Şimdi Ara

Audi A6 (c5 kasa) bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 98-99 model c5 kasa audi a6 almayı düşünüyorum. Aramızda bu modeli kullananlar varsa bazı konularda bilgi almak istiyorum. Öncelikle motor hakkında; 1.8 150 bg benzinli motor ne kadar yakıyor. Sonuçta eski teknoloji. Şehir içinde 12 litrelere çıktığı doğru mudur? 1.9 veya 2.5 TDI seçenekleri var. Bunların arasındaki yakıt farkı ne kadardır? Sanırım 3 donanım paketi var; Advance, Ambition ve Ambiente. Bu donanımlar arasında ne gibi farklılıklar vardır? Mesela bazılarının tamponları gövde rengi değil, siyah yada gri plastik oluyor. Bunlar sanırım baz yada orta donanım araçlar. Ayrıca araçtan herhangi bir şikayeti olan var mı? Ne gibi arızaları olabilir? Teşekkürler.

hiz sabitleyicinde genel olarak sorun cikabiliyor,

on farlar plastik zamanla sararma yapip aydinlatmada sikinti yaratiyor,

6 ileri otomatik vitesin sorunlu oldugunu duymustum

1.8 T motorun nekdar yaktigini bimiyorum ama 2.5 TDI 150bg kullaniyorum sehir ici %13-14 yakiyor uzun yolda yuzde 6 ya dusurdum ( Sofya - Bursa arasi)
    2.5 TDI cok gurultulu calisan bir motor 1.9 unda bu kasaya kucuk oldugunu dusunuyorum tavsiyem 1.8T dur.
    2.5 TDI v6 olmasina ragmen performansinada iyi diyemem

http://www.youtube.com/watch?v=8M1qXtMXDUc

Bu siteden de detayli ozellikllerine ulasabilirsin
    http://www.autoevolution.com/cars/audi-a6-1997.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shewket -- 11 Mayıs 2011; 0:23:11 >

• 1.8 ve 1.8T'lerin abartı yaktığını söyleyebilirim. A4 ve Passat'ta bile aşırı yakıyor o motorlar, A6' da tüketim daha da fazla. Ayrıca 2.5 TDI'nin farklı versiyonları var, 150 HP tavsiye edilmiyor, olacaksa 180HP olan olsun, yoksa ne ödediğin vergiye, ne de yakıta değer. Gemel olarak o kasanın dizeli tavsiye ediliyor ve seviliyor, benzinli motorların tüketimleri çok fazla.
  • Arkadaşlar konuyu biraz hortlattım ama ben 2000 model a6 c5 kullanıyorum pixel kaybı maalesef bir önceki aracımda da mevcuttu 2004 a4'de sanırım 2006'ya kadar olanlarda bu sorun çok çıkıyor yurtdışı forumlarında da benzer konular yazılmış.Ben yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve çok şükür memnunum en ufak bir sıkıntı yaşamadım.İstanbulda şehiriçi full trafikte benzinin 4.75 oldugu dönemde 12-14Lt arasında şehirdışı 7-8 lt arasında yakıyorum,şu aralar lpg taktırdım ve şehirçi 35-38krş şehirdışı ort. 28-32krş arasında seyrediyor.Sanırım Allah kaza bela vermediği sürece daha da kullanırım..Kesinlikle fiyatının kat be kat fazlasını size geri sunuyor..
    Peugeot 308 vs Audi A3 Sportback
    2 yıl önce açıldı
    AUDİ A6 C6 hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Audi A6 C7 Kasa Arıza
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar cok acil yardima lhtiyacim var. 2004 model a6 1.8t lpg li audim var. Sag arka ayak altina su geliyor, nereden geldigini cozemedim bir turlu. Kapi kapali iken hortum ile su tuttuk fitillerden gelmiyor. Aku altindaki tahliye deligi acik. Bugun cok yagmur yagdi, baktim bisey yok, sonra biryere gidip geldim yaklasik 80 km donuste bir yerde rampa cikarken birden sag arka ayak kismina su birikti. Bir turlu cozemedim nerden geldigini. Baska nerde sorun olabilir. Bilgisi olan varsa lutfen yardim edin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.