Şimdi Ara

Audi A5 Bang Olufsen ve Aracin Uyumsuzlugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2008 model audi a5 marka aracim var uzerinde bang olufsen ses sistemiyle aldim araci ve ilk 2 3 ay hicbir sorun yasamadan ses sistemini kullandim...

Gecenlerde biraz bass i artirip muzik dinleyim dedim ve o yogun bass li sarki dinleme sonucu artik sesi cok acmasamda aracin arka hoparlor ve on iki hoparlarunun oldugu kapi bolumunun hemen ustundeki kapi dosemeleri yani plastik kisimlar titresimden dolayi cizirdama yapmaya basladi ....
    Elimle kapinin o bolumunu sikica bastirdigim zaman cizirdama ve otme kesiliyor ancak normalde bircok sarkida kapi cizirdamasi oluyor ki bass seviyesi 3/4 seviyesinde en fazla ve ses sonda filan degil..

Boyle bir problem yasayan oldumu ve bir cozum bulabildimi lutfen beni aydinlatsin fikri olanlar bu durum butun muzik keyfimin icine etmis durumda ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan2314 -- 16 Nisan 2017; 2:7:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam

Dogus oto neredekinde yaptirdiniz tam olarak soylerseniz sevinirim..daha once araci dogus a goturmedim boyle birseyi acaba ne kadara yaparlar..sizin dediginiz fiyata yapmazlar sadece bu islem icin tahminim ..

Ama cok sevindim bu sorunun cozumu olduguna baska bir forumda bir arkadasta sikayetciydi ancak cozum bulamamisti dogus oto ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan2314 -- 16 Nisan 2017; 2:22:49 >
  • Kardeş yukardaki arkadaşın önersi ile halledebilirseniz ne ala. Halledemezseniz araca bir anfi bas takviyesi ile bası bagaja alırsınız, kolonlardakı bası kısıp subwooferin basını kullanırsanız sorununuz çözülür. Kapı kolonlarınız bas kullanmayacağı için titreşim cızırtılarıda kesilecektir.Bu tarz orta halli bir güncellemede size yine 500 tl.nin üzerinde mal olacaktır...

• simdilik oyle birsey dusunmuyorum zaten ses sistemi cok kaliteli ve iyi ses veriyor basslari dahil ...

Sorun audinin kendiisnde bunuda onlarin cozmesi gerekiyor diye dusunuyorum sonucta bukadar ust sinif bir arabada boyle sacma sapan sorunlarin olmamasi gerekiyor ben hic bir seyle ugrasmadan adam gibi muzik dinlemek zorundayim bu aracta..

Yukardaki arkadastan haber bekliyorum hangi dogus servisine goturmus bende oraya goturecegim .. @TuzluSoğan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan2314 -- 16 Nisan 2017; 9:56:22 >
  • Hocam cok tesekkurler hemen randevu alacagim :)

• Aynı durum bir Passat B8'de de olmuştu. Serviste kapı panellerinin bağlantılarına keçe tarzı bir malzeme yapıştırıp tekrar takıyorlar. Ses kesiliyor.

• kapı içlerine profosyonel ses yalıtımı yaptırın. hi-fi ses sistemi yapan yerlerde yapılıyor. hem ses iyileşir hem titreşim biter. bizzat kullanıyorum 2 araçtır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler corlu vw servısten randevu aldım orda sonuc alamazsam dıger seceneklere yonelıcem gıbı duruyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.