Şimdi Ara

Audi A8 3.0tdi Long

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar 2008 Makyajlı Kasa Audi A8 3.0 TDI Long Kasa Hakkında Bilgi Almak İstiyorum Fiyatı Standart Ve Opsiyonel Donanımlarının Fiyatları Sanırım Audi'de Çalışan Bi Arkadaş Vardı Yardım Ederse Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim

Birde 2.El 2004-2005 Model A8 3.0TDI Long Kasa Fiyatları Ortalama Nedir ?

• Komşumuz yeni aldı daha bu araçtan.. yeni makyajlanmış haliyle.. ama makyajı öyle herkes anlayamıyor.. bizimkiler almanyadan bilgi aldılar nerelerinde farklar olduğuna dair.. ben tam bilemiyorum ama o farkların ne olduğunu..

Standart yada opsiyon biraz detay kalıyor bu araçta çünki zaten arabalar nerdeyse full donanımlı geliyor.. bu aracı almak isteyen insanlar şu opsiyona gerek yok demiyor bir kaç bin euro için.. komşumuzun aldığı arabada dolu bir araba ve araya doğuştan falan tanıdıklar sokarak zorla 146.000 Euro'ya aldılar aracı..

motoru 3.0 q7 ile aynı ama içi daha geniş, boyu daha uzun.. bilmiyorum ama bana biraz makam arabası gibi geliyor sanki 3.0 quatro(yani aynı motora sahip) bir A6 daha mantıklı gibi.. Tabii bu benim fikrim..
    Şaka Bi Yana Gerçekten Opsiyon Listesi Lazım Fiyatlarıyla Yaz Sonuna Babama Almayı Düşünüyoruz Birde Araç Zaten Dolu Demişsiniz Ama Full'ünde Full'ü Var Bmw,Mercedes Ve Audide Arabanın Yarı Fiyatı Kadar Daha Opsiyon Listesi Oluyor
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.