Şimdi Ara

AUDI A4 BMW 316

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar tekrardan selamlar. yaklaşik 2 aydır bir araç seçimi yapabilmek için sizlerinde bilgileriyle bir çalişma içine girdik. fakat bir türlü bize hitap edebilicek bir araçta karar kılamadik.ve de çıtayı biraz daha yükseltmeye karar verdik.şimdi sizden birkez daha yardim istiyorum. iki araçi inceledik.
    1. Audi a4 1.8 120 hp otomatik beyaz advance paket (bixenon far, renkli sürcü bilgilendirme sistemi vs )ve sunroof ile birlikte 80.000 tl gibi yaklaşik.
    2. Bmw 316i 115hp otomatik beyaz sunroof bi xenon far deri döşeme vs donanimlariyla beraber 80.500 tl civari.

316 ile ilgili yazilan yazilari okudum oyle çok bir performans beklentim olmadigindan dolayi benim için sorun değil. ikisiyle de test sürüşü yaptim.bu iki araçtan siz hangisini önerirsiniz ve de birbirlerine göre artılari eksileri nelerdir? çok fazla uzadıgının farkindayim bu seçim arifesininin şimdiden teşekkürler cevaplar için.

• tasarım olarak a4 daha güzel bmw 316 daha fazla yakıyor ve birde benim için audinin önden çeker olması bir avantaj..
  • Audi daha yeni bir araç baktığnız araçta 80.000tl edecek birşey yok , bu sene makyajlı olarak (2011) basic paketi standart hale getirdiler birde zam dayadılar yerseniz, bunun yanında bmw'ninde kasa değişiyor max 2 sene o şekilde binerseniz. Eğer kasadan yana bir sıkıntınız yoksa 320 alın derim ben 316 değil.

A4 istiyorsanız şu sıralarda yeni girişi yapmış araçlar mevcut 80.000dende bir kuruş aşşağı inmeyeceklerdir. BMW fiyatlarını uzun süredir takip edemedim. Ama bu parayı audiye bağlamanızı istemem. Hani 120lik araca max 75tir.
  • aslinda bmw görünüş olarak daha çok hoşuma gidiyor. bu kasa değişikliği çok radikal bir değişiklikmi olur yoksa hafif bir operasyonmu geçirir? birde biraz donanim eklemek istesek 320 d ye sanirim fiyat 90 a kadar çıkar?
  • 3.16 otomatiğin vasat ötesi performansından bahsetmişler bu hafta bi dergide.
    0-160 37 küsür saniye çıkmış. yokuşları sevmeyen araç olarak tanımlanmış. devir istiyor gaz istiyor gazlayıncada yakıyor. 3.20 almalı veya audi tercih etmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanut

aslinda bmw görünüş olarak daha çok hoşuma gidiyor. bu kasa değişikliği çok radikal bir değişiklikmi olur yoksa hafif bir operasyonmu geçirir? birde biraz donanim eklemek istesek 320 d ye sanirim fiyat 90 a kadar çıkar?

Zaten gecırdı operasyon kokten degısır
  • Resmen yeni kasa cikacak yahu :) Golf'e benzemez bu BMW, illaki tercih sebebi olacaktir yeni kasa...

A4 gerek dis, gerek ic gorunus olarak bence cok guzel bir araba. Zaten yilin araci odullerinide almisti yanlis hatirlamiyorsam. Ancak herkes "degmez" diyor. Yanlis hatirlamiyorsam "raifkokten" nickli uye 120hp A4 alip "servis garantili" 180hp'ye cikarmisti. Zaten 1.8 motorun potansiyelinin 120hp olmasi biraz az.

Sonucta iki aracida denemissiniz en saglikli karari yine siz verirsiniz. Ben sahsen icime sinmediyse ikisinide almazdim. 2 sene idare edebilecek, elden cabuk ve az zararli cikarabilecegim ikinci el bir arac alirdim. Sonra yeni kasa bmw 3 icime sinerse onu alirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A4 (B8)
    10 yıl önce açıldı
    Audi A6 40 TDI
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle a4 gerçekten çok güzel duruyor. bmw nin 3.20 coupe kasası çok güzel .ben 3.16 yı beğenmiyorum.yüzü eskidi
  • bencede a4, tabi alırken opsiyon jantlardan birini alırsanız baz jant hiç hoşuma gitmiyor ama araç çok güzel.
  • a4 derim bmw nin arkadaşın dediği gibi yüzü eskidi.
  • A4 jantlari dogru orjinali pek hoş değil gibi ama sonuçta onu da ekstraya alirsak bütçe iyice can çekişir birde arkadaslar bu 320 d nin türkye paketinde digital klima ve alaşimli jant standartmidir?
  • ben olsam o fiyata 3.20d alırdım. performans olarak daha üstün birde bmw kalitesi var tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y_U_S_U_F_

kesinlikle a4 gerçekten çok güzel duruyor. bmw nin 3.20 coupe kasası çok güzel .ben 3.16 yı beğenmiyorum.yüzü eskidi

Coupe ve normal karşılaştırmasını anlarım da, sadece motoru farklı olan 3.20'yi beğenirken (coupe değil) 3.16'yı beğenmiyorsanız bu işin içinde bir gariplik var.
  • quote:

Tarih 12 Temmuz 2010; 12:45:32

quote:

kesinlikle a4 gerçekten çok güzel duruyor. bmw nin 3.20 coupe kasası çok güzel .ben 3.16 yı beğenmiyorum.yüzü eskidi

Coupe ve normal karşılaştırmasını anlarım da, sadece motoru farklı olan 3.20'yi beğenirken (coupe değil) 3.16'yı beğenmiyorsanız bu işin içinde bir gariplik var.

benim bildigim 3.20 coupe kasası 3.16 gibi degil degişik bir kasa .bmw sitesine girerseniz görürsünüz sedan ve coupe farklı kasalarda.yanlışım varsa düzeltirim
  • quote:

• bana nisan ayında audi a4 1.8tfsı advance paket 36500 euro verdiler..pazarlık yapılmamış fiyattı.
    bence başka bi yerlerden de fiyat alınız..yada biraz daha bekleyin.
    o aracı 73000 tl ye alırsınız.
    acele etmeyin derim..
  • A4
  • sene 2006 bende 2001 316 allahım bazen beşiktaşta ara sokaklardaki yokuşlara geldiğimde arabayı bırakıp yürüyerek çıkayım diyodum ayrıca masrafı ve yakıtı bugun yanından geçmeyeceğim arabalardan biri fakat siz sanırım sıfır bakmışsınız ama arkadan itişli olması vs durumlarda gene aynı olduğu düşünüyorum audi için daha keyifli içi dışı ve kasa avantajının olduğunu göz önünde bulundurmak lazım ama performans olarak verilerle değil yolda test etmek lazım ne kadar keyif verebilir bilmiyorum yalnız madem çıtayı yükselttiniz mercedes c180komp olarak yönlenin çünkü ben yıllar evelinden doğuş otoda iki araç yüzünden çok kavgalar sorunlar yaşadım sorunlar çözüldümü bilmiyorum ama çok üzücü bir servis verilen paraları çok küçük gören bir servis zihniyeti var doğuşta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.