Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.744
Cevap
140
Favori
956.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İsterseniz bekleyin yenisi yayınlandı Honda CR-V nin...
    https://forum.donanimhaber.com/m_121109648/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

İsterseniz bekleyin yenisi yayınlandı Honda CR-V nin...
    https://forum.donanimhaber.com/m_121109648/tm.htm
    İlgisiz alakasız vurdumduymaz audi bayileri beni a4'den soğuttu
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Şu anda makyajlı A3'e abanıyor gibi bayiler. 1 aya ibre A4'e dönebilir. İrtibatta kalmak lazım.
  • certac C kullanıcısına yanıt
    Hocam CR-V nin yeni halini dün aksam ilk kez gördüm ben de. Teşekkür ediyorum size de. ABD çıkışı 2017 , bize gelmesi 2018'i bulur diye düşünüyorum ben de. 1.5 - 2 sene epeyce uzun bir zaman bekleyebilmek için.
  • A4 kampanya bekliyoruzz
  • corova kullanıcısına yanıt
    A4'de, AUDI kasko yapılması ve 2 yıl garanti uzatılması koşuluyla, benzinlilerde 60.000 TL'ye, dizellerde 70.000 TL'ye kadar 24 ay 0 faizli kredi kampanyası var. EURO kurunu da 3.15 alıyorlardı.
    Ancak yeni yayınlanan fiyat listesinde 5000-8000 TL arasında değişen fiyat artışı görünüyor.
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)AUDI A4 B9  (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noveche -- 15 Ekim 2016; 23:01:59 >

• Merhaba arkadaşlar

En boş donanımlı a4 2.0 tdi QUATTRO yu yıl sonunda
    bayiler tahmini kaça bırakırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: noveche

A4'de, AUDI kasko yapılması ve 2 yıl garanti uzatılması koşuluyla, benzinlilerde 60.000 TL'ye, dizellerde 70.000 TL'ye kadar 24 ay 0 faizli kredi kampanyası var. EURO kurunu da 3.15 alıyorlardı.
    Ancak yeni yayınlanan fiyat listesinde 5000-8000 TL arasında değişen fiyat artışı görünüyor.

Krediyle almayacağım için bana hitap etmiyor bu kampanya. Kur kampanyası lazım :) Aralık ayını bekleyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: corova

quote:

Orijinalden alıntı: noveche

Krediyle almayacağım için bana hitap etmiyor bu kampanya. Kur kampanyası lazım :) Aralık ayını bekleyeceğiz

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar. Yeni A4 1.4 için online kullanıcı kılavuzu var mı? Araçla birlikte basılı halini verdiler ama bilgisayarda okuyabilmek için pdf versiyonunu arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cealy

Selam arkadaşlar. Yeni A4 1.4 için online kullanıcı kılavuzu var mı? Araçla birlikte basılı halini verdiler ama bilgisayarda okuyabilmek için pdf versiyonunu arıyorum.

Alıntıları Göster
    bu kadar fazla kredi çekip araba alan var mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

Ben 1.000.000 kredi çekip bentley alan gördüm, ondan sonra dedim bu ülkenin insanı iflah olmaz. Ve uzun vadeliydi, 450.000 faiz ödeyecekti. Şu an maddi olarak durumlarının iyiye gitmediğini duymaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfmariachi

quote:

Ben 1.000.000 kredi çekip bentley alan gördüm, ondan sonra dedim bu ülkenin insanı iflah olmaz. Ve uzun vadeliydi, 450.000 faiz ödeyecekti. Şu an maddi olarak durumlarının iyiye gitmediğini duymaya başladım.

yok artık ya.

yüzde sıfır faiz bile olsa borç borçtur ya ne gerek var bir araba için bu kadar
  • quote:

quote:

quote:

yok artık ya.

yüzde sıfır faiz bile olsa borç borçtur ya ne gerek var bir araba için bu kadar

Alıntıları Göster
    indirim beklenirken audi zam yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: cealy

Biz konuda A4 sahibi arıyoruz siz klavuz arıyorsunuz hocam Hayırlı olsun öncelikle, iyi günlerde kullanin.

Aracınızın motor ve donanım özelliklerini ve ne zaman aldığınızı sorabilir miyim? Tşk.
  • quote:

quote:

Yolda Bentley görünce araya başka araç almaya çalışıyorum. Hayır İhtiyari Mali Mesuliyet filan da karşılamıyor ( limiti yetmediginden ) olası zararını. Kusura düşmek de var Allah korusun. Alan olmasın, trafikte olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 18 Ekim 2016; 14:49:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

quote:

Yokda Bentley görünce araya başka araç almaya çalışıyorum. Hayır İhtiyari Mali Mesuliyet filan da karşılamıyor ( limiti yetmediginden ) olası zararını. Kusura düşmek de var Allah korusun. Alan olmasın, trafikte olmasın

Sadece faiz değil ki giren, öyle bir araç aldığın zaman zaten 450.000 de öyle zarar ettirir, olduma sana nerdeyse 1.000.000 zarar. Manyaklık, görgüsüzlük, dangalaklık, vs.... herşey denilir bence bu işe.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim,daha güzeli sizin olsun.Bir hafta olmadı. Benim A4 baz model 1.4. İçinde aradığım elzem olan çoğu şey mevcut. Jant ekleteyim dedim ona bile Almanya dediler. Elde ne varsa içinden seçtim bende. Sadece bir sanal kokpit navigasyon vs için 15 bin fiyat farkı var,hiç gerek yok dedim :) Zaten iphone dan falan navigasyon daha iyi olabiliyor çoğu zaman. Birine konum at diyorsun whatsapp dan sonra yine telefon üzerinden navigasyona geçiyorsun hiç arabayla muhatap olmuyoruz :) Açıkcası fiyata dahil olsa memnun olurdum elbette ama üstüne 15 bin vermem.
    Şimdilik gayet memnunum özetle.
  • @cealy Hayırlı uğurlu olsun . Baz model size kaça mal oldu. Her hangi
    ekstra bir donanım ekletiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyrzms -- 19 Ekim 2016; 17:20:35 >
  • pyrzms P kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ekstra birşey ekletilmiyor hocam. Herşey için sipariş geçilmesi veya ellerindeki o istediğiniz ekipmana sahip modelden seçmeniz gerekiyor. Bu şekilde 130'u biraz geçti ek garantisi kaskosu vs birlikte. Ek garanti ve kasko onlardan almak zorundasınız 0 faizden yararlanmak için. Eğer peşin alacaksanız yada kendi kredinizi kullanacaksanız 5-6 bin daha düşebilirsiniz. Bu fiyatlara zam gelmiş olabilir. Son 1 haftada 5 lira liste fiyatına zam geldi. Hepsini yansıtmayabilirler satış fiyatına gerçi.

Ek bilgi olarak da, D sınıfı araç alıcısına kesinlike tavsiye ederim. Yakıt da İstanbul şartlarında daha yeni motor ama 10-11 lt oluyor dur-kalk trafikte. Ortalama hız 20 kms altı. Trafik açılınca da 7-8 lere düşebilirsiniz.
  • Merhaba
    Ben de aranıza katıldım . Baz donanım bir a4 aldım.
    Haftaya Çarşamba teslim alacağım inşallah. Eski aracımın 205 55 R16 kışlık lastikleri 205 60 R16 olan yeni aracıma uyarmı?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.