Şimdi Ara

audi a4 vs a5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki araç arasında motor gücünden başkane vark var. iç kalite olarak fark yok gibi.kasa olarak da aynılar ?

• Kasa farkli. A4 un coupesi olarak dusuneceksin.
    Ornegin BMW de 3 serisi coupeyi 4 serisi olarak pazarlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıçlarından segment uyduruyorlar işte :) Önce A4'ün coupesi olarak çıktı. Sonra o coupeye iki kapı daha taktılar farklı bir segmentmiş gibi satmaya çalışıyorlar, millet de gidip alıyor...
  • iç mekan kalitesi falan aynı mı
  • Bunu bende merak ediyorum.
    Eğer ikisinde de malzeme kalitesi aynı ise aynı donanım seviyesinde neden uçurum var merak konusu.

Tasarım o kadar önemli ki, pratikte passatan hiç bir farkı olmayan CC daha pahalı fiyata sıraya geçilerek alınabiliyor.
    Bunda da sanırım böyle bir durum var, İnsanların gözlerine, midelerine, nefislerine hükmedebiliyorsanız
    kazanabileceğiniz şeylerin haddi hududu yok gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

Bunu bende merak ediyorum.
    Eğer ikisinde de malzeme kalitesi aynı ise aynı donanım seviyesinde neden uçurum var merak konusu.

Tasarım o kadar önemli ki, pratikte passatan hiç bir farkı olmayan CC daha pahalı fiyata sıraya geçilerek alınabiliyor.
    Bunda da sanırım böyle bir durum var, İnsanların gözlerine, midelerine, nefislerine hükmedebiliyorsanız
    kazanabileceğiniz şeylerin haddi hududu yok gerçekten.

yorumları bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Kıçlarından segment uyduruyorlar işte :) Önce A4'ün coupesi olarak çıktı. Sonra o coupeye iki kapı daha taktılar farklı bir segmentmiş gibi satmaya çalışıyorlar, millet de gidip alıyor...

Size sonuna kadar katılıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    audi A4
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.