aşık olmdum arabaya. süperr bi tasarım.
tuareg ile aynı platformu paylaşmalarına rağmen auto bild'de karşılaştırmalı testi q7 kazanmıştır. Daha büyük, daha güvenli, daha iyi bir suv. özellikle dış çizgilere bakıldığında dinamik, güçlü ve düzgün bir tasarıma sahip. herhangi bir eleştirilecek yön göremedim bu araçta..
tuareg ile aynı platformu paylaşmalarına rağmen auto bild'de karşılaştırmalı testi q7 kazanmıştır. Daha büyük, daha güvenli, daha iyi bir suv. özellikle dış çizgilere bakıldığında dinamik, güçlü ve düzgün bir tasarıma sahip. herhangi bir eleştirilecek yön göremedim bu araçta..
quote:
Orjinalden alıntı: ıcestar
quote:
Orjinalden alıntı: berktas
quote:
Orjinalden alıntı: ıcestar
hortlamıs konu
mercedes gl'nin eline su dökemez
Mercedes ml ile aynı sınıfta
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
quote:
Orjinalden alıntı: berktas
Mercedes ml ile aynı sınıfta
quote:
Orjinalden alıntı: maestro_34
ama boyutlaı gl ile nerdeyse aynı
Q7 benim de tipini en çok beğendiğim SUV. Gerçekten çok güzel bir dizaynı var. Cayenne'e bile tercih ederim. Ancak ve ancak bu araç 2006 sonbaharında girdiği Euroncap testinden 4 yıldızla çıktı. Rakiplerinden X5 5 yıldız, Touraeg 5 yıldız, XC90 5 yıldız. Güvenliği sadece Euroncap ile ölçenler için önemli bir veri. Euroncap'in ölçmediği kazalarda rakiplerine göre nasıl tepki gösterir bilemiyorum. Bir arkadaş forumda Q7 ile X5 kafa kafaya çarpışsa Q7 X5'i parçalar demişti!
Ağır olan jeep daha az zarar aır
quote:
Orjinalden alıntı: hesheit
Q7 benim de tipini en çok beğendiğim SUV. Gerçekten çok güzel bir dizaynı var. Cayenne'e bile tercih ederim. Ancak ve ancak bu araç 2006 sonbaharında girdiği Euroncap testinden 4 yıldızla çıktı. Rakiplerinden X5 5 yıldız, Touraeg 5 yıldız, XC90 5 yıldız. Güvenliği sadece Euroncap ile ölçenler için önemli bir veri. Euroncap'in ölçmediği kazalarda rakiplerine göre nasıl tepki gösterir bilemiyorum. Bir arkadaş forumda Q7 ile X5 kafa kafaya çarpışsa Q7 X5'i parçalar demişti!
ben seyahat ettim. trabzon'da Q7, 3.0TDI ile gezdirmişlerdi bizi. bana çok abartılı ve kaba geldi ama kendi sınıfı içinde düşünmek lazım tabii. en sevdiğim özelliği dinamik süspansiyonu oldu. bagaja eşya koyarken yüksek olan aracı, bagajdaki düğmeyle alçaltıp, eşyaları çok yukarı kaldırmadan yerleştirebiliyorsunuz. vs. vs. vs.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme