Şimdi Ara

Audi’den 7. Le Mans zaferi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl 75.si düzenlenen ve dünyanın en zorlu otomobil yarışı olan
    Le Mans 24 Saat Yarışları’nda, dizel motorlu R10 TDI ile Audi Motorsports
    en yakın rakibine
    10 tur fark atarak, birinci olurken;
    Audi bu yarışlardaki yedinci zaferine de
    imza attı.

pejonun yeni lemans aleti audiye gelemedi yazık olmuş bir okadarda para döktüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Atatürkcüyüm_ -- 3 Temmuz 2007; 16:14:34 >

• Audi işte farkın babası audi inş bozmaz ......

• quote:

Orjinalden alıntı: ..TuNç..

Audi işte farkın babası audi inş bozmaz ......
  • silindi........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Atatürkcüyüm_ -- 4 Temmuz 2007; 0:00:13 >
  • Tamamen firmanın verdiği önemle alakalı. Yoksa Audi daha 4 tane çemberi toplayıp logo yapmaya çalışırken de Peugeot kazanıyordu Le Mans.

Audi 7 kere kazandı diye çok süper diyorsunuz da Le Mans'ta her markanın estiği bir dönemi oluyor...

Geçici yani.

Peşin uyarı: Audi'nin geçmişini de, motor sporlarındaki başarılarını da sizden iyi bilirim, bilginize. Bu yorum sadece Le Mans'ı bağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 3 Temmuz 2007; 16:28:37 >
  • tamamda geçen sene ve bu sene pejo kadar kimse önem vermedi lemansta ama kazanan yine audi oldu
    Audi zaten lemanslarda efsane olmuş durumdadır
    Nasıl ki formulede Ferrari akla gelirse lemanstada Audidir bunu kabullenmek lazım

quote:

Orjinalden alıntı: Eveready

Tamamen firmanın verdiği önemle alakalı. Yoksa Audi daha 4 tane çemberi toplayıp logo yapmaya çalışırken de Peugeot kazanıyordu Le Mans.

Audi 7 kere kazandı diye çok süper diyorsunuz da Le Mans'ta her markanın estiği bir dönemi oluyor...

Geçici yani.

Peşin uyarı: Audi'nin geçmişini de, motor sporlarındaki başarılarını da sizden iyi bilirim, bilginize. Bu yorum sadece Le Mans'ı bağlar.

• Şaka herhalde bu?

Le Mans'ın zaten 2 efsanesi vardır: Ferrari ve Porsche. Ardından da Bentley ve Jaguar gelir. Audi 2000'li yıllarda ortaya çıktı, hele biraz soluklansın, otursun bakalım.

Audi başarısız demiyorum ancak ona gelene kadar daha neler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 3 Temmuz 2007; 16:58:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7 yıldır sampiyon olmuş efsane olarak geçiyor audi nedene porscheyi geç zaten oda vw firması bently de vw firması
    7 yıldır üst üste sampiyon olmuş ve ilk dizel motorla sampiyon olan markadır ilkleri gerçekleştirdi audi
  • Siz nasıl isterseniz öyle olsun da...

7 yıl üst üste şampiyon olmadı bunu da bilin, boş bir vaktinizde araştırabilirsiniz.

İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 3 Temmuz 2007; 17:30:47 >
  • ben bana gelen mailin yalancısıyım ozman
    kaynakwww.audi.com.tr bültenlere bakarsın
    quote:

Siz nasıl isterseniz öyle olsun da...

7 yıl üst üste şampiyon olmadı bunu da bilin, boş bir vaktinizde araştırabilirsiniz.

İyi günler.
  • 2000, 2001, 2002, 2004, 2005, 2006, 2007 yılarında toplan 7 kere kazandı. 2003 yılı Bentley'in.
    Bunun için kaynağa gerek yok.

Bu arada Porsche'nin VW'ye ait olduğunu ileri sürmek de nasıl bir cehalettir bilemiyorum.
  • Uzatmaya gerek yok, bana bir kaynak gösterin ki VW'nin Porsche'nin sahibi olduğunu belirtsin. Aksine Porsche kısa süre önce VW'yi satın almak gibi bir hamle içerisindeydi. VW'nin hisselerinin yüzde 30'u Porsche'ye aittir. Tersten kurmuşsunuz ilişkiyi zaten.

Hisse değişimi olduğu doğrudur ve yönetimde ortak isimler vardır . Şimdi bana AB ticaret mahkemelerinde görülen davalardan bahsettirmeyin, Touareg ve Cayenne ile sınırlıysa bilginiz de boşuna cevap vermeyin.

Porsche ile VW'nin geleneksel ve tarihi işbirliği vardır. Ama kimse bir diğerinin sahibi değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 3 Temmuz 2007; 17:39:58 >
  • Tamam işte hissesi var sonuçta vw-audi-porsche-skoda-seat-bently-bugatti-lambo aynı catı altında bildiğim kadarıyla
    ben terten sölemişim sende düzünü anla

sanabir örnek verim tuareg ve cayyenne aynı platform üzerine üretilmiştir
    neyse uzatmaya gerek yok

quote:

Uzatmaya gerek yok, bana bir kaynak gösterin ki VW'nin Porsche'nin sahibi olduğunu belirtsin. Aksine Porsche kısa süre önce VW'yi satın almak gibi bir hamle içerisindeydi. VW'nin hisselerinin yüzde 30'u Porsche'ye aittir. Tersten kurmuşsunuz ilişkiyi zaten.

Hisse değişimi olduğu doğrudur ve yönetimde ortak isimler vardır . Şimdi bana AB ticaret mahkemelerinde görülen davalardan bahsettirmeyin, Touareg ve Cayenne ile sınırlıysa bilginiz de boşuna cevap vermeyin.

Porsche ile VW'nin geleneksel ve tarihi işbirliği vardır. Ama kimse bir diğerinin sahibi değildir.

• Güzel kardeşim, sen bozma sinirini.

Ben sana bir şey izah etmeye çalıştım ama sen dinlemiyorsun. VW ile Porsche arasında senin düşündüğün gibi bir ilişki yok, bunu anlatıyorum. Yoksa Audi'ne laf attığım falan da yok.

Sonra kafan sakinleşince tekrar gelirsin okursun, gerekirse yine tartışırız.

Hem sabır kötü değildir, keşke herkeste bol bol sabır olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 3 Temmuz 2007; 18:33:42 >
  • Ben yanlış bilmiyorsam eğer, Porsche geçen yıl Volkswagen AG'nin yüzde bilmemkaç hissesini satın aldı. Ama bu onu söz sahibi yapmıyor. İki şirket aralarında işbirliği yapıyorlar. Şanzıman olsun, motor parçaları olsun, platformlar olsun işbirliği içerisindeler. Cayenne ve Touareg de aynı platformdadır. Bunlara daha sonra Q7 de eklenmişti.
  • Joushkun, seninle aynı anda bunu açıklayan bir yazı yazıyordum. Bir bak istersen.
  • quote:

Joushkun, seninle aynı anda bunu açıklayan bir yazı yazıyordum. Bir bak istersen.

Evet gördüm. Ben sizin dediklerinize güveniyorum, şüpheniz olmasın Sonuç itibariyle Volkswagen AG ve Porsche AG arasında bir ortaklık olduğu, Porsche'nin VW'nin yaklaşık %30'una sahip olduğu ve iki markanın ortak platformlar, şanzımanlar vb herneyse işte kullandıklarına varıyoruz sanırım.
  • porshenin hissesi vardır
    ayrıca bu iki firma birbiriyle ilişkiside bulunmaktadır

cayyane-touareg ikilisi gibi yada her iki firmanın birbirinin parçalarını kullanması gibi
    quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Joushkun, seninle aynı anda bunu açıklayan bir yazı yazıyordum. Bir bak istersen.

Evet gördüm. Ben sizin dediklerinize güveniyorum, şüpheniz olmasın Sonuç itibariyle Volkswagen AG ve Porsche AG arasında bir ortaklık olduğu, Porsche'nin VW'nin yaklaşık %30'una sahip olduğu ve iki markanın ortak platformlar, şanzımanlar vb herneyse işte kullandıklarına varıyoruz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Atatürkcüyüm_ -- 3 Temmuz 2007; 23:52:04 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.