Şimdi Ara

Audi A5 2025 tanıtıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
3
Favori
15.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Audi A5 2025 tanıtıldı

    Bu kasanin zamaninda yaratmis oldugu havayi yaratmiyor bence ama guzel olmus. turkiyede 1.6 motorl bmw fiyatina Quattrosu satilirsa alinir binilir. Keske ic tasarimda eskisi gibi daha fazla fiziksel buton bulunsa

  • Coupe konusunda olumlu bir gelisme yok sanirim. Audinin coupe araci kalmadi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar selamlar, yeni a5 artik bayilerde ve fiyatida aciklandi, bu sartlar altinda onceki sayfalarda bmw ve C serisi ile yapilan karsilastirmalar icin ne dusunuyorsunuz.

  • longthinboy L kullanıcısına yanıt

    5.050.000 TL'ye dizel, 4.600.000 civarinada benzinlisini satiyorlar. Bu rakamlara göre bence bence satmasi pek mumkun gorunmuyor. 5.3milyona A6 aliyorsunuz.

    A4 almayi hedefleyen biri 5 milyon civari para verip A5 benzin veya dizelini almaz diye dusunuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boltman34 B kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum fiyatlar anormal olmuş A6 var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boltman34 B kullanıcısına yanıt
    Benzinlisi 200 hp ve 2 çeker diye hatırlıyorum. Liste fiyatı 4.2 milyon, 4e bırakırlar. 265 hp quattro olsaydı önceki kasada olduğu gibi şansı vardı ama bu haliyle zor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 12 Ocak 2025; 20:11:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

    Hocam audi'de liste fiyatlari paketsiz araçlar icin oluyor. Örnegin sunroof vb. eklenince 4.2 liste fiyatli araç 4.6 satiliyor. Indirim olursada bu rakam üzerinden yapiyorlar.

    4 civari rakamdan dediginiz gibi giriş yapsalardi 3 ve C serisi için iyi alternatif olurdu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli 204 beygir onden cekis, 0-100 7.8 sn; dizel 204 beygir, quattro, MHEV, 0-100 6.9 sn. Ayrica malzeme katilesinde de dusus var sanki ozellikle plastik bolumlerde. Cevreci saikle hareket ediliyor diye aciklaniyor ama bilemiyorum. Ekranin altindan gecen bolumun ufak bir baskiyla dahi hareket etmesi de cok kotu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earnhardt -- 12 Ocak 2025; 23:13:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Earnhardt E kullanıcısına yanıt

    Bütün Audi'lerde durum böyle, eski kalite hissinden eser yok. hem kapılarda hem direksiyonda Skoda octavia gibi komple oynayan tek parçalı piyano black düğme panelleri bile geçmişe hakaret gibi, Audi ki her düğmeden çıkan sese bile ayrı ayrı özenen bir markaydı. şimdi ekranı bas, kaliteyi düşür.


    Mercedes Bmw'de zaten farklı değil de, Audi bir ekoldü kabin kaltesi konusunda. düşüşleri sert oldu.


    Orijinal mekanik torsen quattro sistemini ultra multra bir ad uydurup emisyon uğruna sakatlayıp part-time sistem yapmaları bile yeter aslında. anlayana hiç bir cazip tarafı yok artık şu arabanın.

  • Earnhardt E kullanıcısına yanıt

    önden çekip performans ciddi düşük. hem yüksek ÖTV & MTV, hem de rakiplerin 1.6 ile aynı performans.


    iç mekan görsel olarak güzel geliyordu bana gidip inceleme fırsatı olmadı.

  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Benim aracim 45TFSI, kalite anlaminda yenisi ile arasinda ciddi fark goruyorum. Sline direksiyonun her bir ayrintisi cok guzelken yeni kasanin direksiyonunda bunu gormek zor.

    Tus konusuna kesinlikle katiliyorum; her tusun tasarimi, kesimi, lazeri, sesi marka icin maliyet, aslinda dediginiz gibi her marka icin maliyet. Buyuk ekranlar da bu maliyetten kurtulma yolu tabii.

    Sanirim torsen quattro 40TDI’larda devam etti ama benzinlide soylediginiz gibi. Ancak, cok bir fark hissetmedim, yakit tuketimi vs. genel dusununce olabilir diye dusunuyorum. Biliyorsunuz ama fark etmiyorsunuz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Reis-i Eagles kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen ilerleyen donemlerde veya makyajla farkli motor secenekleri sunulacaktir. Su durumda benzinli hic mantikli degil ki 2 litre benzinli 265 beygir quattro’nun devami olarak geldi.

    Ic mekan goruntu olarak guzel ama dokununca ayni duyguyu hissettirmiyor, en azindan ben hissedemedim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Earnhardt E kullanıcısına yanıt

    Sadece Audi değil BMW ve Mercedeste de eski kaliteden eser yok valla. Bütün markalar maliyet dusurmeye çalışıyor Çinliler ile rekabet edebilmek için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earnhardt E kullanıcısına yanıt

    Normal kullanımda fark edilecek bir şey yok zaten, yüksek hızda ve uzun virajlarda neredeyse fark yok gibi ve ultra tipin tüketime doğal olarak hissedilir faydası var.


    Ama iş orta-düşük hız kaygan zemine gelince değişiyor. yeni sisteme geçen herkes eski torsen quattro akıcılığının ve limit ayarlanabilirliğin kaybolduğuna hemfikir. Audi'nin gurur duyduğu mevzu bu idi zaten, daimi aktarma-mekanik 40:60 quattrosunun çalışma kalitesi, özellikle karlı buzlu zeminde yıldızlaşan bir sistemdi. tabi kendi istedikleri için değil, emisyon baskıları yüzünden bıraktılar torseni.

  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Tabii her marka icin gecerli bu. Kisa bir W206 maceramda da bunu deneyimlemistim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Dogrudur, henuz karda buzda test etme imkanim olmadi.

    Emisyon baskisi cok seyi degistirdi, daha da degistirecek gibi. Sabit cam tavana gecisin dahi emisyonla ilgisi var. Uzucu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler, yukarıda bahsedildiği gibi alman premiumlarda ciddi kalite düşüşü var. Şahsım adına bunu w205 ten şuan kullandığım w206 a geçişte bizzat yaşadım. Bu şartlarda 2024 45 tfsi yada 40 tdi alınırmı özellikle yeni kasanın çıktığı bu ortamda. Bir kaç yıl binilip satıldığında ciddi değer kaybıyla karşılaşılırmı ?

  • RX 480 kullanıcısına yanıt
    Her zaman derim. Bunu makyajlı w204 içinde lci e90 içinde f10 içinde ve audi ailesi içinde dedim

    Golf 7'yi de buna dahil edersek otomotiv sektöründeki BÜTÜN MARKALAR en yüksek sükselerini 2010-2014 arası yaptı. Saydığım kasalar ve bu attığınız sportback de dahil olmak üzere benim kullanmış olduğum facelift b8 a4 de (2013-2015) en kaliteli araçlardı en kaliteli modellerdi ve geçmişten bu saydığım 2010-2014 yıllarına kadar yükselerek gelip tepeyi burada noktaladılar

    2015'den itibaren tasarımlar ve kasa sağlamlığı geriye düştü, maliyet odaklanılmaya başlandı ve diyete gidip teknoloji öne çıkarıldı

    Audininde altın çağı 2009-2014 arasında ürettiği bütün kasalardı

    Güzel otomobil göremeyeceğiz hocam boşverin. Bende 265.000 e dayanmış artık motor inmelik kıvama gelmiş a4 ümle bi yerden bi yere gitme derdindeyim. Gazı bile köklemiyorum. Biliyorum yerini başka otomobil çok zor doldurur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • A5 2 KG altın ediyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • longthinboy L kullanıcısına yanıt

    vw grubu ve doğrudan Audi fena çuvallıyor.

    Audi adeta zar attı ve bu ne olacak göreceğiz.

    A5 öyle konumlandı ki arkadaşlarında dediği gibi E segment araçlarla aynı hatta i5 ve S90 dan daha pahalı bir otomobil oldu.

    Bayiye bunu sorduğumda inanın cevap yok, boyutları büyümüş yeni teknolojiymiş vs. Ancak söyliyeyim 3 serisi ve C serisinin arka yaşam alanı daha iyi diyebilirim.

    Bir dönem A5 sportbcak kullanmış biri olarak diyebilirim ki fiyatı hayal kırıklığı.


    Siz söyleyin 4,5 milyona önden çeker A5 mi , 3,8 milyona mtv si düşük dörtçeker C serisi mi ya da 4 milyona 4 serisi mi

    ya da 5,2 milyona quatro A5 mi, 5 milyona 520i. mi, 4,8 milyona 455bg T8 S90 mı ya da E serisi mi...


    çok arafta kaldı araba...

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.